Kıyamam yaa çok hasta olmuş. Sınavını sonra yapar belki öğretmenleri. Sonuçta hasta çocuk. Rapor alırsınız belki.Hiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece
Yıl başı gecesinden ne yapmayı planlıyorsun merak ettim
Ben artidayim, sen eksidesin. Ezip geçtin beni demek istedim canımyok öyle birşey. Umarım doğru anlamışımdır.
sende benim gibisinbende çok içerim arada böbreğimde ağrır o zaman biraz azaltıyorum
iyiyim canım yıl sonu işlemleri koşturmaca bana benden 4 tane daha lazım
planım şöyle küçük lokmalar alarak yicem herşeyden 2 ocakta da direk diyete başlayacam 2 gün vücut şaşırmış olacak hem
Neden ki menülerin çok iyi, regl mi yakın?
Cuma tartıldım. 57.5 idim . Diyete başladığımda 63.3 düm. Bu ayın 29 zu 1 ay olacak diyete başlamam.
inşallah canımHATIRLATMA
@Ytmz : 62.6 / Hedef = 61.5
sonngulen : 60.5/Hedef= 60
@Canfeb: 66.4/Hedef=65. 4
@merryangel :69.8/ Hedef=69
mavitosbik07 : 59. 8/ Hedef = 59
@Elalis : 76/ Hedef = 75
happy_mom_ : 57. 5/ Hedef = 57
@cgdmk : 62.5/ Hedef = 62
@HasibeG : 81. 1/ Hedef = 80
@Bonus : 106.8 / Hedef = 105.8
@s i d e l y a : 74. 1/ Hedef = 73
@pastel34 : 62.1 / Hedef = 61.5
@birmuhendisanne : 58.5 / Hedef = 58
@retro_hippo : 74.8 / Hedef = 74
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
Gulumse24 : 87 / Hedef = 86
Alvillaa : 73.9 / Hedef = 73
@Nefes yaren : 77.4 / Hedef = 76.5
@Yonahime: 62.2 / Hedef = 61.5
Elhan : 60 / Hedef = 59.5
gizli şekere baktırmadım ben zararı olabiliyor diye bir sürü şeker yüklemesi yapılıyor diye zten dikkat ediyorum şeker tüketimineEvet ya, hatta gizli şekere falan da bakıldı, zararlıymış fazlası, böbreği yoruyormuş. Şişe yapmasam çok oluyor
Su içtim şimdide oğlumla oynuyoruznabıyonuz
Ben hızlı kilo veren biriyim tabiki hızlıda alıyorumTebriklerkilo azaldıkça vermek zorlaşır diyorlar, demek ki değilmiş
gizli şekere baktırmadım ben zararı olabiliyor diye bir sürü şeker yüklemesi yapılıyor diye zten dikkat ediyorum şeker tüketimine
Ben hızlı kilo veren biriyim tabiki hızlıda alıyorum
Hayır menülerin gayet güzel senin, tuz miktarı nasıl, ona dikkat etHayır, yeni bitti, kaçamak da yok, sanırım bu menüler koruma menüsü benim icin
Hayır menülerin gayet güzel senin, tuz miktarı nasıl, ona dikkat et
Elalis görünümlü Elhano kim gııı
Elalis görünümlü Elhan
Salataya limon sıkınca tuz pek aranmıyo ama yemekleri tuzsuz düşünemiyorumTuz her zaman ki gibionu azaltayım o zaman, salataya da koymayayim
Şaşirtmami negom beğenmedi.Canim ne alemdesin, en son şaşırtmak icin yiyordun, bir değişiklik oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?