Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardımcın olsun canım. Düzeltir sınavı canı sağolsun. Öğretmen de biliyor çocuğun hasta olduğunu.ona göre proje filan yapar artırır puanını.

Kendim için duş aldım maydonoz çayı içiyorum. İmkanın varsa sen de bir sıcak çak iç keyfine canım

Kendim için duş aldım maydonoz çayı içiyorum. İmkanın varsa sen de bir sıcak çak iç keyfine canım
Cnm yemeğe bile şimdi çıkabildim, bazen çok gereksiz koşturma oluyor gün içinde. Saat 1 gibi türk kahvesi servisi var, onu bile ağız tadıyla içemedim. İnşallah akşama kendime güzel bir kahve yapacağım.

Emeklerinin karşılığını görürsün inşallah canım. iyi çalışmalar.

Allah yardımcın olsun canım. Düzeltir sınavı canı sağolsun. Öğretmen de biliyor çocuğun hasta olduğunu.ona göre proje filan yapar artırır puanını.
İlk sınavı yüksek ortalamanın üzeri ikinci düşük oldu canı sağolsun şimdi onuda kafaya takar okuldan gelsin bakalım morali nasıl sagol canım

O ne demek öyle
Hep diyorum takımlara tövbeliydim senin için geldim buraya ❤

Bir tek kaptanımız kaptanlığından memnun değil, tabi kendini bizim gözümüzden göremiyor Zipzip- kaptanim, nasıl bir kendini bilmezlik bu boyle, üzüyorsun valla, bir daha böyle dersen agzina biber süreriz en acısından

Yeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldum

Dis etlernizdeki sorun nedirr sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim

Yeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldum

Diyetle ilgili herseyi diyetisyen bile bilmiyor ki, herkesin tutturduğu bir yol var, mesela benim önceden gittiğim diyetisyen (ki çok severim kendisini) detoks sularını vs gereksiz görüyordu. Sen iyisin, zorlama yanı, bu konuda sana ekmek yok (biraz amiyane oldu, pardon)

Mesleğim diyetisyenlik değil neyseki
Tesekkur ederım canım ❤
Arada bana geliyor böyle kaptan olmasam mı diye işte

Mesleğim diyetisyenlik değil neyseki
Tesekkur ederım canım ❤
Arada bana geliyor böyle kaptan olmasam mı diye işte
Zipzipim sırf senin tatlis mesajlarını daha sık okumak ablacım diye hitap etmeni gormek için takım değiştirdim desem inanır mısın
Her anlamda harika bir kaptan ve can kardeşsin. Moralsiz olduğun zaman çok üzülüyorum. İzmir' deyken sanki eve gelecekmişsin gibi gün saydım ben. Yersiz endişeler onlar. Muaayyen günler yakın olabilir bak...benim en dipte olduğum karamsarliktan gözümü acamadigim zamanlar nedense o zamanlar...hep hormonların suçu... Hepimiz seni çok seviyoruz.

Yaaa onun için mi geldin ablacım
Tesekkur ederim ablacım güzel düşüncelerin için ❤
Aslında sebepsiz bir moral bozuklugu vardı regl dönemine daha 1 haftadan fazla var
Güneşi görmediğim zamanlardada bazen moral bozuklugu yasıyorum :))
Neyseki gecti dün aksam burda sohbet, muhabbet edince kendime geldim iyiki varsınız

Tabi ki onun için...eski takimimda bir sıkıntı yoktu. Motivasyonun enerjin beni hep çekiyordu...kaptandan izin alıp geldim bı de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…