DimiGüzel eksi tebrik ederim canım
Ya bennen derdin ne seninUtan utan arada kaç yaş fark var bide genç kız olacaksın
Dimireglin sisligi gidiyor İnsallah
Ya bennen derdin ne senintembelim ben yavas veriyorum kabul etmisim artik
Cuma günü tartılmadın mı ? sende güzel ilerliyorsun demek ki ?Canımmm bugün aklımdaydı yeminle çıktım evden aceleyle bakamadım ama kilom şöyle ilerliyor;
18.12.2019 tarihinde 62.9 dum dün tartılmıştım ve 60.5 çıkmıştım :)
canım ağrısı genel olarak neresinde ?Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi
niye gri olim biyerlere yazmıyorum ki
evet bi buluşamadık
Tebrik ederimSelam kızlar bugün kilo bildirimim
Cuma 99.4
Pazartesi 98.8
Halley ve kızartma ma da serbest mi? Şalgam turşu suyu demekUmursanmamak değil yediğim patatesler çok küçüktü kola yerine şalgam içtim şalgam diyette yasak mı
Tebrik ederim canım
SeninleBenim de rakibim olacak mıııı
Ogle arkadasimdaydim canim tatlilar tuzlular icinde en masumu kısırdı
Ama aksam icin haklisin baska alternatif yemeliydim
Canımcım aramızda 100 gr’ın lafımı olurYok abla ya sen 62.1 missin ben 62.2
100 gr var arada koccaaaa 100 gr
Canım geçmiş olsun. Sağlık olsun hepsi olur sıkma canını. YouTube da ders videoları, sınav videoları oluyor. İzler yetişir.Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi
Cumaya kadar güzel besleniyorsun canım o artıdan kurtulup eksi geliyorsunBende giremedim haftasonu buraya ya. Şimdi oku oku bitmedi :) Bugün tartıda hiç güzel bir rakam göremedim çok canım sıkıldı. Benim bir rakibim yok sanırım. Var da okurken ben mi kaçırdım bilemedim. Benim bir rakibim varsa çıksın ortaya
Cuma: 69.8
Bugün: 70.5
Çok artı geldim yaa
Ben burdayımTebrik ederim
Halley ve kızartma ma da serbest mi? Şalgam turşu suyu demek
Tebrik ederim canım
SeninleSchonerDuft rakibe olsun bence çünkü onun rakibi gelmiyor tek kaldı, Bonus
Tebrik ederim canım dün ki menüye rağmen eksi geldin, o da olmasa daha çok olurdu eksinBildirim
Cuma:62.2
Pazartesi:61.7
Tamam canım bekliyorum bugünden itibarenNego bugünden itibaren tam teşekküllü vereceğim canım biraz fire vermiştim ödemlerimle kalktım bu sabah şu an yürüyüş yapıyorum açık havada 3 bin adım cepte akşama spor menü hepsini yazacağım kusurlarımı bu defalık görmeyin
Dayanamadım aç kalmanaAblasına çekmiş kuzu... Songül kurtardı beni Allah razı olsun.
İster istemez giden kilonun birazı geliyor bence, ben verdiğimin az bir kısmını aldım bi de onu vermekle uğraştım tekrar.O zaman giderim aslında benim neye ihtiyacım var öğrendim insan kendinin diyetisyeni olmalı bu hurma detoksuda kilo verdirdi ama inş artıya dönmez çünki bugün dünden daha fazla calori alırsam artı olacak o yüzden detoks yapmıycam artık
Öyleymiş canım ya farkettim, neyse ki geçici oldğunu biliyorum ve iyi ki izindeyim.Canım antibiyotik çok ödem yapıyor
Ben zorla içiyorum canım açıkcası, 3e tamamlamak için zorluyorum.Daha 4 gün var, mutlaka görürsün canım.ona rağmen içtiğim su bana yetmiyor
hesabıma göre 65 i ucundan görecektimneyse yarın görürüm artık
Ben biraz unutkan olmaya başladım size 1-2 gün önce katıldım sanırım yanlışım varsa düzeltin ama öyle hatırlıyorumCuma günü tartılmadın mı ? sende güzel ilerliyorsun demek ki ?
beslenme şeklin nasıl
Üşümüyor olmana sevindim canım, burda da sabah 6.30 da deli gibi yağmur, gök gürültüsü şimşek uykudan uyandırdı resmen. Acayıp soğuk, boğazım ağrıyor. Ben sana dedim ama kendim önlem almadımBir giyindim ki .dün bütün gün uyudum. Hastalığı atamadım sanırım. Bugün de kat kat giydim. Şimdilik bşraz hareketlerim kısıtlasanda üşümüyorum şükür.
Ben çok merak ediyordum rakibem. Gerçi benimki o kadar fazla ki, seninki mutlaka benden iyidirMerhabalar.. Kaptanım kusura bakmayın tartılmayı unuttum yiyip içdim yaaama yarın tartılırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?