Hesap yapmamız gerekiyor hedefine 60 demistik ama su an kurtarmıyor olabilirMerhaba hanımlar
Cuma 62,1
Pazartesi 61,7
Zipzip- canım ben mezun mu oluyorum şimdi
Aboow yarış mıTamam canım.
Evet canım giremedim.
Olağanüstü hatunum benim...Ben de arada şalgam içiyorum. Zaten soda şalgam ayran içiyorum sadece. Bana bişey yapmıyor.
Cumaya. Kadar kilonu koruyabilirsen mezun olabiliyorsun 61.8 ile yüzde 90 hedefini tutturmus oluyorsunMerhaba hanımlar
Cuma 62,1
Pazartesi 61,7
Zipzip- canım ben mezun mu oluyorum şimdi
Aboow yarış mıTamam canım.
Evet canım giremedim.
Kız kopmana gerek yok ki hedefine ulasırsın yine gelmeye devam edersinBen kilomu versem bile sizin için devam ederim nasıl koparım buradanyeni hedefim 20 kilo olmak
Evet devam . Gündüzleri sorun yokta akşamı erken kapatdığım için acıkıyorum. Akşamları gözümün önünden tatlılar geçiyorHurmaya devammı bacı ben bıraktım bu sabah
Benim hedegim kaçtı yaKız kopmana gerek yok ki hedefine ulasırsın yine gelmeye devam edersin
Yok canım kurtarmasına gerek yok . Benim listede hedefim 62 görünüyor ondan sordum. Yoksa devam %100 olsunHesap yapmamız gerekiyor hedefine 60 demistik ama su an kurtarmıyor olabilir
Ben de çok sık içmiyorum tabi, ayda iki en fazla üç kereOlağanüstü hatunum benim...torpil geçiyor sana canım. Bana o kadar insaflı davranmadi hem de her denediğimde Urfa ciğer kebabiyla bayılıyorum salgama ama içmiyorum malesef.
Ben kilomu versem bile sizin için devam ederim nasıl koparım buradanyeni hedefim 20 kilo olmak
Yok canım kalsın. DevamCumaya. Kadar kilonu koruyabilirsen mezun olabiliyorsun 61.8 ile yüzde 90 hedefini tutturmus oluyorsun
Kontrol edeyim yazarım birazdanBenim hedegim kaçtı yaunuttum 60 mı 55 miydi
O gecen haftanın listesiydi bu hafta da Hedefin baska diye biliyorum :))Yok canım kurtarmasına gerek yok . Benim listede hedefim 62 görünüyor ondan sordum. Yo
HeeeeeKontrol edeyim yazarım birazdan
O gecen haftanın listesiydi bu hafta da Hedefin baska diye biliyorum :))
O zaman 60 a kadar devam edeceksin
Patates miktarı az olsun sıkıntı olmaz canım sebzeler kızartma mı oluyor bu aradaKaptanım yemekleri kv yapıyor bzm evde akşama patates tavası var tavuklu 1 patatesinden bolce etinden ve sebzesinden yesem olur mu yanına cacık yarım dilim krpekli ekmekle
60 demisiz hedefine canımBenim hedegim kaçtı yaunuttum 60 mı 55 miydi
Gecmis olsun cocuklaraHadi bakalım ben kaçtım, çocuklar hasta okuldan aldım getirdim. Biraz ders çalışalım. Her gün sınav var , bıktım yaa bıktım. Kültür mantarı oldum bildiğin
Benim hayatım da ders anlatmakla geçiyor ölek bizHadi bakalım ben kaçtım, çocuklar hasta okuldan aldım getirdim. Biraz ders çalışalım. Her gün sınav var , bıktım yaa bıktım. Kültür mantarı oldum bildiğin
Valla liseye yerleştirene kadar böyle . Sınavlar çok zor artık. Şimdiden sıkı tutmak gerek. Sonra da tımarhaneBenim hayatım da ders anlatmakla geçiyor ölek biz
Ypk hayır kaptanım fırınPatates miktarı az olsun sıkıntı olmaz canım sebzeler kızartma mı oluyor bu arada
Çok az kalmış✌60 demisiz hedefine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?