Süs o süsÇikilatasızda kahve içmez hiç
Benim kahve cezvesiz direk fincanda pisirildi bilgin olsunBen sana gelim senin fincan daha havalı
Bende ne fincanlar varBen sana gelim senin fincan daha havalı
70 yasini hic dusunmemistim bakalim gorecez mi o gunleri70 ine gelmeden göc etmek olur mu hicysarsin Insallah
Gecen gun kardesim diyo abla ben 80 yasina gelsem sen kac olursun?bende 96 olurum dedim.. e peki ben 96 yasina gelince kac olursun??dedim Insallah ölmüs olurum
Tesekkur ederim canimAsıl bizim sana faydamız yok iyi çekiyon kahrımızı başkası olsa çoktan hepimize yol vermişti biz razıyız senden sakın öyle düşünme canım
Afiyet olsun canimBeraber içek şekerim✌Eki Görüntüle 2569204
Hiç sevmem kendilerini benim favorim dibek menengüç yada 3 bir arada türk kahvesiBenim kahve cezvesiz direk fincanda pisirildi bilgin olsun
Yaslandirma programlari var ben bi ara bakiyodum yasli halime70 yasini hic dusunmemistim bakalim gorecez mi o gunleri
En cok yaslaninca nasil gorunecem onu merak ediyorum simdi goren 16 yasindasin diyor :))
Afiyet olsun canım, bu saatte o cikilata neyin nesiBitek biz variz galiba sizden bana bi teklif yok madem ben ismarliyim buyrun kizlar kahve icelimZipzip- Gulumse24 Eki Görüntüle 2569200
Tesekkur ederim canim boyle düşünmeniz cook mutlu ettiAaa daha neler ya. Sen niye böyle düşünüyorsun anlamıyorum, hepimiz senden yana ne kadar şanslı olduğumuzu söylüyoruz farkında değil misin.
Hic bakmadim.bir ara bakayimYaslandirma programlari var ben bi ara bakiyodum yasli halimebide erkek versiyona bakmistim manus babaya benziyodu
Cezvesiz ama dibekti zati neyse hakkini kaybettinHiç sevmem kendilerini benim favorim dibek menengüç yada 3 bir arada türk kahvesibaba çıkaaa
Sağolun kaptanım70 yasini hic dusunmemistim bakalim gorecez mi o gunleri
En cok yaslaninca nasil gorunecem onu merak ediyorum simdi goren 16 yasindasin diyor :))
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim
Bu saatte yememistir diye dusunmustumAfiyet olsun canım, bu saatte o cikilata neyin nesi
Sagol canim eski fotoyduAfiyet olsun canım, bu saatte o cikilata neyin nesi
Hayırdır bu gece senin bu düşük modun. Allah her şeyden önce sağlıklı ömür versin inşallah.Ayip ettin canim de 40 yil daha yasar miyim acaba
Bi tabak alabiliyor muyuzEki Görüntüle 2569211 sunumsever bir ben bıraktım hepsinden yemedim korkmayın ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?