Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kıyamam yaa çok hasta olmuş. Sınavını sonra yapar belki öğretmenleri. Sonuçta hasta çocuk. Rapor alırsınız belki.

Evet ya, hatta gizli şekere falan da bakıldı, zararlıymış fazlası, böbreği yoruyormuş. Şişe yapmasam çok oluyor

inşallah canım

Evet ya, hatta gizli şekere falan da bakıldı, zararlıymış fazlası, böbreği yoruyormuş. Şişe yapmasam çok oluyor
gizli şekere baktırmadım ben zararı olabiliyor diye bir sürü şeker yüklemesi yapılıyor diye zten dikkat ediyorum şeker tüketimine

gizli şekere baktırmadım ben zararı olabiliyor diye bir sürü şeker yüklemesi yapılıyor diye zten dikkat ediyorum şeker tüketimine

Kararında içmek en güzeli, 3 litre şimdilik iyi de yazın sıkıntı olur yine bana

Arkadaşlar ortamı germek gibi bir niyetim yok sadece düşüncelerimi paylaşmak istiyorum yılbaşını hıristiyanlar kutlar yıl başına bu kadar anlam yüklemeyin yiyip içmek için o akşamı beklemeyin yılbaşı hıristiyanların bayramıdır biz neden kutluyoruz neden onlar bizim bayramlarda kutlama yapmıyor diye hiç düşündünüzmü biz yılbaşı için milli piyango ve çerez kuyruklarında beklerken onların hiç pide kuyruğunda kurban alırken kuyrukta bekleyen gördünüzmü ömrümüzden bir yıl daha bitti gidiyor 2019 da Allah için ne yaptım diye kendimizi bir hesaba çekelim bence dedigim gibi amacım ortamı germek degil herkesin inancı kendine ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim kimse beni yalnış anlamasın lütfen hepinizi çok seviyorum

Canim ne alemdesin, en son şaşırtmak icin yiyordun, bir değişiklik oldu mu
Şaşirtmami negom beğenmedi.
O bitti bebeğim. Ondan sonra oruca niyetlendim bir hafta ilk gün tuttum yatsı namazı misafirim geldi. Takımda bayram havası yaşadım . Olsun dedim sonra Burcu' nun diyet listesine başladım çok iyi gidiyor. Tartilmiyorum stres yapıyorum diye. Ama içim içimi yemiyor desem yalan olur.
Onun dışında iyiyim tatlım. Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…