- 8 Mart 2019
- 7.608
- 37.337
- 548
- 40
Cnm günaydınNasilsin canim
Günaydın cnmGünaydıınnn
Her zaman ki gibi çoook tatlısın cnmGünaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr 6. Takımın gülleriiiiii
Hakkında hayırlısı olsun canımmm bekleriz muhabbete ne zaman istersenTanışmak bugüne kısmetmiş demekki
Ben takıma çok umutsuz gelmiştim hiçbir zaman kilo veremeyeceğim sanarak; sonra 3 ayda fitasla bırakmam takımı diyordum (içten içe teşekkür etmek, vefa duygusugibi) her koşulda takımda olmaktı niyetim
Sonra başka bi topikte geyik muhabbeti fazla uçlara gitti kural dışı davranışta bulundum üstüne de fesat bi üye kazene raporlayınca durumu kaptanlıktan çekilmem uygun oldu. Ben çok üzülerek ayrıldım şimdi takımın kapanması yeniden aynı üzüntüyü yaşamama neden oldu (al sana bi keşke daha)
Hayatımda da o dönem epey aksilik ve belirsizlikler vardı küstüm KK ya çok girmedim, kendimle ilgilendim.Zipzip-
Canımsın ben senin bildiğin konudan dolayı bırakmak zorunda kaldım takımı şimdi yeniden kaptanlık yapamam. Aslında kaptin de dönmüştü takıma keşke ilgilenselermiş. Tuğba yalnız kaldı sanırım zaten işi var, çocuğu var düzenli bi kaptan yardımcısı olmadan yürütmesi zordu.
Sorunlarım çözüldü tabiki kuzum ama geçen hergün bi iz bırakıyor. Bunlar acı izler olarak kaldı. Geçti gitti, önümüze bakıyoruz.
Çoluk çocuk telaşını seviyorum, yorucu diye şikayet ederken aslında en masum en temiz durumuymuş hayatımızın.
Aminnnnn kuzum inş Allah çocukları okula gönderdim bende spora hazırlanıyorum hepinizi öpüyorum gelince görüşürüzHer zaman ki gibi çoook tatlısın cnmgünaydınnn, bugünde bize hayırlar getirsin inşallah ❤
Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr 6. Takımın gülleriiiiii
Öylemi bende çocuklar ı yollayıp çıkarım o zaman.(küçük giderse bakalım.)demek spor yapacaksınAminnnnn kuzum inş Allah çocukları okula gönderdim bende spora hazırlanıyorum hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz
Cnm kolay gelsin, gitsin yağlar, gelsin kaslar diyeyim bendeAminnnnn kuzum inş Allah çocukları okula gönderdim bende spora hazırlanıyorum hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz
Allah kolaylık versin canım.Kızçelerim herkese günaydınnngönlünüzce bir gün olsun inşallah. Ben servisteyim, klasik istanbul trafiği başlamış yine
Çok teşekkür ederim cnmAllah kolaylık versin canım.
Gerçekten akşam olunca kendime bugün ne yaptım diye düşünüyorum. Sabah gelmiyor aklımaÇok teşekkür ederim cnm ❤ Hepimize inşallah. Çoluk çocuk, ev işleri vs derken inanılmaz efor sarfediyoruz hepimiz.
Sonuç iyi herhalde .yüzler gülüyorGünaydıınlaarr, ben meraktan ölmemek için tartıldım bu sabah kızmayın bana lütfen
En son kilonu hatırlamıyorum. Ama vermişsin ki mutlusun dilo59.7 çıktımm ❤❤
62.9 dum canımEn son kilonu hatırlamıyorum. Ama vermişsin ki mutlusun dilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?