Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldik diyetisyenden.çok da korkunç şeyler söylemedi yahu :)
Atayım kağıdın fotosunu buraya.harfiyyen uyarsan zayıflaman garanti dedi.motivasyon oldu kızıma :)
Yalnız verdiği takviyeler 675₺ tutuyo
Beni aşar dedim eczacıya,bakalım babaya vericez reçeteyi
2 hafta sonra akupunktur için randevu verdi.egzersiz için tabata egzersizlerini verdi.cumadan cumaya onun kilosunu da bildireyim bari size

Eklentiler

• 15771186393421978033042272403716.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 15771186809993210651800350772324.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 35
Pekii size soruyorum benim gibi sevdiğiniz birşeyi yanınızda eşiniz yada tanıdığınız yerken onun ağzını izleyip sanki sizde yiyormuşsunuz gibi yaptınız mı ay ben hep yapıyorum yaaa
özel hastane mi

Insallah ikinizde istediğiniz kiloya ulasırsınız

Tereyagı yasak karatay bacım görmesin

Gitmedim canım, evde yatıyorum. Pazartesi bizim burda acile gidilmez ana baba günü oluyor, çocuğu da zibil ederiz.
Canım ah bu annelik böyle işte. Allah şifa versin.benim yöntemim kat kat giyinip yattım. Sabaha daha iyiydim. Kuzu küçükse al koynuna yat.gece seni yormasın. Limonlu sıcak su soğuk algınlığına iyi gelir. Sabah dersin var mı? Olmadı ilaç varsa iç yat. Dinlen bol bol.

retro_hippo ben cok uzagım bu konudan ama arkadaslar için link bırakıyorum :))

Canim yaa cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun eltim dikkat et kendine sen bize lazımsın
Sağolun kızlar güzel bir tarhana çorbası içtim yatıyorum. Haberlerde domuz gribi salgını var dendi, tek bı kanalda gördüm, geç açtım tvyi. Var mı duyan bilen, korktum valla. Ayy ne pimpiriklisin demeyin, kendim için değil çocuklar için.

Gecmis olsun canım hiç duymadım haberleride az cok izledim bugün

Az önce bende izledim sanki ben domuz gribinden sonra şimdide lodos salgını var diye duydum

Benim bosh buz dolabım var hemde ayrıca arçelik derindondurucum ikisi bir arada olanlardan hiç bir bilgim yok retro_hippo

Duşa girip üstüne de sıcak çaylar içecem canım, malesef sabah da dersim var, inşallah toparlanirim. Oğlum 7 yaşında, bulaşıcı değil ama yine de yanıma yanastirmiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…