- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Salataya limon sıkınca tuz pek aranmıyo ama yemekleri tuzsuz düşünemiyorum
İyi iyi şükür en azından ateşi yok TV izliyor meyve dogradım verdim bugünde bişey yemedi hergün Tuğçe yeme diyen ben Tuğçe ne yersin diye soruyorumEvet ya, güzel olan hersey zararKız nasıl oldu, daha iyi mi
Şaşirtmami negom beğenmedi.
O bitti bebeğim. Ondan sonra oruca niyetlendim bir hafta ilk gün tuttum yatsı namazı misafirim geldi. Takımda bayram havası yaşadım .Olsun dedim sonra Burcu' nun diyet listesine başladım çok iyi gidiyor. Tartilmiyorum stres yapıyorum diye. Ama içim içimi yemiyor desem yalan olur.
Onun dışında iyiyim tatlım. Sen nasılsın
İyi iyi şükür en azından ateşi yok TV izliyor meyve dogradım verdim bugünde bişey yemedi hergün Tuğçe yeme diyen ben Tuğçe ne yersin diye soruyorum
Aynen agzının tadı yok birde bugünde hayvansal gıdalar yemek yasak o yüzden ne yapsam diye ona soruyorum unutuyorum yumurta yapım dedim anne diyo yasak yasak ben demesem yedireceksin diyo yaşlandım valla çok unutkanım ne olacak benim halimAğzının tadı yoktur şimdi, iyi bari meyve de olsa başlamış yemeye
Aynen agzının tadı yok birde bugünde hayvansal gıdalar yemek yasak o yüzden ne yapsam diye ona soruyorum unutuyorum yumurta yapım dedim anne diyo yasak yasak ben demesem yedireceksin diyo yaşlandım valla çok unutkanım ne olacak benim halim
Kız dün hacamat yaptırdık onun için öncesi ve sonrası gün hayvansal gıdalar tüketmemek gerekiyormuşNeden yasak
Kız dün hacamat yaptırdık onun için öncesi ve sonrası gün hayvansal gıdalar tüketmemek gerekiyormuş
Eve yeni geldim.. havadan mıdır nedir çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Kayısımı yedim ve çayımı içtim şimdi şöyle bir uzandım.
Az buldu tatlım...benim yüz verdiğimde nasıl şimardigini bilmiyor tabi o.... korkumdan anca o kadar yedim...o da bu normal menü dedi...İyiyim ben de, bu sabah yine 60 gördüm, tepiniyorum sinirden ama içimden tepiniyorumMisafirinden haberim var negonun begenmemesinden yoktu, nego demişti ye diye, sağlıksız mi gördü acaba
Amin inş Allah yok bacım yok tahlillerde birşey çıkmadığı için birde hacamat yaptıralım dedikHadi şifa olsun insallah. Onu okudum da, ateş falan deyince doktor ve testle ilgili zannettim. Hacamat hakkında da hiç bilgim yoktu
İyi olunca yine yer sıkma canını. Daha iyi olmasına sevindim elticimİyi iyi şükür en azından ateşi yok TV izliyor meyve dogradım verdim bugünde bişey yemedi hergün Tuğçe yeme diyen ben Tuğçe ne yersin diye soruyorum
Bende tırnaklarımı yiyerek esra erola bakıyorumEve yeni geldim.. havadan mıdır nedir çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Kayısımı yedim ve çayımı içtim şimdi şöyle bir uzandım.
Canımmmm sen ne yaptın çatı işini Allah yardımcın olsun sanada baya iş çıkacakİyi olunca yine yer sıkma canını. Daha iyi olmasına sevindim elticim
Bunu ilk kez duydum,nasıl bir etkisi var acaba.Kız dün hacamat yaptırdık onun için öncesi ve sonrası gün hayvansal gıdalar tüketmemek gerekiyormuş
Ay valla ya. Yiyip yiyip kilo almayan biri olcaktım varyaaaaaa offff Allah diyorummmmmm.. ay dur ağzımın suyunu sileyimAnca kayısı kemirelim zaten
Tatlişim bizim datlu kızlar 2020 yeni bir yıl mutluluk içinde karsilarsak hep öyle geçer ümidiyle bakıyor olaya. Yoksa Noel, christismas gibi düşünmüyor...Zaten o olay 25 Aralık'ta kutlanıyor. 31 Aralık - 1 Ocak yeni bir yıl insanlığa hayırlı olsun diye sevilir bütün dünyada. İçini ferah tut sen tatlım...Bu gecenin arkasına saklanıp da Allah ne verdiyse deyip diyeti bozmasinlar da bu kötü olur bizim için...Sen onu boş ver de ben 51' i ikiye bölüp nasıl söyleyeceğim önümüzdeki günlerde ben onu kara kara düşünüyorum...Arkadaşlar ortamı germek gibi bir niyetim yok sadece düşüncelerimi paylaşmak istiyorum yılbaşını hıristiyanlar kutlar yıl başına bu kadar anlam yüklemeyin yiyip içmek için o akşamı beklemeyin yılbaşı hıristiyanların bayramıdır biz neden kutluyoruz neden onlar bizim bayramlarda kutlama yapmıyor diye hiç düşündünüzmü biz yılbaşı için milli piyango ve çerez kuyruklarında beklerken onların hiç pide kuyruğunda kurban alırken kuyrukta bekleyen gördünüzmü ömrümüzden bir yıl daha bitti gidiyor 2019 da Allah için ne yaptım diye kendimizi bir hesaba çekelim bence dedigim gibi amacım ortamı germek degil herkesin inancı kendine ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim kimse beni yalnış anlamasın lütfen hepinizi çok seviyorum
Ekspertiz raporu tutuldu bugün canım, onlardan haber bekliyoruz, sonrasında çatı yapılacak evin içine onarım yapılacak su alan yerlere. Dediğin gibi zor günler bekliyor beniCanımmmm sen ne yaptın çatı işini Allah yardımcın olsun sanada baya iş çıkacak
Bende bilmiyorum canım bi akrabamız hacamat sayesinde migrenden kurtulmuş o tavsiye etti sağolsun yaptırdık ama neden hayvansal gıdalar yenmiyor onu bilmiyorumBunu ilk kez duydum,nasıl bir etkisi var acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?