Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi o zaman karatay saatleri gibi olur.
Benim diyetim mülteci gibi kaldı ortada bi adını koymak lazım isim anası olsana
Bence if iyi, şu anlamda iyi, yemek konusunda çok kasmıyorsun, aşırı sıkı yapmak zorunda değilsin. Miktarları doyurucu yiyebiliyorsun.
Mesele açlığı hissetmek akşam, ben ne zaman aç yatsam kilo veriyorum. Tokken zor gidiyor

Cnm kolay gelsin, gitsin yağlar, gelsin kaslar diyeyim bende Tuğçe okula gitmeye başlamış, toparlamasına çok sevindim cnm. Allah bir daha sıkıntı yüzü göstermesin kuzuma.
Bugun din kültürü ve türkçe sınavı var mecburiyetten gitti sınavdan sonra alıcam hastaneye götüreyim akşam yine eşim acile götürdü hava vermişler 1.5 saat gece 12.40 da eve geldiler şimdide öğretmeni aradım durumunu sormak için cvp vermedi

Tamm işte karatayda da öyle aç yatıyorsun çünkü lokma yenmiyor leptin bozuluyor diye.
Kimileri if te makarna vs serbest diyo herşeyi yiyip saate dikkat ediyolar

Tamm işte karatayda da öyle aç yatıyorsun çünkü lokma yenmiyor leptin bozuluyor diye.
Kimileri if te makarna vs serbest diyo herşeyi yiyip saate dikkat ediyolar
Tabi diyete çok aykırı yememek lazım ama bir iki kaşık makarna yemek sıkıntı olmaz, normal diyete uygun yiyecekleri doyana kadar yiyerek sağlıklı bir şekilde vermek açısından güzel. Porsiyon kısıtlaması yok.

Hadi bakalım, allah zihin açıklığı versin
aypare ackerman allah zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…