Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımmm bugün aklımdaydı yeminle çıktım evden aceleyle bakamadım ama kilom şöyle ilerliyor;
18.12.2019 tarihinde 62.9 dum dün tartılmıştım ve 60.5 çıkmıştım :)
Cuma günü tartılmadın mı ? sende güzel ilerliyorsun demek ki ?
beslenme şeklin nasıl

canım ağrısı genel olarak neresinde ?
fibromiyalji olabilir mi ? bende çok ağrı çekerim drye gitsem tahliller tertemiz ama ağrı her yerde

Selam kızlar bugün kilo bildirimim
Cuma 99.4
Pazartesi 98.8
Tebrik ederim
Umursanmamak değil yediğim patatesler çok küçüktü kola yerine şalgam içtim şalgam diyette yasak mı
Halley ve kızartma ma da serbest mi? Şalgam turşu suyu demek
Cuma 76.0
Bugün 75.7
Zipzip-
Tebrik ederim canım
Benim de rakibim olacak mıııı
Seninle SchonerDuft rakibe olsun bence çünkü onun rakibi gelmiyor tek kaldı, Bonus

Bende giremedim haftasonu buraya ya. Şimdi oku oku bitmedi :) Bugün tartıda hiç güzel bir rakam göremedim çok canım sıkıldı. Benim bir rakibim yok sanırım. Var da okurken ben mi kaçırdım bilemedim. Benim bir rakibim varsa çıksın ortaya
Cuma: 69.8
Bugün: 70.5

Çok artı geldim yaa

Ogle arkadasimdaydim canim tatlilar tuzlular icinde en masumu kısırdı
Ama aksam icin haklisin baska alternatif yemeliydim
Benim de canım kaç gündür kısır çekiyo
Yok abla ya sen 62.1 missin ben 62.2
100 gr var arada koccaaaa 100 gr
Canımcım aramızda 100 gr’ın lafımı olur
Canım geçmiş olsun. Sağlık olsun hepsi olur sıkma canını. YouTube da ders videoları, sınav videoları oluyor. İzler yetişir.

Cumaya kadar güzel besleniyorsun canım o artıdan kurtulup eksi geliyorsun
rishrose nin Rakibi yok ikiniz rakip olabilirsiniz
Bonus sen eklersin rekabetlere

Bildirim
Cuma:62.2
Pazartesi:61.7
Tebrik ederim canım dün ki menüye rağmen eksi geldin, o da olmasa daha çok olurdu eksin
Tamam canım bekliyorum bugünden itibaren

İster istemez giden kilonun birazı geliyor bence, ben verdiğimin az bir kısmını aldım bi de onu vermekle uğraştım tekrar.

Cuma günü tartılmadın mı ? sende güzel ilerliyorsun demek ki ?
beslenme şeklin nasıl
Ben biraz unutkan olmaya başladım size 1-2 gün önce katıldım sanırım yanlışım varsa düzeltin ama öyle hatırlıyorum Bu yüzden kendimce tartılıyordum ama bundan sonra pazartesi ve cuma direk bildiricem Beslenme şeklime gelirsek ben 70 kilodan 52 kiloya düşerken de bu sistemi yapmıştım. Saatlerim ve yediğim şeyler belli. Hiçbir şeyden kısmıyorum kesinlikle. Birtek şekerli ürünleri kestim, ekmek zaten yiyen birisi değilim o konuda şanslıyım Akşam 7-8 den sonra birşey yemiyorum gece yoğurt yiyorum o kadarr

Bir giyindim ki .dün bütün gün uyudum. Hastalığı atamadım sanırım. Bugün de kat kat giydim. Şimdilik bşraz hareketlerim kısıtlasanda üşümüyorum şükür.
Üşümüyor olmana sevindim canım, burda da sabah 6.30 da deli gibi yağmur, gök gürültüsü şimşek uykudan uyandırdı resmen. Acayıp soğuk, boğazım ağrıyor. Ben sana dedim ama kendim önlem almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…