O zaman giriyorum69.5 u gördüğün an girebilirsin canım listede 3 kişilik yerimiz var
7 li rakamlardan kurtulmussunO zaman giriyorum
O zaman giriyorum
Ayıptır söylemesi7 li rakamlardan kurtulmussun
Ayıptır söylemesi
İki gündür if yapıyorum
5 de canımAyıptır sorması kaçta kapatıyorsunuz tükkanı?
5 de canım
O ne demek öyleSagol canim Allah sizden de razi olsun
Bu ara kaptanligimi sorguluyorum aslinda cok faydam yok sanki sizlere diye
Bence if iyi, şu anlamda iyi, yemek konusunda çok kasmıyorsun, aşırı sıkı yapmak zorunda değilsin. Miktarları doyurucu yiyebiliyorsun.İyi o zaman karatay saatleri gibi olur.
Benim diyetim mülteci gibi kaldı ortada bi adını koymak lazım isim anası olsana
Bugun din kültürü ve türkçe sınavı var mecburiyetten gitti sınavdan sonra alıcam hastaneye götüreyim akşam yine eşim acile götürdü hava vermişler 1.5 saat gece 12.40 da eve geldiler şimdide öğretmeni aradım durumunu sormak için cvp vermediCnm kolay gelsin, gitsin yağlar, gelsin kaslar diyeyim bendeTuğçe okula gitmeye başlamış, toparlamasına çok sevindim cnm. Allah bir daha sıkıntı yüzü göstermesin kuzuma.
Tesekkur ederim canımO ne demek öyle
Hep diyorum takımlara tövbeliydim senin için geldim buraya ❤
Bence if iyi, şu anlamda iyi, yemek konusunda çok kasmıyorsun, aşırı sıkı yapmak zorunda değilsin. Miktarları doyurucu yiyebiliyorsun.
Mesele açlığı hissetmek akşam, ben ne zaman aç yatsam kilo veriyorum. Tokken zor gidiyor
Görüşürüz canımŞarjım bitti kızlar vakit bulunca gelirim
Tabi diyete çok aykırı yememek lazım ama bir iki kaşık makarna yemek sıkıntı olmaz, normal diyete uygun yiyecekleri doyana kadar yiyerek sağlıklı bir şekilde vermek açısından güzel. Porsiyon kısıtlaması yok.Tamm işte karatayda da öyle aç yatıyorsun çünkü lokma yenmiyor leptin bozuluyor diye.
Kimileri if te makarna vs serbest diyo herşeyi yiyip saate dikkat ediyolar
Hadi bakalım, allah zihin açıklığı versin
aypare ackerman allah zihin açıklığı versin
Evet durumu hatırlıyorum ama kaptanlıga devam etsen cok güzel olurdu hayırlısı boyleymis cocuklarınla bol vakit gecirdin bu daha güzel
Günaydın canım ❤
Günaydın canım, kolay gelsin hem ev hem iş cook Allah kolaylık versin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ne güzel bir iş yapıyorsun
Günaydın canım sınavda basarılar diliyorum ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın sebnemcim ❤
[/QUOTE
teşekkür ederim hepinize
karnabahr , bulgur özellikle kısır, nohut barbunya, brokoli , kuru fasulye yani bakliyat türleri (kurufasulye bende ödem yapmıyor ama bazılarında yapıyor) bunlar ödem yapıyorZipzip- kaptanim günaydın ❤ Sabah 59,8 gördüm geçen cuma gibi, şimdi uzak durmam gerekenler ne bugün icin, duygusal sınır oldu sanırım 60 lar mesela tursu, mercimek çorbası vs ögrendim. Başka var mi? Bir de ben ilk free listeye yazıldığımda tarih ve kiloyu söyleyebilir misin mümkünse. Uğraşmadan görebiliyorsan yanı
Hoş geldin kuzum.Heyoooooo ben geldimmmmmm
Şubat tatiline kadar söyle durmasın tatlım...Bu kısın ilk karı yagıyor
Hoş geldin canım.Canımmmmözlendiniz
Nasılsın
Ne var ne yok buralarda herşey yolunda mı
Şükür kavuşturanaTartım geldiiiii şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?