- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bosluguma geldi konustum tühhhhain rakibe agzimdan lafi aldi
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu takviyelerle toparlanacaksın.Acildeyim.. depolarım tamamen boşalmış.. Serum verdi doktor 2 tane... bide d vitamini damla..
Dün zerre bir şeyim yoktu, sabah boğaz ağrısıyla uyandım (bademciklerim yok o yüzden asla ağrımaz boğazım), geçer dedim ama kötü oldu daha da. Sanırım ders anlatmak artırdı.Geçmiş olsun, hasta mi oldun, sabah iyiydin sanki
Elalis' i hep Elhan algılar oldum.
Tatlım çok geçmiş olsun. Zenzefil iç ballı...yumuşacık yapar boğazını. Ağzına da bir karanfil at yumuşadiktan sonra çigne yut... denenmiş garantili....Dün zerre bir şeyim yoktu, sabah boğaz ağrısıyla uyandım (bademciklerim yok o yüzden asla ağrımaz boğazım), geçer dedim ama kötü oldu daha da. Sanırım ders anlatmak artırdı.
Olur tabi kiElalis' i hep Elhan algılar oldum.
Ben naptigimi söylesem olur mu Negom
Olmaz belki falan dersin. Hiiiiç oturuyorum ocakta pilav pişiyor kapatıp arkadaşlarla buluşmaya gidicim.
Girit sofrası var bu akşam menüde. Gidip de tanisayim şu otlarla. Arkadaş anne tarafından Giritlioluyor da...
Tamam canım eve gidince yapayım.Tatlım çok geçmiş olsun. Zenzefil iç ballı...yumuşacık yapar boğazını. Ağzına da bir karanfil at yumuşadiktan sonra çigne yut... denenmiş garantili....
Afiyet olsun canımNapıyosunuuuuuz kızlarBen şimdi kendime kayısı çayı yapıcam
Kızlar iyi akşamlar telefonum bozuktu o yüzden kaç gündür giremedim tabletten gircektim şifremi unutmuşum
İyi aksamlar canım çözmüşssün sorunu neyseki sabit olmanda iyi cumaya güzel eksiler bekliyorumPazartesi bildirimi kilom sabit
Allah şifalar versinKimse bi teşhis koyamadı migren dendi kronik baş ağrısı sinüzit dendi bilmiyorumki bende
Inşallah canımAfiyet olsun canım
İyi aksamlar canım çözmüşssün sorunu neyseki sabit olmanda iyi cumaya güzel eksiler bekliyorum
Canımm teşekkür ederimAfiyet olsun canım
İyi aksamlar canım çözmüşssün sorunu neyseki sabit olmanda iyi cumaya güzel eksiler bekliyorum
Günaydın arkadaşlar.. tahlil verdim sonunda bekliyorum
Sağol canım hayali bile iyi geldi. Bizim peteği kapatmış benim küçük. Allahtan ben hastalandım o iyi.Rişim çok geçmiş olsun. Dayan kuzum kemiklerin donmuş senin... Şömine keyfi olsaydı şimdi di mi...klasik bir müzik...mesela Zeki Müren ohhhh hastalık mı kalır...
Allah yardımcın olsun canım. Tekrar ders çalışmak beni de korkutuyor.gerçi benimkiler ilkokulda ama o günler de gelecek.Valla liseye yerleştirene kadar böyle . Sınavlar çok zor artık. Şimdiden sıkı tutmak gerek. Sonra da tımarhane
Detoks kilo vermede iyi ama vücudu strese sokuyor . Bende hep öyle oldu.Bende akşam dan sonra çok kötü oluyorum tatlı değilde migdem bomboş gibi oluyor sonrada baş ağrısı başlıyor akşam eşimden komşumdan biton laf yedim zatın degermi bu agrıyı çekmek en fazla 1 ay daha fazla diyet yaparsın ama en azından sağlıklı vermiş olursun dediler haklılarda detoks yok artık bana
Allah şifa versin canım. İyi doktor a denk gelmek lazım. İlgi bile iyi geliyor. Bazen yüzümüze bile bakmıyorlar. Onlarında başı kalabalık ama bizde hastayız. Rabbim ne düşürsün ne yokluğunu versin.Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi
Afiyet olsunNapıyosunuuuuuz kızlarBen şimdi kendime kayısı çayı yapıcam
Bana uyar canım. Beraber eririz.Çok haklısın canım. Tamam onunla rakip olalım o zaman isterserishrose
Salgın var diyorlar canım. Çok geçmiş olsun. Kızımın okulunda 15 çocuk yoktu bugün. Belki bağışıklığın düşmüştür. Allah şifa versin.Ediyorum canım yaa, ev de sıcak, ayağımdan çorap falan çıkarmıyorum hangi ara boğazım bu kadar kötü oldu anlamadım. Neyse çok basit bişey geçer hemen. Akşama mis gibi bir çorba yapmak lazım.
O kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.Salgın var diyorlar canım. Çok geçmiş olsun. Kızımın okulunda 15 çocuk yoktu bugün. Belki bağışıklığın düşmüştür. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?