Bak nasil da taniyo beniBu saatte yememistir diye dusunmustum
Bir tabakda neciymiş bir tabak dolusuBi tabak alabiliyor muyuz
Nasılsa listede degilim :)))
GüZel sunumlar eline saglik canim
Amin canim insallahHayırdır bu gece senin bu düşük modun. Allah her şeyden önce sağlıklı ömür versin inşallah.
Benimde erkek versiyonum var çok yakışıklıyım beeee o yüzden iyiki dünyaya erkek gelmemişimYaslandirma programlari var ben bi ara bakiyodum yasli halimebide erkek versiyona bakmistim manus babaya benziyodu
Walla o cikolatayi gectim de az once kardeslerimin beslenmesi icin krep yaptim koookklayaaa koooklayaaaNegonun sopasına maruz kalırdın
Meyveyi simdi mi yiyorsunAçlığımı yatıştırmak için meyve kahve
Baştan söylesene canım, biz de gece gece çikolata derdine düştükSana afiyetler olsun da benim foto eskiydikahvesiz oturuyorum oyle
Gel konus benle modun duzelsin bebisimAmin canim insallah
2-3gundur modum düşük ama sebebi yok canim ama simdi iyiyim keyfim yerine geldi burda biraz sohbet edince
Oysss havani yesinlerBenimde erkek versiyonum var çok yakışıklıyım beeee o yüzden iyiki dünyaya erkek gelmemişim
Bu şimdi çaymı yemekmi anlamadım ben çaysa salata ne alaka yemekse tatlılar niye masadaEki Görüntüle 2569211 sunumsever bir ben bıraktım hepsinden yemedim korkmayın ✌
Cuma sabah yersinWalla o cikolatayi gectim de az once kardeslerimin beslenmesi icin krep yaptim koookklayaaa koooklayaaaonu yemediysem daha bisey yemem
Ay askolsun daha tanimamissiniz beniBaştan söylesene canım, biz de gece gece çikolata derdine düştük
Yok yok vazgectim ben artik hayal kurmadan kokluyorum direktCuma sabah yersin
Bende bugünki pastadan yemediysem daha bişe yememWalla o cikolatayi gectim de az once kardeslerimin beslenmesi icin krep yaptim koookklayaaa koooklayaaaonu yemediysem daha bisey yemem
Yokkaptanım saat 20.30Meyveyi simdi mi yiyorsun
Daha görmedim masayı geriden geliyorum ama eli sopaliyi unutmaBugünkü masayı atayım size
Önce yemek verilir ardından çayla pastalar yemek yenilince onlar kaldırılıyor sadece pastalar kalıyor canımBu şimdi çaymı yemekmi anlamadım ben çaysa salata ne alaka yemekse tatlılar niye masada
Aklımdan çıkmıyorDaha görmedim masayı geriden geliyorum ama eli sopaliyi unutma
Az daha arada kayniyordu mesajınTartım geldiiiii şükürrrr
Tamam canımYokkaptanım saat 20.30
Ay geldi yA valla billaAz daha arada kayniyordu mesajın
Gec oldu ama gelmiş sonunda
Tartıldin mi peki
Tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?