simoş hanım online görünüyoruz ama başka topiclerde fink atıyoz ne iş??
karşılıklı atışmalar mı kaydirigubbakcemile3
simoş cadısı doğum için önerilere bakıyor kaydirigubbakcemile3
facebook'daki falcı teyze bana yakında hamile kalıcaksın dedi az önce kaydirigubbakcemile3
facebook bile bana acıdı galiba kaydirigubbakcemile3
günaydın nurom nasılsın fıstığım?
kirazla en son face görüştüğümde yoğun olduğunu takıma gelmeye yüzük yok demişti. bayadır facedede göremiyorum cadıyı .kimse yokkiraz noldu kızlar yaa.. ?
günaydın nurom . kızlar bu hafta yoğunun biraz ama haftaya bil fil yanınızdayım yinegünaydın kızlarr.. akşam ben kapatmışım sabah ben açtım dükkanı :)
iyiyim bende canım
birden şok oldum sanki gerçekmiş gibi hissettim ya
sonra dedim elif facebook dedi diye hamile mi kalcaksın kaydirigubbakcemile3
Günaydın herkeseee...... opuyorumnanaktan
Ya uzun süredir çok koptum forumdan ama hiç diyetimi aksatmadım..... Bide en son kez bu haftasonu için izin isteyeceğim.... Yarın sabah kilo bildirimine girerim....
Cuma akşamında annemi ve anneannemi alıp abanta götüreceğim.... Haftasonu şööle ailece bir kafa dağıtalım dedim. Annemde sevindi iyi olur dedi şimdide rezervasyon yaptıracağım..... Bu haftasonu beni affedin..........olumunekankayizsmile
oohhh gezin bakalım
benimde bu akşam misafirim geliyor , haftasonu efese falan gidicez bizde
ben geldiiiiiimmm
lilyum ablacım çok geçmiş olsun
Ya uzun süredir çok koptum forumdan ama hiç diyetimi aksatmadım..... Bide en son kez bu haftasonu için izin isteyeceğim.... Yarın sabah kilo bildirimine girerim....
Cuma akşamında annemi ve anneannemi alıp abanta götüreceğim.... Haftasonu şööle ailece bir kafa dağıtalım dedim. Annemde sevindi iyi olur dedi şimdide rezervasyon yaptıracağım..... Bu haftasonu beni affedin..........olumunekankayizsmile
günaydın sinemciğim git gez tabi değişiklik olur senin için canım . bende artık şu akraba ziyaretleri bitsin istiyorum . çok sıkıldım el öpmeye gitmekten . her akşam biri çağırıyor. ben evimde oturup televizyon izlemek istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?