Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öğlen kısır, akşam yine bulgur, turşu olmamış bu menü
Su
Spor da yok
Puanın : 5
Ogle arkadasimdaydim canim tatlilar tuzlular icinde en masumu kısırdı
Ama aksam icin haklisin baska alternatif yemeliydim

Evet devam . Gündüzleri sorun yokta akşamı erken kapatdığım için acıkıyorum. Akşamları gözümün önünden tatlılar geçiyor
Bende akşam dan sonra çok kötü oluyorum tatlı değilde migdem bomboş gibi oluyor sonrada baş ağrısı başlıyor akşam eşimden komşumdan biton laf yedim zatın degermi bu agrıyı çekmek en fazla 1 ay daha fazla diyet yaparsın ama en azından sağlıklı vermiş olursun dediler haklılarda detoks yok artık bana

Evet devam . Gündüzleri sorun yokta akşamı erken kapatdığım için acıkıyorum. Akşamları gözümün önünden tatlılar geçiyor
Akşam 7-8 yap bence yemek saatini ve 1 2 saat aradan sonra da yoğurt gibi şeylerle hem iştahını hem de gününü kapatmış olursun

bende leslie yapıyorum birde eve giderken 3 durak yürüyorum .
havam yerinde olursa da ekleme yapıyorum leslieye .
cumadan bugüne kilo farkın kaç
Merhaba hanımlar
Cuma 62,1
Pazartesi 61,7
Zipzip- canım ben mezun mu oluyorum şimdi

Aboow yarış mıTamam canım.

Evet canım giremedim.
evetttt
ama sen mezun olacaksın anladığım kadarı ile

Akşam 7-8 yap bence yemek saatini ve 1 2 saat aradan sonra da yoğurt gibi şeylerle hem iştahını hem de gününü kapatmış olursun ♥
Öyle dedigin gibi olmuyor canım çok katı kuralı var sadece yoğurt hurma başka bişey yok öğlen 12 yiyince akşam 6 iple çekiyorum ben birde 7.8 çekersek saaati yerimizden kalkamayız Allah yardımcın olsun happy_mom_ bacım

Ben de bir niyetleniyorum evde kıyamet kopuyor, iyi besleniyorsun, ayda 1-2 kilo gitsin ne olacak diye araftayim ben de. Sen hele çocuk spor hastane nasıl dayanacaksın sadece hurmayla. Bildiğinden şaşma, doğru demişler, dinle vücudunu

Of sizin baya ağırmış ya. Aslında bunlar kısa süreli diyetler değil mi? Yaşam felsefesi yapılmaz çünkü dayanamam ben herhalde

NefesYaren canım menü vermeyecek misin?
Nego bugünden itibaren tam teşekküllü vereceğim canım biraz fire vermiştim ödemlerimle kalktım bu sabah şu an yürüyüş yapıyorum açık havada 3 bin adım cepte akşama spor menü hepsini yazacağım kusurlarımı bu defalık görmeyin

Of sizin baya ağırmış ya. Aslında bunlar kısa süreli diyetler değil mi? Yaşam felsefesi yapılmaz çünkü dayanamam ben herhalde

Bunları genelde duraklamada yapıyorlar canim, tabi ki uzun sure yapılmaz

bende leslie yapıyorum birde eve giderken 3 durak yürüyorum .
havam yerinde olursa da ekleme yapıyorum leslieye .
cumadan bugüne kilo farkın kaç

evetttt
ama sen mezun olacaksın anladığım kadarı ile
Canımmm bugün aklımdaydı yeminle çıktım evden aceleyle bakamadım ama kilom şöyle ilerliyor;
18.12.2019 tarihinde 62.9 dum dün tartılmıştım ve 60.5 çıkmıştım :)

Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi

Sıkma canını, toparlar o zeki kız, sonuçta böyle de bilmiş bir annenin kızı Ay kuzum sağlığı yerine geldin de hersey hallolur. Senin de sağlıklı beslenip, uykunu alıp, sinirleri alınmış bir anne olman çok önemli tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…