Pekii size soruyorum benim gibi sevdiğiniz birşeyi yanınızda eşiniz yada tanıdığınız yerken onun ağzını izleyip sanki sizde yiyormuşsunuz gibi yaptınız mıay ben hep yapıyorum yaaa
özel hastane miGeldik diyetisyenden.çok da korkunç şeyler söylemedi yahu :)
Atayım kağıdın fotosunu buraya.harfiyyen uyarsan zayıflaman garanti dedi.motivasyon oldu kızıma :)
Yalnız verdiği takviyeler 675₺ tutuyo
Beni aşar dedim eczacıya,bakalım babaya vericez reçeteyi
2 hafta sonra akupunktur için randevu verdi.egzersiz için tabata egzersizlerini verdi.cumadan cumaya onun kilosunu da bildireyim bari size
Insallah ikinizde istediğiniz kiloya ulasırsınızGeldik diyetisyenden.çok da korkunç şeyler söylemedi yahu :)
Atayım kağıdın fotosunu buraya.harfiyyen uyarsan zayıflaman garanti dedi.motivasyon oldu kızıma :)
2 hafta sonra akupunktur için randevu verdi.egzersiz için tabata egzersizlerini verdi.cumadan cumaya onun kilosunu da bildireyim bari size
Yutkunuyorsan tmmdırPekii size soruyorum benim gibi sevdiğiniz birşeyi yanınızda eşiniz yada tanıdığınız yerken onun ağzını izleyip sanki sizde yiyormuşsunuz gibi yaptınız mıay ben hep yapıyorum yaaa
Ay yutkunmaz mıyımYutkunuyorsan tmmdır
Tereyagı yasak karatay bacım görmesinGeldik diyetisyenden.çok da korkunç şeyler söylemedi yahu :)
Fazla çigne o zamanAy yutkunmaz mıyımbazen boğazımda kalıyo öksürüyorum falan değişik ruh halleri
Yasak mıTereyagı yasak karatay bacım görmesin
Aynı benYasak mıkaratay babasını bulayıp yer tereyağına
Gitmedim canım, evde yatıyorum. Pazartesi bizim burda acile gidilmez ana baba günü oluyor, çocuğu da zibil ederiz.Canım acile git bir iğne yaparlar toparlarsın.daha da artırma hastalığını. Dikkat et.
Geçmiş olsun eltim dikkat et kendine sen bize lazımsınGitmedim canım, evde yatıyorum. Pazartesi bizim burda acile gidilmez ana baba günü oluyor, çocuğu da zibil ederiz.
Peynir yoğurt ve süt neden yasak canım, onun gelişimi için gerekli değil mi.Yasak mıkaratay babasını bulayıp yer tereyağına
Canım ah bu annelik böyle işte. Allah şifa versin.benim yöntemim kat kat giyinip yattım. Sabaha daha iyiydim. Kuzu küçükse al koynuna yat.gece seni yormasın. Limonlu sıcak su soğuk algınlığına iyi gelir. Sabah dersin var mı? Olmadı ilaç varsa iç yat. Dinlen bol bol.Gitmedim canım, evde yatıyorum. Pazartesi bizim burda acile gidilmez ana baba günü oluyor, çocuğu da zibil ederiz.
Canim yaa cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar güzel bir tarhana çorbası içtim yatıyorum. Haberlerde domuz gribi salgını var dendi, tek bı kanalda gördüm, geç açtım tvyi. Var mı duyan bilen, korktum valla. Ayy ne pimpiriklisin demeyin, kendim için değil çocuklar için.Geçmiş olsun eltim dikkat et kendine sen bize lazımsın
Gecmis olsun canım hiç duymadım haberleride az cok izledim bugünSağolun kızlar güzel bir tarhana çorbası içtim yatıyorum. Haberlerde domuz gribi salgını var dendi, tek bı kanalda gördüm, geç açtım tvyi. Var mı duyan bilen, korktum valla. Ayy ne pimpiriklisin demeyin, kendim için değil çocuklar için.
Az önce bende izledim sanki ben domuz gribinden sonra şimdide lodos salgını var diye duydumSağolun kızlar güzel bir tarhana çorbası içtim yatıyorum. Haberlerde domuz gribi salgını var dendi, tek bı kanalda gördüm, geç açtım tvyi. Var mı duyan bilen, korktum valla. Ayy ne pimpiriklisin demeyin, kendim için değil çocuklar için.
Benim bosh buz dolabım var hemde ayrıca arçelik derindondurucum ikisi bir arada olanlardan hiç bir bilgim yokBuzdolabı
İyi akşamlar arkadaşlar.. Buzdolabım bozulduğu için buzdolabı alıcam ama çok kararsızım çünkü yakın zmnda derin dondurucu da alm fikrim vardı.. o yüzden; 1. Seçenek 680 lt buzluğu altta 140 lt buzluk kısmı bir buzdolabı mı alim? Bu şekilde alırsam ekstra buzlukta almam gerekicek.. 2. Seçenek...www.kadinlarkulubu.com retro_hippo ben cok uzagım bu konudan ama arkadaslar için link bırakıyorum :))
Duşa girip üstüne de sıcak çaylar içecem canım, malesef sabah da dersim var, inşallah toparlanirim. Oğlum 7 yaşında, bulaşıcı değil ama yine de yanıma yanastirmiyorum canım.Canım ah bu annelik böyle işte. Allah şifa versin.benim yöntemim kat kat giyinip yattım. Sabaha daha iyiydim. Kuzu küçükse al koynuna yat.gece seni yormasın. Limonlu sıcak su soğuk algınlığına iyi gelir. Sabah dersin var mı? Olmadı ilaç varsa iç yat. Dinlen bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?