Allah şifa versin canım.Acildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Canım acile git bir iğne yaparlar toparlarsın.daha da artırma hastalığını. Dikkat et.O kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.
Canim yaa cok gecmis olsunO kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.
Teşekkür ederimmmAfiyet olsun ❤
Şimdi hacamat yapyırdık başından boynundan ve kuyruk sokumundan şifa olur inş zati geçmezse son çare spikolog canımfibro d vücudun her yerinde gezer .
psikolojik olabilir mi psikolog yada rehberlik öğretmeni ile görüşse bir sıkıntısı vardır belki
çok geçmiş olsun
Aynen öyle ilgi alaka sıfır baş ağrısı için iğne yapın diyorum yok ilaç yazdım iyi gelir diyo reçete verdi gönderdiGeçmiş olsun canım sonuçlar iyi gelir inşallah.
Sağol canım hayali bile iyi geldi. Bizim peteği kapatmış benim küçük. Allahtan ben hastalandım o iyi.
Allah yardımcın olsun canım. Tekrar ders çalışmak beni de korkutuyor.gerçi benimkiler ilkokulda ama o günler de gelecek.
Detoks kilo vermede iyi ama vücudu strese sokuyor . Bende hep öyle oldu.
Allah şifa versin canım. İyi doktor a denk gelmek lazım. İlgi bile iyi geliyor. Bazen yüzümüze bile bakmıyorlar. Onlarında başı kalabalık ama bizde hastayız. Rabbim ne düşürsün ne yokluğunu versin.
Çorba yapıyorum 19.30 gibi yemeğimi yicem .sonra derse oturacamNapıyosunuuuuuz kızlarBen şimdi kendime kayısı çayı yapıcam
Şifa olsun canım inşallah hiç gerek kalmazŞimdi hacamat yapyırdık başından boynundan ve kuyruk sokumundan şifa olur inş zati geçmezse son çare spikolog canım
Canım bence siz çocuğa kıyamıyorsunuz kanbağı olsun istiyorsunuz bana öyle geliyor. Şirkete başvurup referanslı aldı arkadaşım ben onu öneririm senin rahatın için artı bi de kadına da haber vererek kamera.... ben yabancıyla büyüttüm bi şey olmadı. Bi de sana da üzülüyorum eve gel yemek çamaşır ütü... koskoca doktor bey eve gelip iş yapmaz tahminim...Yanımda çalışan kızlardan biri yatılı bakıcı almış cnm, dediğin gibi hem çocuğa bakıyor, hemde ev işlerini yapıyor. Güvenilir birini bulsak bizde en azından gündüz çocukla ilgilensin diye düşündük ama bulamadık maalesef.( yatılı düşünmem açıkçası)
Valla pasta yaparken yalamamak çok zor. Ben de bazen kaçıyorum caiz midirPudinli kaşığı yalamak caizmidir?
Pudinli kaşığı yalamak caizmidir?
Yalnış nego etiketlemişsin kuzum bizimki hatun bu sade nego@nego ben menümü yazdım ama etiketi unuttum
Canım mutlaka acile git hemen ilaca başla :/O kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.
Pudinli kaşığı yalamak caizmidir?
Tamam canım ben zaten hepsine bakıyorum@nego ben menümü yazdım ama etiketi unuttum
Arada olabilirValla pasta yaparken yalamamak çok zor. Ben de bazen kaçıyorum caiz midirNego hocam.....
Babammm korku sen nelere kadirsin boşuna dememişler dayak cennetten çıkmış diyeCanım mutlaka acile git hemen ilaca başla :/
Tamam canım ben zaten hepsine bakıyorum
Arada olabilir
Menü, su, spor23/12/2019
Sabah 8:30 gibi
1 tost
yeşil çay
ara 11:00
1 maden suyu
10 çiğ badem
ara :14 gibi
1 türk kahve
1 soda
öğlen 15:00 gibi oldu malesef
1 kase yoğurt
içine 2 dilim ananas
akşam :
1 kase meto h. çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
su da tamam sporu sonra bildirecem
Menü, su, sporMenum
Sabah 11.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yk soganli lor
Domates
Turp
Ara 15
2 kare bitter
Yarim portakal
Aksam18
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
6 findik
Su 2 lt
Spor 4500 adim 67.5 puan
Her şey sizin içinBabammm korku sen nelere kadirsin boşuna dememişler dayak cennetten çıkmış diye
Çok geçmiş olsunO kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.
Bilmezmiyiz hiççççHer şey sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?