Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohhh dumani üstünde sıcacık, hem de adıma yaraşır güllü fincanda. Ellerine sağlık canım, gelin kahvelerini içelim inşallah
Sagol canim
Ya sen cok daha iyilerine layiksin keske cidden karsilikli icebilseydik

Bende 2 yıl önce 14. Takımdaydım ama seni görmedim burcuyu ordan tanıyorum seni şitmedimdi bekleriz kız gel gel
Tanışmak bugüne kısmetmiş demekki

Ben takıma çok umutsuz gelmiştim hiçbir zaman kilo veremeyeceğim sanarak; sonra 3 ayda fit asla bırakmam takımı diyordum (içten içe teşekkür etmek, vefa duygusugibi) her koşulda takımda olmaktı niyetim
Sonra başka bi topikte geyik muhabbeti fazla uçlara gitti kural dışı davranışta bulundum üstüne de fesat bi üye kazene raporlayınca durumu kaptanlıktan çekilmem uygun oldu. Ben çok üzülerek ayrıldım şimdi takımın kapanması yeniden aynı üzüntüyü yaşamama neden oldu (al sana bi keşke daha)
Hayatımda da o dönem epey aksilik ve belirsizlikler vardı küstüm KK ya çok girmedim, kendimle ilgilendim. Zipzip-
Donduysen yeniden açalım takimi
Sorunlarin cozulmustur insallah canim
Tugba vakit ayiramayacagini soyleyince uyelerin bir kismi 12 ye gitti mezun ve free lerde tuğbanin actigi diyet günlüklerinde devam ettiler
Canımsın ben senin bildiğin konudan dolayı bırakmak zorunda kaldım takımı şimdi yeniden kaptanlık yapamam. Aslında kaptin de dönmüştü takıma keşke ilgilenselermiş. Tuğba yalnız kaldı sanırım zaten işi var, çocuğu var düzenli bi kaptan yardımcısı olmadan yürütmesi zordu.
Sorunlarım çözüldü tabiki kuzum ama geçen hergün bi iz bırakıyor. Bunlar acı izler olarak kaldı. Geçti gitti, önümüze bakıyoruz.
Çoluk çocuk telaşını seviyorum, yorucu diye şikayet ederken aslında en masum en temiz durumuymuş hayatımızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…