Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abovvv nasıl dayanılıyor acaba, ben akşam yiyorum, sabah uyanınca bildigin midemde kazı yapılıyor gibi hissediyorum
Biraz da psikolojik bence cunku ben if yapiyorum aksam vaktinde yiyip ertesi gun de 13/13.30 gibi kahvalti ediyorum, acikmiyorum o zamana kadar ama diyetisyenin ara ogunlerini yaparken, saatin dolmasini iple cekiyordum, acikiyordum.

Biraz da psikolojik bence cunku ben if yapiyorum aksam vaktinde yiyip ertesi gun de 13/13.30 gibi kahvalti ediyorum, acikmiyorum o zamana kadar ama diyetisyenin ara ogunlerini yaparken, saatin dolmasini iple cekiyordum, acikiyordum.

Doğru aslında, sabah yemezsem aksama kadar yemek aklıma gelmezdi, şimdi öğünler düzenli olunca dediğin gibi iple cekiyorum

Zipzip- kaptanim günaydın Sabah 59,8 gördüm geçen cuma gibi, şimdi uzak durmam gerekenler ne bugün icin, duygusal sınır oldu sanırım 60 lar mesela tursu, mercimek çorbası vs ögrendim. Başka var mi? Bir de ben ilk free listeye yazıldığımda tarih ve kiloyu söyleyebilir misin mümkünse. Uğraşmadan görebiliyorsan yanı

Günaydın canım ne güzel yeniden görmüşssün 5 li rakamları,
Bugün bakliyatlardan, bulgurdan,lahana dan uzak dur canım şişlik yapabilir
Tarih yazmamısım ama hemen takıma geldiğin tarihe kac kilo olduguna bakarım

Teşekkür ederim kaptanım, dikkat edeyim

Menü, su
Puanın :7
25 Aralık Çarşamba

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,1 Tb ekmeği,dereotu
Akşam: 6 köfte, 1 kase mercimek çorba,1 kase yoğurt, salata
3 lt Su
Menü, su ah birde spor görsem :/
Puanın : 7
25 aralık çarşamba
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Kaymak
Ceviz
Peynir
Çay

Akşam
Yeşil fasulye
yeşillik turşu karışık
Maydonoz çayı.

Su inşallah 3 olur
Spor 30 dk yürüyüş
Menü, su, spor bugün turşu olmasın ödem yapar yarın ki tartıya
Puanın : 10
Öğlen sarma var zaten pilav olmamış
Su, spor
Menü, su
Menü, su, spor
Erken yediğin için pilava bir şey demiyorum
Menü, su, spor
Dunku menum
İf yaptigim icin kahvalti 13.00
Domatesli yumurta
Peynir zeytin domates
2.5 3 dl ekmek

Aksam 18.00
Etli sebze yemegi 2 3 kasik
1 kase corba
Yogurt
1 kupa bitki cayi
2 lt su
30 dk yuruyus 75 puan
@Ytmz Nego Bonus
Menü, su, spor
Dün
Kahvaltı 08:00
1 muz 2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek 1 çk tahinpekmez

öğle 13:00
1 kase tavuklu şehriye çorbası

Aklam 17:00
1 tabak mercimek yemeği
Salata

Bugün spor yok.
Menü su he kadar? Spor yok

Suyu hesaplamıyorum canım ama sürekli içiyorum.

Hoş geldin ezocum. Hayatının tüm yazları hep ince ince salinmalarinla geçsin. Takımımız çok disiplinli, azimli, pozitif hatunlardan oluşuyor. Bu şansı iyi değerlendir tatlım. Ben Meryem. Yaş muhabbetine girmeyeceğim ama sempatik, tatlı hep genç kalmayı başaran minnoş bir hatunum ben de. 60-61 lerde gidip geliyorum ama bu hafta şeytanın bacağıni kıracak gibiyim. ReNgli bir haftadayim şu an. Kaptanım üzülme cumaya atlatırsın ödemi dedi bakalım nolacak.
Edebiyat öğretmeniyim iki oğlum var. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim. 1.60 boyundayım.Gecen yıl 60.2 ile şubatta mezun olmuştum. Yaz tatili Gaziantep' e gidince 65 e kadar ulaştım ve tekrar takıma döndüm. Başarılar bizimle olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…