Sagol canım
Evet canım haftasonu kahvaltıları ve regle göre 100 de fena degilAz da olsa eksi ile gelmen güzel cumaya daha cok eksi göreceksin
Kimse bi teşhis koyamadı migren dendi kronik baş ağrısı sinüzit dendi bilmiyorumki bendeÖdem mi dedingördüm ve çok hoşuma gitti
Kuzum ben bilmiyorum ya kızının neyi var
Gecmis olsun canım, serum ve vitamin takviyeleri iyi gelir insallahAcildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Listede olunca güzel oluyor yoksa sapıtıyorumInsallah canım 69.5 u gör listeye alalım hemen
BelliydiAcildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Listeden cıkmak yok o zaman hedef kilona inene kadarListede olunca güzel oluyor yoksa sapıtıyorum
Sağlığım el verdiği sürece yok canımListeden cıkmak yok o zaman hedef kilona inene kadar
bana içtiğim yetmiyor şimdiye kadar 2 lt bitti neredeyse gece 23 e kadar 2 lt daha içerim .Ben zorla içiyorum canım açıkcası, 3e tamamlamak için zorluyorum.Daha 4 gün var, mutlaka görürsün canım.
ben de her şey yiyenlerdenim ama herşeyin içindekileri de kısınca daha hızlı gitmeye başladı. benim kapanış klasik diyette 21 1 bardak tarçınlı sütle olurdu :) şimdi 19 gibi kapatıyorum .Ben biraz unutkan olmaya başladım size 1-2 gün önce katıldım sanırım yanlışım varsa düzeltin ama öyle hatırlıyorumBu yüzden kendimce tartılıyordum ama bundan sonra pazartesi ve cuma direk bildiricem ♥ Beslenme şeklime gelirsek ben 70 kilodan 52 kiloya düşerken de bu sistemi yapmıştım. Saatlerim ve yediğim şeyler belli. Hiçbir şeyden kısmıyorum kesinlikle. Birtek şekerli ürünleri kestim, ekmek zaten yiyen birisi değilim o konuda şanslıyım Akşam 7-8 den sonra birşey yemiyorum gece yoğurt yiyorum o kadarr
valla ben sürekli yiyorum turşu sadece dediğin gibi bağırsaklara çok faydalı . şalgan zaten enfes birşey büroda var ama içmeyecem bugünYalnız şu şalgam ve turşu ve turşu suları hakkında çok şey yapmayın ya turşu suyunu ben zerre kadar sevmem huylanırım ama keşke içebilsem.
Doğak fermente olmuş çol faydalı hepsi.
Tartıdan önce içilmedikten sonra haftasonu niye zararı olsun ki?
Karnabahar lahana bakliyatlarda öyle mevsimi zaten
zaten hedefinin altına düşmeden bırakma ben öyle yaptım geri geldi kilolarYok daha mezun olmuyorum
Doğal spor yapıyorum ondan yokumBu gün Leslie’ye başlıyım, rakibime eşlik edeyim
Geçmiş olsun canım. Kış bir türlü gelmedi heryer mikrop
fibro d vücudun her yerinde gezer .Alnının iki tarafında şakaklarda
çok geçmiş olsunAcildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Geçmiş olsun kuzumAcildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Çook geçmiş olsun cnmAcildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Leslie yap en azından 30 dk
kalktim yürüyüşümü yaptim da geldim rakibem bak seni fena yenerim ona gore
cumaya yap ye ablacim ya bende misafir olim sana
yaaniiii
sagol canimgecem hafta 61 i gordum sonra kayboldu bu bi haftadir mahvoldum tekrar gormek icin
Neyseki goruverdim
Cumaya kadar durmak yok
Sagol canım, belki de hastaneden kaptım mikrobu, perşembe cuma hep oralardaydım.
Yok yaw sessizligin sporla nalakasi varBen de leslie yaptım geldim şimdibaktım sesin çıkmıyor, dedim kesin birseyler yapıyor, yetişeyim
Yok yaw sessizligin sporla nalakasi var
oturuyodum belkim
Bosluguma geldi konustum tühhhAma bak oturmuyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?