Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

25.5 abla

Bende bilmiyorum canım bi akrabamız hacamat sayesinde migrenden kurtulmuş o tavsiye etti sağolsun yaptırdık ama neden hayvansal gıdalar yenmiyor onu bilmiyorum
Bebeğim benim eltim yılın belli aylarında ve günlerinde bazı büyüklerinin teşvikiyle bu tür bir oruç tutar. Mesela bir ay hayvansal hiçbir gıda yemez. Vücut arınıp temizleniyormuş. Henüz işin dini boyutunu bana anlatmadı anlamazmisim benim için iyi olmazmış... mutlaka bilimsel bir açıklaması da vardır. Niye beni hazır hissetmedi orası da muamma.

Bugün niye sessiz buralar
Songül kova kova su taşıyor.
Gülseren kızının ateşini düşürme derdinde
Kaptanim Zipzipim pusuda mesaj yazarlarsa okurum yoksa oynumu oynarım modunda
Negom baş ağrısı ile başbaşa aşk yaşıyor
Tosbikim ablasıyla ballı sohbetler içinde
Hasbeenandgone oglusuyla pastaneler
Bonuscuk Allah bilir hangi videonun içinde nerelere gidip geliyor
Yetmezim kayınvalidem salona geçse de şu yemeğin canıni bir okusam diye mutfakta
Artemis içtiği kahve bardaklariyla kule yapmış tembel tembel camdan dışarı bakıyor mmmm acaba yarın çizme mi giysem bot mu endişesiyle kiz kitaba bak yarın sınav var
Muhendisannem bozuk paraları saymaktan sıkıldı eşimle beş taş mı oynasam biraz da diyor
Malicik yarın güzel yemek çıksa ahhh ah çekiyor şu Elalis de ben gelince neden kaybolur hep diye kasayı birbirine katmak üzere
Burcum ablasına hala yeşil içecek tarifini verdim mi vermedim mi diye eski defterleri karıştırıyor
Yonacım rakibini açık ara nasıl geçerim diye hain tuzaklar hazırlıyor.
Saricivciv kuş oğluşunun poposunu temizliyor
Alvillacim karabatak nereden çıkar Allah bilir tahminim yok
Hapymom sana koca bir kalp çağrısı gönderdim tatlım.
Nefesyarenim bilibililerini kumese koydu...
Elalisim kiz
Diloooooooş nişanlı kız ☺☺☺
Kim kaldıysa gelip buradayım desin artikin

Beni unutmuşsun
Dersler bitince gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…