Nereye daha karpuz kesecegüdükkkIyi geceler kizlar cok uykum geldi sabah bildirimleri unutmayın
Ahaha yarını merak dört gözle bekliyoruzElimde olsa cuma ama yarın kontrol tartısı var el mahkum sabah ögrenirsin
Off evet . Çok insancıldı bizimkisi erkeklere daha çok giderdi umarım birinin omzuna konmuştur diyoruz. Her zaman balkona çıkardım omzumda iken kaçmazdı ama güvercinlerin uçuşunu görünce arkalarına kaçtı 2 3 tur attı onlarla sonra kaçtıBen kucukken bi kusumuz kacmisti babamin omzundan cok aglamisti babam bile. Insan alisinca cok uzuluyo ya. Bide bunlar evcil vahsi hayatta yasayamaz diye dusunup dusunup kahrolmuştu bizimkiler
Ben yerimNereye daha karpuz kesecegüdükkk
Bak şimdi ele deme uykularımı kaçırma sanki takımı ben kurtaracamAhaha yarını merak dört gözle bekliyoruz
Off evet . Çok insancıldı bizimkisi erkeklere daha çok giderdi umarım birinin omzuna konmuştur diyoruz. Her zaman balkona çıkardım omzumda iken kaçmazdı ama güvercinlerin uçuşunu görünce arkalarına kaçtı 2 3 tur attı onlarla sonra kaçtı
Heç şaşırmadım ketçap mayonezde istenmiiiBen yerim
No stres kuzum elinden geleni yaptın zatenBak şimdi ele deme uykularımı kaçırma sanki takımı ben kurtaracam
Valla bugün çok halsiz düştümNo stres kuzum elinden geleni yaptın zaten
OluuurHeç şaşırmadım ketçap mayonezde istenmiii
İyi geceler datlummm Allah rahatlık versinIyi geceler kızlar yarın listeleri atacam aklımda
Amin canim inşallahOyy ben severim onu, nasıl tatlı. Daha çok küçükmüş, uzun yılları olsun sizinle.
Ben de ege mezunuyum hangi bolumde okuyorsun. Hemsirelik bitirdim ben.Ben İzmir'de yaşıyorum 20 yaşındayım Ege Üniversitesi'nde okuyorumEn ufağınızım sanırımm ❤ Göçmenim, Nişanlıyım mutluyum❤ İyiki tanıdım sizleri de çok sevdimm ♥
Eki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligizama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo
Masallah kizlar cok tatlilar ❤Ayy cok tatliEki Görüntüle 2567895
bunlar da bizim minnaklar
Kızin adi Bella oglanin Kai
Kiz mazlum ne hayvana psikolojik çöküntü mu yasatacaksin
Himmmm ne oldu acaba merak ettim bak simdiSeffaf olsun diye buraya yapıyoruz canim
Yazin bir olay yasadik sen yoktun sanirim
Kaç gün yaptın canımValla bugün çok halsiz düştüm
Geçmiş olsun canım.Bugün ne kadar su içtim diye düşündüm ve hiç içmediğimi farkettim.
Şaka gibi su içmeden nasıl durabiliyorum?
Çay içtik 2 sefer çay benim isteğimi kesmiş.
E noldu toksinler zıkkımlar içimde kaldı.
günaydın canım
Dün 2. Gündü bugün bozarımKaç gün yaptın canım
Geçmiş olsun canım.
Ben çay kahve yerine elimde büyük bardak su taşıyorum yudum yudum içiyorum 3lt geçer genelde . Tv karşısına geçtiğinde böyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?