Allah yardımcın olsun canım. Düzeltir sınavı canı sağolsun. Öğretmen de biliyor çocuğun hasta olduğunu.ona göre proje filan yapar artırır puanını.Ögretmen aradı durumu iyi fena değil dedi türkçeden 55 almışcanı sağolsun konulardan çok geri kaldı doktorda sabah şehir dışından gelmiş bugun hasta almıyormuş yarına kaldık artık sagol kuzum Allah razı olsun dua edin inş Allah
Kendim için duş aldım maydonoz çayı içiyorum. İmkanın varsa sen de bir sıcak çak iç keyfine canımBen dün akşam 19:00 gibi eve geldim, sofra kur/topla, bulaşık yıka, çamaşır yıka, çamaşır katla, bugünün yemeğini yap, ütü yap derken 1 den sonra yattım. Kendim için bişey yapamamışım mesela
cnm çok üzüldüm. Çocuklar okula gitti deyince sevinmiştimkuzuma acil şifalar olsun. inşallah
Cnm yemeğe bile şimdi çıkabildim, bazen çok gereksiz koşturma oluyor gün içinde. Saat 1 gibi türk kahvesi servisi var, onu bile ağız tadıyla içemedim. İnşallah akşama kendime güzel bir kahve yapacağım.Kendim için duş aldım maydonoz çayı içiyorum. İmkanın varsa sen de bir sıcak çak iç keyfine canım
Emeklerinin karşılığını görürsün inşallah canım.Cnm yemeğe bile şimdi çıkabildim, bazen çok gereksiz koşturma oluyor gün içinde. Saat 1 gibi türk kahvesi servisi var, onu bile ağız tadıyla içemedim. İnşallah akşama kendime güzel bir kahve yapacağım.
İlk sınavı yüksek ortalamanın üzeri ikinci düşük oldu canı sağolsun şimdi onuda kafaya takar okuldan gelsin bakalım morali nasıl sagol canımAllah yardımcın olsun canım. Düzeltir sınavı canı sağolsun. Öğretmen de biliyor çocuğun hasta olduğunu.ona göre proje filan yapar artırır puanını.
Nasıl oldu canım? İyi mi bari?İlk sınavı yüksek ortalamanın üzeri ikinci düşük oldu canı sağolsun şimdi onuda kafaya takar okuldan gelsin bakalım morali nasıl sagol canım
O ne demek öyle
Hep diyorum takımlara tövbeliydim senin için geldim buraya ❤
Yeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldumBir tek kaptanımız kaptanlığından memnun değil, tabi kendini bizim gözümüzden göremiyorZipzip- kaptanim, nasıl bir kendini bilmezlik bu boyle, üzüyorsun valla, bir daha böyle dersen agzina biber süreriz en acısından
bence çok ilgili ve iyi bir kaptansinYeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldum
Tesekkur ederim canımbence çok ilgili ve iyi bir kaptansin
Dis etlernizdeki sorun nedirr sakincasi yoksa ogrenebilirmiyimGünaydın mutlu hafta sonları kızlar..
Dün hiç iyi bir gün geçirmedim diş ağrısından .. özel diş Hastanesi açıkmış gittim antibiyotik yazdı onu kullanıyorum da çok az dindi ağrılarımdiş etlerim berbat durumda acıdan kıvranıyorum ..
Yeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldum
Mesleğim diyetisyenlik değil neysekiDiyetle ilgili herseyi diyetisyen bile bilmiyor ki, herkesin tutturduğu bir yol var, mesela benim önceden gittiğim diyetisyen (ki çok severim kendisini) detoks sularını vs gereksiz görüyordu. Sen iyisin, zorlama yanı, bu konuda sana ekmek yok(biraz amiyane oldu, pardon)
Zipzipim sırf senin tatlis mesajlarını daha sık okumak ablacım diye hitap etmeni gormek için takım değiştirdim desem inanır mısınMesleğim diyetisyenlik değil neyseki
Tesekkur ederım canım ❤
Arada bana geliyor böyle kaptan olmasam mı diye işte
Yaaa onun için mi geldin ablacımZipzipim sırf senin tatlis mesajlarını daha sık okumak ablacım diye hitap etmeni gormek için takım değiştirdim desem inanır mısın
Her anlamda harika bir kaptan ve can kardeşsin.Moralsiz olduğun zaman çok üzülüyorum. İzmir' deyken sanki eve gelecekmişsin gibi gün saydım ben. Yersiz endişeler onlar. Muaayyen günler yakın olabilir bak...benim en dipte olduğum karamsarliktan gözümü acamadigim zamanlar nedense o zamanlar...hep hormonların suçu... Hepimiz seni çok seviyoruz.
Tabi ki onun için...eski takimimda bir sıkıntı yoktu. Motivasyonun enerjin beni hep çekiyordu...kaptandan izin alıp geldim bı de...Yaaa onun için mi geldin ablacım
Tesekkur ederim ablacım güzel düşüncelerin için ❤
Aslında sebepsiz bir moral bozuklugu vardı regl dönemine daha 1 haftadan fazla var
Güneşi görmediğim zamanlardada bazen moral bozuklugu yasıyorum :))
Neyseki gecti dün aksam burda sohbet, muhabbet edince kendime geldim iyiki varsınız
Tamam o zaman daha enerjik olacağım bugünden sonraTabi ki onun için...eski takimimda bir sıkıntı yoktu. Motivasyonun enerjin beni hep çekiyordu...kaptandan izin alıp geldim bı de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?