Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım işte seni kamçılayan da bu olsun. Bir işe yaramış.

Yamyamların içinde yaşıyon desene canımaa

Bende evde yalnızken falan full konsantre diyetteyim ama kv gilde falan kalabalıkta yiyorum.. eltim diyo ohh yiyorsun yiyorsun kilo almıyorsun.. dedim ölücem açlıktan sen burda yediğime bakma..
Elede demeyeydin bünyem kilo almıyo deseydin

O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59

Hoş geldin aramıza elif kaptanımın adaşı senin kilon benim hedefim vay anasını

Aramıza hoşgeldin.

Hoş geldin aramıza elif kaptanımın adaşı senin kilon benim hedefim vay anasını
Motive olamıyorum. Halbuki hiç vaktim olmuyor iş çocuk yemek derken ama. Çok istiyorum kilo vermeyi. Ben çok aşırı zayıflığı sevmiyorum. Boyuma göre iyi 59 60 o yüzden

Motive olamıyorum. Halbuki hiç vaktim olmuyor iş çocuk yemek derken ama. Çok istiyorum kilo vermeyi. Ben çok aşırı zayıflığı sevmiyorum. Boyuma göre iyi 59 60 o yüzden
Dogrudur bacım biz biraz hormonlu bir aileyiz 60 hiç yok ailemizde o yüzden hedefim dedim

Hosgeldinn canım aramıza yeniden iki gün önce adasım yok diyordum.sen geldin :))
30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım
Bu aralar 56 kiloyum korumaya calsıyorım sende bizimle hedefine ulasırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…