Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldiiiiim
Sagol canım, belki de hastaneden kaptım mikrobu, perşembe cuma hep oralardaydım.
Kolay gelsin canım, doğru ordan kapmışsındır.
Leslie yaptım canım. Çoktandır yapmamıştım özlemişim
Yardım etmeden olmuyor. İlkokul bitmez diyodum6. Sınıf oldular valla

Burada yine iyiyim normalde baya baya delinin tekiyimdir Nişanlım sayesinde, o yaşam enerjisi verdi bana. Allaha şükür herşeyimiz var kızlar bunun için bile mutlu olabiliriz dimi
Ne guzel enerjik insanlari hep severim mod dusuren insanlardan uzak durmak lazim hep bi hüsran modunda olanlrdan
Kucuk yasta nisanlanmissin :)

Cnm ölçülerimi almadım bayadır ama belim 73 cm idi en son. Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben geçen hafta kotondan pantolonlar aldım kendime, hepsi 36 bedendi, kazaklarım s beden. Gayet güzel sığdım içine. Belim hala çok kalın bana göre, birde basen sorunum var boyum 1.61 bu arada . Nasıl 42 beden oluyorsun canım, şaşırdım biraz...

Eşim bişey yapmıyor vallahi, iş çıkartmasın yeter diyorum bende tek güzel yanı istediğinde benden güzel ütü yapıyor, evlendiğimizde o öğretti ütü yapmayı yemek falanda aramaz, hatta yapma boşver diyor ama ben kıyamıyorum...

Sanırım biz kan bağı olunca daha güzel bakar diye bilinçaltında şartlandık, galiba riske girmekte istemedik. Birde annem bakıyor diye hiç aklım kalmıyor. Az önce konuştuk mesela, o kadar keyfi yerindeydi ki.. hem onun, hem bizimkilerin Haliyle özlem dışında çok rahatız. En azından biraz daha kendini ifade edene kadar dişimizi sıkabilsek diyorum...

Bu hafta birinci olacagız unut cısları
Gecen hafta düşük yüzdeyle listeye girdin bu hafta yüksek yüzde bekliyorum senden
Iste duymak istediklerim
Evet ya guzelim yuzdemi nasilda bölduler insafsizlar
Bu hafta hakkini vericem yüzdemin kimselere yedirmem

Bence de yabanci ile kalacagina anneannesiyle kalsin ne senin aklin kalir ne cocugun psikolojisinde bisey olur
Tamamen tecrubesiz ama nacizane fikrim:)

Bence de yabanci ile kalacagina anneannesiyle kalsin ne senin aklin kalir ne cocugun psikolojisinde bisey olur
Tamamen tecrubesiz ama nacizane fikrim:)
Cnm benim oğlan anneannesi varken benim yüzüme bile bakmıyor bir keresinde markette annem kasada sıraya girdi, oğlanı ben aldım. Başladı anneanne diye ağlamaya... kasiyer kızda şaşırdı, ilk kez anneanne diye ağlayan çocuk gördüm dedi o konuda kafam cidden çok rahat, benim bakmadığım kadar özenli ve detaylı bakıyor anneciğim sağolsun Oğlanda şükür bizden bağımsız, bireysel bir çocuk şimdiden. Birde 3 ay küçük yeğenim var, ikisi sürekli beraberler...kuzeni ile zaman geçirmesinin gelişiminde faydası da oldu.

Benim yegenimde oyle anneanne der baska bisi demez gecen gun annemle mac bile oynamislar video cekmislerablam diyo bak bizle oynamiyodu simdi torunuyla oynuyo
Evet ya bende sevmiyorum kem gözlü pis nursuzlar püh 17 yaşındayken nişanlandım severek
Kesinlikle enerjik olmak en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…