İçtik kahvelerimizi, uyku da tutmayacak şimdi.Kahvemi bişirim ne istiyonuz
Sagol canimOhhh dumani üstünde sıcacık, hem de adıma yaraşır güllü fincanda. Ellerine sağlık canım, gelin kahvelerini içelim inşallah
Kahvenin yanina muzik gonder muzik dinleyelimKaptanın modu düşükmüş o ne isterse yaparız
Biz çıkalım mıSagol canim
Ya sen cok daha iyilerine layiksinkeske cidden karsilikli icebilseydik
Daha bilmiyorum sen ne seversinKahvenin yanina muzik gonder muzik dinleyelim
Bak ama once sana yazdim kahve ismarlayayim diye cevap gelmedi napayimBiz çıkalım mı
Herkese mavi boncuk :))Bak ama once sana yazdim kahve ismarlayayim diye cevap gelmedi napayim
Turkce pop tarzi dinlerim geneldeDaha bilmiyorum sen ne seversin
Iyi geceler canimKahvelerimi dagittim uykunuzu kacirdimiyi geceler ben kacar
Uykum geldi bende gidip uyuyayim
Iyi geceler herkese
Keşke canım ama napalim anca bu kadarına gücümüz yetiyor.Sagol canim
Ya sen cok daha iyilerine layiksinkeske cidden karsilikli icebilseydik
Kuzum ben emzirdigim için o tarz caylar içemiyorum. En iyisi bol su içeyimkiraz sapı ve mısır püskülü güzel ödem atiyo
Kolay gelsin hanımmmmm
Tanışmak bugüne kısmetmiş demekkiBende 2 yıl önce 14. Takımdaydım ama seni görmedim burcuyu ordan tanıyorum seni şitmedimdi bekleriz kız gel gel
Canımsın ben senin bildiğin konudan dolayı bırakmak zorunda kaldım takımı şimdi yeniden kaptanlık yapamam. Aslında kaptin de dönmüştü takıma keşke ilgilenselermiş. Tuğba yalnız kaldı sanırım zaten işi var, çocuğu var düzenli bi kaptan yardımcısı olmadan yürütmesi zordu.Donduysen yeniden açalım takimi
Sorunlarin cozulmustur insallah canim
Tugba vakit ayiramayacagini soyleyince uyelerin bir kismi 12 ye gitti mezun ve free lerde tuğbanin actigi diyet günlüklerinde devam ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?