- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Kuzumm sen nerelerdesin yokluğunu çok hissettim
Günaydın canım bi kahveye yok dememGünaydın ❤
Günaydın canım bi kahveye yok demem
Tebrikler canım. Maşallah sana.62.9 dum canım ❤
Ellerine sağlık arkadaşım.Günaydın ❤
Çok severim günaydın banada bi bardakBergamotlu çayımda var sıcak
Menun gayet iyi ozellikle erken yemen iyi olmus, rakibem iyi gidiyorsun maasallah sanaÇarşamba menüsü
Sabah10.00
2 haş yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 tam ceviz az pekmez
Ara15.30
Karalahana mezesi yarım tabak salata ayran az bezelye tavası 3 kaşık pirinç pilavı türk kahvesi az şekerli
20.30
Yarım porsiyon meyve
Su 2 lt
Spor 5020 adım=75 puan @NegohatunBonus cgdmk
herkese günaydın bana yine kütüphane yolları bugün çok zor sınavım var dualarınızi bekliyorumakşama gelicem bir daha pazartesi günü sınavım var menü vermeye de başlarim ♥
Menun gayet iyi ozellikle erken yemen iyi olmus, rakibem iyi gidiyorsun maasallah sana
Evet durumu hatırlıyorum ama kaptanlıga devam etsen cok güzel olurdu hayırlısı boyleymis cocuklarınla bol vakit gecirdin bu daha güzelCanımsın ben senin bildiğin konudan dolayı bırakmak zorunda kaldım takımı şimdi yeniden kaptanlık yapamam. Aslında kaptin de dönmüştü takıma keşke ilgilenselermiş. Tuğba yalnız kaldı sanırım zaten işi var, çocuğu var düzenli bi kaptan yardımcısı olmadan yürütmesi zordu.
Sorunlarım çözüldü tabiki kuzum ama geçen hergün bi iz bırakıyor. Bunlar acı izler olarak kaldı. Geçti gitti, önümüze bakıyoruz.
Çoluk çocuk telaşını seviyorum, yorucu diye şikayet ederken aslında en masum en temiz durumuymuş hayatımızın.
Günaydın canım ❤Günaydıınnn
Günaydın canım, kolay gelsin hem ev hem iş cook Allah kolaylık versinCnm günaydın ❤ Siteye yazdıktan sonra yemek yapmaya başlamıştım, yeni gördüm mesajını. İyiyim şükürler olsun, sadece işten sonra evde de koşturduğum için dinlenemiyorum.
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr 6. Takımın gülleriiiiii
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Kızçelerim herkese günaydınnngönlünüzce bir gün olsun inşallah. Ben servisteyim, klasik istanbul trafiği başlamış yine
Günaydın canım ❤Günaydıınlaarr, ben meraktan ölmemek için tartıldım bu sabah kızmayın bana lütfen
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Ne güzel bir iş yapıyorsunBugün ve yarın aşırı yoğun geçecek. Görme engelliler için kitap seslendiriyorum. Yarına kadar bitmesi gerekAma ben canımı sıkmıyorum mutluyum çünkü başarıcam.
Günaydın canım sınavda basarılar diliyorum ❤herkese günaydın bana yine kütüphane yolları bugün çok zor sınavım var dualarınızi bekliyorumakşama gelicem bir daha pazartesi günü sınavım var menü vermeye de başlarim ♥
Günaydın canım ❤Günaydın....
Günaydın sebnemcim ❤Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?