- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Bana yetiyor abla. Kendimi iyi hissediyorum . Teşekkür ederim. zaten yarın son günHurmanın 21 olması gerekiyor sanki. Sayı önemli değil mi bu diyette. Dayanabiliyorsan sıkıntı yok tabi. Dikkatli ol gene de...
Canım işte seni kamçılayan da bu olsun. Bir işe yaramış.Benim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
Kv dem herkesin kilosu ile uğraşan bir kadındı, kendi kızı şimdi çok kilolu, hatta ben kilo verdikten sonra görümcem diyetisyene başlamış benden saklıyorlar, kızı kaçırdı ağzından
Hosgeldiniz bir diyet grubu demissiniz isterseniz bizim takıma katılsbilirsinizArkadaslar merhaba, bir diyet grubuna dahil olmak istiyorum ama ne yapmalıyım bunun için
Tamam bakıyorum hemen teşekkür ederimHosgeldiniz bir diyet grubu demissiniz isterseniz bizim takıma katılsbilirsiniz
İlk sayfada takım kuralları ve katılım formu var doldurabilirsiniz
Formu mesaj olarak mı atacagızHosgeldiniz bir diyet grubu demissiniz isterseniz bizim takıma katılsbilirsiniz
İlk sayfada takım kuralları ve katılım formu var doldurabilirsiniz
Formu bu sayfada paylasıyoruz herkesle tanısmak içinFormu mesaj olarak mı atacagız
O benim eltim bi keremBeni bırakıcan yani
Beni beni bihterini
Yamyamların içinde yaşıyon desene canımaaBenim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
Kv dem herkesin kilosu ile uğraşan bir kadındı, kendi kızı şimdi çok kilolu, hatta ben kilo verdikten sonra görümcem diyetisyene başlamış benden saklıyorlar, kızı kaçırdı ağzından
O benim eltim bi keremsen rakibem
Elede demeyeydin bünyem kilo almıyo deseydinBende evde yalnızken falan full konsantre diyetteyim ama kv gilde falan kalabalıkta yiyorum.. eltim diyo ohh yiyorsun yiyorsun kilo almıyorsun.. dedim ölücem açlıktansen burda yediğime bakma..
Sana vurdum saçından sürüklüyom iyi bahhKimin kafaya vuruyorsun, kimin elinden tutuyorsun
Hoş geldin aramıza elif kaptanımın adaşıO zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce.
Aramıza hoşgeldin.O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59
Motive olamıyorum. Halbuki hiç vaktim olmuyor iş çocuk yemek derken ama. Çok istiyorum kilo vermeyi. Ben çok aşırı zayıflığı sevmiyorum. Boyuma göre iyi 59 60 o yüzdenHoş geldin aramıza elif kaptanımın adaşısenin kilon benim hedefim vay anasını
Dogrudur bacım biz biraz hormonlu bir aileyiz 60 hiç yok ailemizde o yüzden hedefim dedimMotive olamıyorum. Halbuki hiç vaktim olmuyor iş çocuk yemek derken ama. Çok istiyorum kilo vermeyi. Ben çok aşırı zayıflığı sevmiyorum. Boyuma göre iyi 59 60 o yüzden
Hosgeldinn canım aramıza yeniden iki gün önce adasım yok diyordum.sen geldin :))O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?