Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşteyim hastayım ateşim çıktı kış çayı aldım tadı da bi poha benzemiyo

Bugun benden çok konuşan yok burda abla aşk olsun yaa telefon bi elimde elimin biri tuğçenin alnında ama yinede buradayım bahh

İşteyim hastayım ateşim çıktı kış çayı aldım tadı da bi poha benzemiyo
Bir tatlı kaşığı bal koy kuzum geçmiş olsun. Limon da sıkabilirsin.
Bugun benden çok konuşan yok burda abla aşk olsun yaa telefon bi elimde elimin biri tuğçenin alnında ama yinede buradayım bahh
Tahmin doğru ama. Canım bezi sirkeli suya batir o da etkili hatta koltuk altlarına pamuk da koyabilirsin sirkeye batırıp.Yavrum benim çabuk iyileşir inşallah.

Bugün ateşi yok inş gecede çıkmaz duş aldırıcam şimdi bi rahatlasın oda bende 1 kaşık çorba zor yedirdim tokum diyo aç karna ilaçta veremiyorum saati geldi

Tam ruhuna uygun efsane bir analiz olmuş

26 dan gün alıyorum dersin

Bende bilmiyorum canım bi akrabamız hacamat sayesinde migrenden kurtulmuş o tavsiye etti sağolsun yaptırdık ama neden hayvansal gıdalar yenmiyor onu bilmiyorum
İnşallah size de şifa olur canım. Hacamat kan akıtma tarzında mi yapılıyor, cahilligimi hoşgör

Yaşın küçük daha ya ondandır

Heyyy maşallah herkesin çetelesini tutmuş. Hepsini nasıl aklında tutuyorsun? 25 yaşında olmanın faideleri bunlar
Eksik olan kişi benim Çağan kuşum. O da benim başımda durmuş, yazdıklarımı okuyor ve imal hatalarıma laf söylüyor. örneğin, anne soru işareti olmalı orda gibi.

Çağanı öp benim için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…