Sagol canım, belki de hastaneden kaptım mikrobu, perşembe cuma hep oralardaydım.
Leslie yaptım canım. Çoktandır yapmamıştım özlemişim
bak ben hafta sonu yaptım bugün de kısa yürüyüşe çıktım yarış var diye ona görebirde kilo vererek başladım
bana içtiğim yetmiyor şimdiye kadar 2 lt bitti neredeyse gece 23 e kadar 2 lt daha içerim .
30 aralığa kadar 65 i düz görmem lazım en az o da
ben de her şey yiyenlerdenim ama herşeyin içindekileri de kısınca daha hızlı gitmeye başladı. benim kapanış klasik diyette 21 1 bardak tarçınlı sütle olurdu :) şimdi 19 gibi kapatıyorum .
valla ben sürekli yiyorum turşu sadece dediğin gibi bağırsaklara çok faydalı . şalgan zaten enfes birşey büroda var ama içmeyecem bugünmis gibi ev yapımı birde
zaten hedefinin altına düşmeden bırakma ben öyle yaptım geri geldi kilolar
Yardım etmeden olmuyor. İlkokul bitmez diyodumGeçmiş olsun canım sonuçlar iyi gelir inşallah.
Sağol canım hayali bile iyi geldi. Bizim peteği kapatmış benim küçük. Allahtan ben hastalandım o iyi.
Allah yardımcın olsun canım. Tekrar ders çalışmak beni de korkutuyor.gerçi benimkiler ilkokulda ama o günler de gelecek.
Detoks kilo vermede iyi ama vücudu strese sokuyor . Bende hep öyle oldu.
Allah şifa versin canım. İyi doktor a denk gelmek lazım. İlgi bile iyi geliyor. Bazen yüzümüze bile bakmıyorlar. Onlarında başı kalabalık ama bizde hastayız. Rabbim ne düşürsün ne yokluğunu versin.
Aynı kanalı izlemişiz galibaAz önce bende izledim sanki ben domuz gribinden sonra şimdide lodos salgını var diye duydum
Süpersin canımLeslie 3 mile yapıldıYoğurt yiyemicem çünkü bitmiş yarın artık
Ne guzel bi enerjin var senin yaKuzum teşekkür ederimm ❤❤
Burada yine iyiyim normalde baya baya delinin tekiyimdirNe guzel bi enerjin var senin ya
Ne guzel enerjik insanlari hep severimBurada yine iyiyim normalde baya baya delinin tekiyimdirNişanlım sayesinde, o yaşam enerjisi verdi bana. Allaha şükür herşeyimiz var kızlar bunun için bile mutlu olabiliriz dimi
Bu hafta birinci olacagız unut cıslarıZipzip- imm kaptanim canim cok bisiler istiyo beni kendime getir
Cısslı seyler falan verdigim kiloya mi guveniyorum ne
Cnm ölçülerimi almadım bayadır ama belim 73 cm idi en son. Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben geçen hafta kotondan pantolonlar aldım kendime, hepsi 36 bedendi, kazaklarım s beden. Gayet güzel sığdım içine. Belim hala çok kalın bana göre, birde basen sorunum varCanım bence siz çocuğa kıyamıyorsunuz kanbağı olsun istiyorsunuz bana öyle geliyor. Şirkete başvurup referanslı aldı arkadaşım ben onu öneririm senin rahatın için artı bi de kadına da haber vererek kamera.... ben yabancıyla büyüttüm bi şey olmadı. Bi de sana da üzülüyorum eve gel yemek çamaşır ütü... koskoca doktor bey eve gelip iş yapmaz tahminim...... ama çocuk sizin hayat sizin pek de karışmak istemiyorum
Bi de aynı kilodayız ama sen 36 bedensin ben 42belim 77 cm. Boyum 1.64 boyumun yarısı kadar belim var. Bana ölçülerini atar mısın? Durumun vehametini anlayıp spor yapayım.....
Iste duymak istediklerimBu hafta birinci olacagız unut cısları
Gecen hafta düşük yüzdeyle listeye girdin bu hafta yüksek yüzde bekliyorum senden
Cnm ya evde ilaç varsa hemen bişeyler al. Ben böyle durumlarda en kötü novalgin vs alıyorum. Üzüldüm daha kötü olmanaGitmedim canım, evde yatıyorum. Pazartesi bizim burda acile gidilmez ana baba günü oluyor, çocuğu da zibil ederiz.
Bence de yabanci ile kalacagina anneannesiyle kalsin ne senin aklin kalir ne cocugun psikolojisinde bisey olurCnm ölçülerimi almadım bayadır ama belim 73 cm idi en son. Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben geçen hafta kotondan pantolonlar aldım kendime, hepsi 36 bedendi, kazaklarım s beden. Gayet güzel sığdım içine. Belim hala çok kalın bana göre, birde basen sorunum varboyum 1.61 bu arada . Nasıl 42 beden oluyorsun canım, şaşırdım biraz...
Eşim bişey yapmıyor vallahi, iş çıkartmasın yeter diyorum bendetek güzel yanı istediğinde benden güzel ütü yapıyor, evlendiğimizde o öğretti ütü yapmayı yemek falanda aramaz, hatta yapma boşver diyor ama ben kıyamıyorum...
Sanırım biz kan bağı olunca daha güzel bakar diye bilinçaltında şartlandık, galiba riske girmekte istemedik. Birde annem bakıyor diye hiç aklım kalmıyor. Az önce konuştuk mesela, o kadar keyfi yerindeydi ki.. hem onun, hem bizimkilerinHaliyle özlem dışında çok rahatız. En azından biraz daha kendini ifade edene kadar dişimizi sıkabilsek diyorum...
Cnm benim oğlan anneannesi varken benim yüzüme bile bakmıyorBence de yabanci ile kalacagina anneannesiyle kalsin ne senin aklin kalir ne cocugun psikolojisinde bisey olur
Tamamen tecrubesiz ama nacizane fikrim:)
Evet ya bende sevmiyorum kem gözlü pis nursuzlar pühNe guzel enerjik insanlari hep severimmod dusuren insanlardan uzak durmak lazim hep bi hüsran modunda olanlrdan
Kucuk yasta nisanlanmissin :)
Benim yegenimde oyle anneanne der baska bisi demez gecen gun annemle mac bile oynamislar video cekmislerCnm benim oğlan anneannesi varken benim yüzüme bile bakmıyorbir keresinde markette annem kasada sıraya girdi, oğlanı ben aldım. Başladı anneanne diye ağlamaya... kasiyer kızda şaşırdı, ilk kez anneanne diye ağlayan çocuk gördüm dedi o konuda kafam cidden çok rahat, benim bakmadığım kadar özenli ve detaylı bakıyor anneciğim sağolsun ❤ Oğlanda şükür bizden bağımsız, bireysel bir çocuk şimdiden. Birde 3 ay küçük yeğenim var, ikisi sürekli beraberler...kuzeni ile zaman geçirmesinin gelişiminde faydası da oldu.
KesinlikleEvet ya bende sevmiyorum kem gözlü pis nursuzlar püh17 yaşındayken nişanlandım severek
Kolay gelsin canımKızlar ben ütümü yapıp, evi azıcık toparlıyımgelirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?