Yarin sabah wc sonrası ac karna tartil canimAy geldi yA valla billa
tartıldım ama gece tartıldım sabah fırsatım olmadı ama galiba tartım biraz yanlış mı ölçüyone
Sen her konuda çok iyisin ama en önemlisi moral ve motivasyon konusu. Sensiz düşünemeyiz burayı, sen de lütfen at bu düşünceleri kafandanTesekkur ederim canim boyle düşünmeniz cook mutlu etti
Yönlendirme.ya da diyet konusunda kendimi eksik hissdiyorum sanirim
TartılAyım mademYarin sabah wc sonrası ac karna tartil canim
Aksam kac kilo ciktin merak ettim.birde tartin nerde parke ,hali kilolar degisiyor
Tamam canım tesekkur ederimSen her konuda çok iyisin ama en önemlisi moral ve motivasyon konusu. Sensiz düşünemeyiz burayı, sen de lütfen at bu düşünceleri kafandan
Ooo ne güzel masa tam benlik olmuş. Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2569211 sunumsever bir ben bıraktım hepsinden yemedim korkmayın ✌
Tamam canımTartılAyım madem
Parkede canısı
Nerelerdeydin sen yaa, hoşgeldin.Tartım geldiiiii şükürrrr
Bu saatte meyve de iyi değilmiş canım eğer bilmiyorsan. Yağa dönüşürmüş.Açlığımı yatıştırmak için meyve kahve
Geldim geldim 1 aydır tartı bekliyodum bayagı mağdur oldumNerelerdeydin sen yaa, hoşgeldin.
Hadi yap da içek hanım kızAy askolsun daha tanimamissiniz beni
Hazir burdasin sana da bi kahve ismarlim
Dur hemen baska bi eski foto bulayim arsivimdenHadi yap da içek hanım kız
Az kalmıştı zaten seni falakaya yatirmasinaAklımdan çıkmıyorama bişe yemedim
Kaç çıktın akşam akşam.Geldim geldim 1 aydır tartı bekliyodum bayagı mağdur oldum
Ohhh dumani üstünde sıcacık, hem de adıma yaraşır güllü fincanda. Ellerine sağlık canım, gelin kahvelerini içelim inşallah
Ne isteyelim :)))Kahvemi bişirim ne istiyonuz
Gel sana da yapayim canim bu gece kahveler bendenKahvemi bişirim ne istiyonuz
Ne isteyelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?