Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

facebook'daki falcı teyze bana yakında hamile kalıcaksın dedi az önce kaydirigubbakcemile3

facebook bile bana acıdı galiba kaydirigubbakcemile3

iyiyim bende canım

birden şok oldum sanki gerçekmiş gibi hissettim ya

sonra dedim elif facebook dedi diye hamile mi kalcaksın kaydirigubbakcemile3

kimse yok kiraz noldu kızlar yaa.. ?
kirazla en son face görüştüğümde yoğun olduğunu takıma gelmeye yüzük yok demişti. bayadır facedede göremiyorum cadıyı .
günaydın kızlarr.. akşam ben kapatmışım sabah ben açtım dükkanı :)
günaydın nurom . kızlar bu hafta yoğunun biraz ama haftaya bil fil yanınızdayım yine
iyiyim bende canım

birden şok oldum sanki gerçekmiş gibi hissettim ya

sonra dedim elif facebook dedi diye hamile mi kalcaksın kaydirigubbakcemile3

günaydın elifim . bellimi olur belki eşin hadi elif gel bebek yapalım der. senin kocanda çok inatçıymış ama ne var çalışmalara başlayalım dese ...

günaydın nazlım benim kocam hadi gel bebek yapalım derse ben akannehir akannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya uzun süredir çok koptum forumdan ama hiç diyetimi aksatmadım..... Bide en son kez bu haftasonu için izin isteyeceğim.... Yarın sabah kilo bildirimine girerim....

Cuma akşamında annemi ve anneannemi alıp abanta götüreceğim.... Haftasonu şööle ailece bir kafa dağıtalım dedim. Annemde sevindi iyi olur dedi şimdide rezervasyon yaptıracağım..... Bu haftasonu beni affedin..........olumunekankayizsmile

oohhh gezin bakalım

benimde bu akşam misafirim geliyor , haftasonu efese falan gidicez bizde

günaydın sinemciğim git gez tabi değişiklik olur senin için canım . bende artık şu akraba ziyaretleri bitsin istiyorum . çok sıkıldım el öpmeye gitmekten . her akşam biri çağırıyor. ben evimde oturup televizyon izlemek istiyorum .

ben geldiiiiiimmm

lilyum ablacım çok geçmiş olsun

sağol canımmm Şeniz

iyi tatiller canım bol bol stres atınnn :asigim:

nazz senin evde tv seyretmenn gayet doğal yani :1rolleyes::jeyyar:

kızlar ufak bir casusluk yaptımmm
gözdemin profiline girippsonrada arkadaş profiline giripp yasini gördümmm :roflol:

meşhur yasinn fena değelll :roflol::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…