Damadıma selamlar çok öpüyorumHeyyy maşallah herkesin çetelesini tutmuş. Hepsini nasıl aklında tutuyorsun? 25 yaşında olmanın faideleri bunlar
Eksik olan kişi benim Çağan kuşum. O da benim başımda durmuş, yazdıklarımı okuyor ve imal hatalarıma laf söylüyor. örneğin, anne soru işareti olmalı orda gibi.
EvetAnanas kimdikızınadamı nick isim kullanıyon
Öptüm canımÇağanı öp benim için canım
Hiiii haçta mı oldun çennİşteyim hastayım ateşim çıktı kış çayı aldım tadı da bi poha benzemiyo
Biz de çok öpüyoruz canım.Damadıma selamlar çok öpüyorum
Cagan'ima da maşallah.Heyyy maşallah herkesin çetelesini tutmuş. Hepsini nasıl aklında tutuyorsun? 25 yaşında olmanın faideleri bunlar
Eksik olan kişi benim Çağan kuşum. O da benim başımda durmuş, yazdıklarımı okuyor ve imal hatalarıma laf söylüyor. örneğin, anne soru işareti olmalı orda gibi.
Tosbikim minnoş bacım benim.Tam ruhuna uygun efsane bir analiz olmuş
Tosbikim minnoş bacım benim.Mahcubiyetten ölmek üzereyim haberin olsun.
Abla ya nasil heyecanla bu listede var miyim acep diye baktim varyaSongül kova kova su taşıyor.
Gülseren kızının ateşini düşürme derdinde
Kaptanim Zipzipim pusudamesaj yazarlarsa okurum yoksa oynumu oynarım modunda
Negom baş ağrısı ile başbaşa aşk yaşıyor
Tosbikim ablasıyla ballı sohbetler içinde
Hasbeenandgone oglusuyla pastaneler
Bonuscuk Allah bilir hangi videonun içinde nerelere gidip geliyor
Yetmezim kayınvalidem salona geçse de şu yemeğin canıni bir okusam diye mutfakta
Artemis içtiği kahve bardaklariyla kule yapmış tembel tembel camdan dışarı bakıyor mmmm acaba yarın çizme mi giysem bot mu endişesiylekiz kitaba bak yarın sınav var
Muhendisannem bozuk paraları saymaktan sıkıldı eşimle beş taş mı oynasam biraz da diyor
Malicik yarın güzel yemek çıksa ahhh ah çekiyor şu Elalis de ben gelince neden kaybolur hep diye kasayı birbirine katmak üzere
Burcum ablasına hala yeşil içecek tarifini verdim mi vermedim mi diye eski defterleri karıştırıyor
Yonacım rakibini açık ara nasıl geçerim diye hain tuzaklar hazırlıyor.
Saricivciv kuş oğluşunun poposunu temizliyor
Alvillacim karabatak nereden çıkar Allah bilir tahminim yok
Hapymom sana koca bir kalp çağrısı gönderdim tatlım.
Nefesyarenim bilibililerini kumese koydu...
Elalisim kiz
Diloooooooşnişanlı kız ☺☺☺
Kim kaldıysa gelip buradayım desin artikin
Kültür mantarı bacısı... Allah zihin açıklığı versin hem sana hem biciriklara .Beni unutmuşsun
Dersler bitince gelcem
Yazın bana da sıkıntı hiç yetmiyor suKararında içmek en güzeli, 3 litre şimdilik iyi de yazın sıkıntı olur yine bana
Canım doğru diyorsun ...Arkadaşlar ortamı germek gibi bir niyetim yok sadece düşüncelerimi paylaşmak istiyorum yılbaşını hıristiyanlar kutlar yıl başına bu kadar anlam yüklemeyin yiyip içmek için o akşamı beklemeyin yılbaşı hıristiyanların bayramıdır biz neden kutluyoruz neden onlar bizim bayramlarda kutlama yapmıyor diye hiç düşündünüzmü biz yılbaşı için milli piyango ve çerez kuyruklarında beklerken onların hiç pide kuyruğunda kurban alırken kuyrukta bekleyen gördünüzmü ömrümüzden bir yıl daha bitti gidiyor 2019 da Allah için ne yaptım diye kendimizi bir hesaba çekelim bence dedigim gibi amacım ortamı germek degil herkesin inancı kendine ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim kimse beni yalnış anlamasın lütfen hepinizi çok seviyorum
Songül kova kova su taşıyor.
Gülseren kızının ateşini düşürme derdinde
Kaptanim Zipzipim pusudamesaj yazarlarsa okurum yoksa oynumu oynarım modunda
Negom baş ağrısı ile başbaşa aşk yaşıyor
Tosbikim ablasıyla ballı sohbetler içinde
Hasbeenandgone oglusuyla pastaneler
Bonuscuk Allah bilir hangi videonun içinde nerelere gidip geliyor
Yetmezim kayınvalidem salona geçse de şu yemeğin canıni bir okusam diye mutfakta
Artemis içtiği kahve bardaklariyla kule yapmış tembel tembel camdan dışarı bakıyor mmmm acaba yarın çizme mi giysem bot mu endişesiylekiz kitaba bak yarın sınav var
Muhendisannem bozuk paraları saymaktan sıkıldı eşimle beş taş mı oynasam biraz da diyor
Malicik yarın güzel yemek çıksa ahhh ah çekiyor şu Elalis de ben gelince neden kaybolur hep diye kasayı birbirine katmak üzere
Burcum ablasına hala yeşil içecek tarifini verdim mi vermedim mi diye eski defterleri karıştırıyor
Yonacım rakibini açık ara nasıl geçerim diye hain tuzaklar hazırlıyor.
Saricivciv kuş oğluşunun poposunu temizliyor
Alvillacim karabatak nereden çıkar Allah bilir tahminim yok
Hapymom sana koca bir kalp çağrısı gönderdim tatlım.
Nefesyarenim bilibililerini kumese koydu...
Elalisim kiz
Diloooooooşnişanlı kız ☺☺☺
Kim kaldıysa gelip buradayım desin artikin
Naber rakibemRuhunda ayrı bir hassasiyet ve minnoşluk var bana kadar geçen
Naber rakibemRuhunda ayrı bir hassasiyet ve minnoşluk var bana kadar geçen
Tamam öldümRuhunda ayrı bir hassasiyet ve minnoşluk var bana kadar geçen
Naber rakibem
hic halimi hatrimi sormuyosun insan bi der rakibem nerelerde efenim bi etiket yapar bisey yapar
Et-tekraru ahsen velev kâne yüz seksenNaber rakibem
hic halimi hatrimi sormuyosun insan bi der rakibem nerelerde efenim bi etiket yapar bisey yapar
Öyle sarhoş olsam kiiiiiLeslie 3 mile yaptımm, yoğurdumu yiyip yatıcam. Çünkü yarın sabah 6 da kalkıp hazırlanıp okula gidicem. Manisa'da bira fabrikalarını gezecekmişiz. Oradan İzmir'e dönüp başka bir fabrikaya gidicez. İşim çokkk çooook bana sabır dileyinnnn
Bu site yuzunden ne yuz sekseni abla ikiyuz seksen oluyoEt-tekraru ahsen velev kâne yüz seksen
Yonacim nasılsın kuzum? Bu gecelik rakiben olabilirim şeker.Gonlum çığlıklarına kayıtsız kalamadı
Öyle yapicim26 dan gün alıyorum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?