Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cine bak sen bi tv olayını çekti de taaaa nerelere götürdü :roflol:

Evet yaaaaa insan evlendiğini anlayamıyodur oraya git buraya git akannehir

Umarım kısa sürede bu gel gitleride atlatırsınız sonra kocişimle tv izlersiniz birlikteeee aklinialirimsmile :asigim:

aa dur daha nazcım sonrada sen onları alacaksın yemeğe :)
evet nurom sorma .. hani giderken iyide yemeğe alınca ne yapıcam bilmiyorum . acayip panik olurum herhalde ....
Evet yaaaaa insan evlendiğini anlayamıyodur oraya git buraya git akannehir

Umarım kısa sürede bu gel gitleride atlatırsınız sonra kocişimle tv izlersiniz birlikteeee aklinialirimsmile :asigim:

inşallah canım ...opuyorumnanaktan

bende bakayım yasin eniştemize bir

kızlar aebenciğim yok 2 gündür bilgisi olan varmı ?

bende gördüm yasin eniştemizi fena çocuk değil . ALLAH her ikisinede hayırlıysa beraber uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah .

bende gördüm yasin eniştemizi fena çocuk değil . ALLAH her ikisinede hayırlıysa beraber uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah .

bizden korkulurrr bayanssulusmile

cidd,i aebenn nerdekiii :sm_confused:

naz akraba ziyaretlerinde ye diyede ısrar vardır sana vah ki vah halineee :umursamaz:

bizden korkulurrr bayanssulusmile

cidd,i aebenn nerdekiii :sm_confused:

naz akraba ziyaretlerinde ye diyede ısrar vardır sana vah ki vah halineee :umursamaz:

benim kızdığımı bildikleri için kimse ısrar etmiyor ablacığım o yönden rahatım kalkıp kendi yemeklerimi kendim alıyorum . ama evime alışamadım daha bir an önce bitsede evimde otursama artık ....

nazlişkom Allah kolaylık versin ben o durumlardan kurtuldum Allah'tan kaydirigubbakcemile3

ama hiç yemek yapmayı bilmeden çok misafir ağırladım ,hepsi hala yaşıyor :roflol:

nazlişkom allah kolaylık versin ben o durumlardan kurtuldum allah'tan kaydirigubbakcemile3

ama hiç yemek yapmayı bilmeden çok misafir ağırladım ,hepsi hala yaşıyor :roflol:

yemek yapmasını biliyorum elifçiğim . O yönden rahatım . Kaynanamda olacak zaten yemekleri o hazırlar ben işteyken bende gider soframı kurarım ...

simoş hanım online görünüyoruz ama başka topiclerde fink atıyoz ne iş??

Ahahahaha şirketten oda arkadaşım sanırız hamile, doktor ve hastahane önerilerine bakıyorduk yakalanmışımmmm :jeyyar: müfettiş gecııııııııııttttlar siziiiiiiiiiiiiii :jeyyar:

Merhaba kızlara.s.
Bugün çok yoğunum ama yinede buraya uğramadan yapamıyorm:1hug:
Kızımın basket maçı var öğleden sonra.Akşam uğrarımtekrar.
Simoooş naber tatlımmyerimseniben

evet :jeyyar: niyeti bozdu simoş ciddi ciddi.

Ahahahahahaha hakikaten öyle yasini bu hafta sonu dağaaa kaldıracağıııımmm, yetti gari diyerek laelaelaelaelae
Ya sahi nurocum ve elifciğim yasinin bölükten ev arkadaşı izine çıkıyormuş, 2 hafta yokmuş, bende buna yemek yapıp vermek istiyorum, ne yapsamki, yemek te yapmayı bilmiyorum yaaaaaaaaa :mymeka:

Sefanız olsunnnnn iyi eglenceler canımcım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…