Bildirim
Cuma:62.2
Pazartesi:61.7
Ogle arkadasimdaydim canim tatlilar tuzlular icinde en masumu kısırdıÖğlen kısır, akşam yine bulgur, turşu olmamış bu menü
Su
Spor da yok
Puanın : 5
Yok abla ya sen 62.1 missin ben 62.2Yanlız bu benim bildirimim
Güzel eksi tebrik ederim canımBildirim
Cuma:62.2
Pazartesi:61.7
Bende akşam dan sonra çok kötü oluyorum tatlı değilde migdem bomboş gibi oluyor sonrada baş ağrısı başlıyor akşam eşimden komşumdan biton laf yedim zatın degermi bu agrıyı çekmek en fazla 1 ay daha fazla diyet yaparsın ama en azından sağlıklı vermiş olursun dediler haklılarda detoks yok artık banaEvet devam . Gündüzleri sorun yokta akşamı erken kapatdığım için acıkıyorum. Akşamları gözümün önünden tatlılar geçiyor
Utan utan arada kaç yaş fark var bide genç kız olacaksınYok abla ya sen 62.1 missin ben 62.2
100 gr var arada koccaaaa 100 gr
Akşam 7-8 yap bence yemek saatini ve 1 2 saat aradan sonra da yoğurt gibi şeylerle hem iştahını hem de gününü kapatmış olursunEvet devam . Gündüzleri sorun yokta akşamı erken kapatdığım için acıkıyorum. Akşamları gözümün önünden tatlılar geçiyor
bende leslie yapıyorum birde eve giderken 3 durak yürüyorum .Kuzum ben 6 gündür Leslie bacıyı yapıyorummmDışarıda öküz gibi baktıkları için insan adam akıllı sporunu da yapamıyor bende evde niye olmasın ki dedimm Senin nasıl aran sporla? neler yapıyorsun
evettttMerhaba hanımlar
Cuma 62,1
Pazartesi 61,7
Zipzip- canım ben mezun mu oluyorum şimdi
Aboow yarış mıTamam canım.
Evet canım giremedim.
Öyle dedigin gibi olmuyor canım çok katı kuralı var sadece yoğurt hurma başka bişey yok öğlen 12 yiyince akşam 6 iple çekiyorum ben birde 7.8 çekersek saaati yerimizden kalkamayız Allah yardımcın olsunAkşam 7-8 yap bence yemek saatini ve 1 2 saat aradan sonra da yoğurt gibi şeylerle hem iştahını hem de gününü kapatmış olursun ♥
Bende akşam dan sonra çok kötü oluyorum tatlı değilde migdem bomboş gibi oluyor sonrada baş ağrısı başlıyor akşam eşimden komşumdan biton laf yedim zatın degermi bu agrıyı çekmek en fazla 1 ay daha fazla diyet yaparsın ama en azından sağlıklı vermiş olursun dediler haklılarda detoks yok artık bana
Of sizin baya ağırmış ya. Aslında bunlar kısa süreli diyetler değil mi? Yaşam felsefesi yapılmaz çünkü dayanamam ben herhaldeÖyle dedigin gibi olmuyor canım çok katı kuralı var sadece yoğurt hurma başka bişey yok öğlen 12 yiyince akşam 6 iple çekiyorum ben birde 7.8 çekersek saaati yerimizden kalkamayız Allah yardımcın olsunhappy_mom_ bacım
NefesYaren canım menü vermeyecek misin?
Of sizin baya ağırmış ya. Aslında bunlar kısa süreli diyetler değil mi? Yaşam felsefesi yapılmaz çünkü dayanamam ben herhalde
Canımmm bugün aklımdaydı yeminle çıktım evden aceleyle bakamadım ama kilom şöyle ilerliyor;bende leslie yapıyorum birde eve giderken 3 durak yürüyorum .
havam yerinde olursa da ekleme yapıyorum leslieye .
cumadan bugüne kilo farkın kaç
evetttt
ama sen mezun olacaksın anladığım kadarı ile
Teşekkür ederimmm bilgilendirme için canımBunları genelde duraklamada yapıyorlar canim, tani ki uzun sure yapılmaz
Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldiBen de bir niyetleniyorum evde kıyamet kopuyor, iyi besleniyorsun, ayda 1-2 kilo gitsin ne olacak diyearaftayim ben de. Sen hele çocuk spor hastane nasıl dayanacaksın sadece hurmayla. Bildiğinden şaşma, doğru demişler, dinle vücudunu
En az 3 en fazla 7 gün ben 3. Güne bile gelemedimOf sizin baya ağırmış ya. Aslında bunlar kısa süreli diyetler değil mi? Yaşam felsefesi yapılmaz çünkü dayanamam ben herhalde
Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?