Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim ben de, bu sabah yine 60 gördüm, tepiniyorum sinirden ama içimden tepiniyorum Misafirinden haberim var negonun begenmemesinden yoktu, nego demişti ye diye, sağlıksız mi gördü acaba

İyi iyi şükür en azından ateşi yok TV izliyor meyve dogradım verdim bugünde bişey yemedi hergün Tuğçe yeme diyen ben Tuğçe ne yersin diye soruyorum

Ağzının tadı yoktur şimdi, iyi bari meyve de olsa başlamış yemeye

Ağzının tadı yoktur şimdi, iyi bari meyve de olsa başlamış yemeye
Aynen agzının tadı yok birde bugünde hayvansal gıdalar yemek yasak o yüzden ne yapsam diye ona soruyorum unutuyorum yumurta yapım dedim anne diyo yasak yasak ben demesem yedireceksin diyo yaşlandım valla çok unutkanım ne olacak benim halim

Neden yasak

Kız dün hacamat yaptırdık onun için öncesi ve sonrası gün hayvansal gıdalar tüketmemek gerekiyormuş

Hadi şifa olsun insallah. Onu okudum da, ateş falan deyince doktor ve testle ilgili zannettim. Hacamat hakkında da hiç bilgim yoktu

İyiyim ben de, bu sabah yine 60 gördüm, tepiniyorum sinirden ama içimden tepiniyorum Misafirinden haberim var negonun begenmemesinden yoktu, nego demişti ye diye, sağlıksız mi gördü acaba
Az buldu tatlım...benim yüz verdiğimde nasıl şimardigini bilmiyor tabi o.... korkumdan anca o kadar yedim...o da bu normal menü dedi...

Tatlişim bizim datlu kızlar 2020 yeni bir yıl mutluluk içinde karsilarsak hep öyle geçer ümidiyle bakıyor olaya. Yoksa Noel, christismas gibi düşünmüyor...Zaten o olay 25 Aralık'ta kutlanıyor. 31 Aralık - 1 Ocak yeni bir yıl insanlığa hayırlı olsun diye sevilir bütün dünyada. İçini ferah tut sen tatlım...Bu gecenin arkasına saklanıp da Allah ne verdiyse deyip diyeti bozmasinlar da bu kötü olur bizim için...Sen onu boş ver de ben 51' i ikiye bölüp nasıl söyleyeceğim önümüzdeki günlerde ben onu kara kara düşünüyorum...

Canımmmm sen ne yaptın çatı işini Allah yardımcın olsun sanada baya iş çıkacak
Ekspertiz raporu tutuldu bugün canım, onlardan haber bekliyoruz, sonrasında çatı yapılacak evin içine onarım yapılacak su alan yerlere. Dediğin gibi zor günler bekliyor beni tamir olana kadar da yağmur yagmasin diye dua edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…