Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fibro d vücudun her yerinde gezer .
psikolojik olabilir mi psikolog yada rehberlik öğretmeni ile görüşse bir sıkıntısı vardır belki

çok geçmiş olsun
Şimdi hacamat yapyırdık başından boynundan ve kuyruk sokumundan şifa olur inş zati geçmezse son çare spikolog canım

Aynen öyle ilgi alaka sıfır baş ağrısı için iğne yapın diyorum yok ilaç yazdım iyi gelir diyo reçete verdi gönderdi

Canım bence siz çocuğa kıyamıyorsunuz kanbağı olsun istiyorsunuz bana öyle geliyor. Şirkete başvurup referanslı aldı arkadaşım ben onu öneririm senin rahatın için artı bi de kadına da haber vererek kamera.... ben yabancıyla büyüttüm bi şey olmadı. Bi de sana da üzülüyorum eve gel yemek çamaşır ütü... koskoca doktor bey eve gelip iş yapmaz tahminim... ... ama çocuk sizin hayat sizin pek de karışmak istemiyorum
Bi de aynı kilodayız ama sen 36 bedensin ben 42 belim 77 cm. Boyum 1.64 boyumun yarısı kadar belim var. Bana ölçülerini atar mısın? Durumun vehametini anlayıp spor yapayım.....

O kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.
Canım mutlaka acile git hemen ilaca başla :/
Pudinli kaşığı yalamak caizmidir?

@nego ben menümü yazdım ama etiketi unuttum
Tamam canım ben zaten hepsine bakıyorum
Valla pasta yaparken yalamamak çok zor. Ben de bazen kaçıyorum caiz midir Nego hocam.....
Arada olabilir

Menü, su, spor cumaya güzel eksi gelecek belli
Puanın : 10
Menum
Sabah 11.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yk soganli lor
Domates
Turp
Ara 15
2 kare bitter
Yarim portakal
Aksam18
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
6 findik
Su 2 lt
Spor 4500 adim 67.5 puan
Menü, su, spor
Puanın : 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…