Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dün akşam 19:00 gibi eve geldim, sofra kur/topla, bulaşık yıka, çamaşır yıka, çamaşır katla, bugünün yemeğini yap, ütü yap derken 1 den sonra yattım. Kendim için bişey yapamamışım mesela
cnm çok üzüldüm. Çocuklar okula gitti deyince sevinmiştim kuzuma acil şifalar olsun. inşallah

Dün öğle menümde karnabahar salatası vardı. Gece ve sabah şişkinlik yapmadı bende. Bugün de var çok haslamisim kıyamadım yine getirdim okula. Listede köfte veya et vardı akşam yetistiremedim okul işimiz bitmiyor bizim...yarınki tartıyı etkilemez umarım. Dün gece mevzusu geçmiş karnabahirin aklıma takıldı...

Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir abla
Bugün sişlik yapmamıs zaten

Ögretmen aradı durumu iyi fena değil dedi türkçeden 55 almış canı sağolsun konulardan çok geri kaldı doktorda sabah şehir dışından gelmiş bugun hasta almıyormuş yarına kaldık artık sagol kuzum Allah razı olsun dua edin inş Allah

Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir abla
Bugün sişlik yapmamıs zaten
Yapmadı kuzum.Haşlandigindan olabilir bol da pul biber ekliyorum bol limon da var Ohhh mis... maydanoz, dereotu, taze nane... Okulda çay yerine kaynar su içiyorum ince bir dilim limonla. Her teneffüs lavabodayim. Böbrekler dur durak bilmiyor.

Etmez miyiz cnm, tabi ki ederiz. Canı sağolsun, sağlıklı olsunda notlar bir şekilde hallolur. İnşallah düzgün bir doktora denk gelirsiniz artık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…