Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzumm sen nerelerdesin yokluğunu çok hissettim
Nasılsın
Ben hesabı bir süre kapattım o zaman da gelmişsin .
Takım kapanmış. Kızlar ayrı topik açmış etiket yapayım şimdi seni pek girende yok.

Menun gayet iyi ozellikle erken yemen iyi olmus, rakibem iyi gidiyorsun maasallah sana

herkese günaydın bana yine kütüphane yolları bugün çok zor sınavım var dualarınızi bekliyorum akşama gelicem bir daha pazartesi günü sınavım var menü vermeye de başlarim ♥

Hadi bakalım, allah zihin açıklığı versin

Evet durumu hatırlıyorum ama kaptanlıga devam etsen cok güzel olurdu hayırlısı boyleymis cocuklarınla bol vakit gecirdin bu daha güzel
Günaydın canım ❤
Cnm günaydın ❤ Siteye yazdıktan sonra yemek yapmaya başlamıştım, yeni gördüm mesajını. İyiyim şükürler olsun, sadece işten sonra evde de koşturduğum için dinlenemiyorum.
Günaydın canım, kolay gelsin hem ev hem iş cook Allah kolaylık versin
Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr 6. Takımın gülleriiiiii
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Kızçelerim herkese günaydınnn gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Ben servisteyim, klasik istanbul trafiği başlamış yine
Günaydın canım ❤
Günaydıınlaarr, ben meraktan ölmemek için tartıldım bu sabah kızmayın bana lütfen
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Bugün ve yarın aşırı yoğun geçecek. Görme engelliler için kitap seslendiriyorum. Yarına kadar bitmesi gerek Ama ben canımı sıkmıyorum mutluyum çünkü başarıcam.
Ne güzel bir iş yapıyorsun
herkese günaydın bana yine kütüphane yolları bugün çok zor sınavım var dualarınızi bekliyorum akşama gelicem bir daha pazartesi günü sınavım var menü vermeye de başlarim ♥
Günaydın canım sınavda basarılar diliyorum ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar
Günaydın sebnemcim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…