Hosgeldinnnn canım ❤Heyoooooo ben geldimmmmmm
3-4 saat yagdı aksam gece bilmiyorum ama simdi eriyorŞubat tatiline kadar söyle durmasın tatlım...
Hoş geldin kuzum.Nöbet geçiriyorum bugün.
Hoş buldummmmmmm canlarımmmHosgeldinnnn canım ❤
Gidim haftalık spor puanımı hesaplim kimsecikler yokken
Unutma 904Bu sefer tutmalı ikimizin ki
Günaydın canım ❤Günaydın
Eksi görmeye başladım şükür kaptanımGünaydın canım ❤
Cok güzel canımEksi görmeye başladım şükür kaptanım
Ben dün akşam 19:00 gibi eve geldim, sofra kur/topla, bulaşık yıka, çamaşır yıka, çamaşır katla, bugünün yemeğini yap, ütü yap derken 1 den sonra yattım. Kendim için bişey yapamamışım meselaGerçekten akşam olunca kendime bugün ne yaptım diye düşünüyorum. Sabah gelmiyor aklıma. İki gün evdeyim çocuklar sabah koşuşturmuyor . Benim ders erken başlıyor . Rahatça giyinip çıktılar bugün.
cnm çok üzüldüm. Çocuklar okula gitti deyince sevinmiştimBugun din kültürü ve türkçe sınavı var mecburiyetten gitti sınavdan sonra alıcam hastaneye götüreyim akşam yine eşim acile götürdü hava vermişler 1.5 saat gece 12.40 da eve geldiler şimdide öğretmeni aradım durumunu sormak için cvp vermedi
Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ablaDün öğle menümde karnabahar salatası vardı. Gece ve sabah şişkinlik yapmadı bende. Bugün de var çok haslamisim kıyamadım yine getirdim okula. Listede köfte veya et vardı akşam yetistiremedim okul işimiz bitmiyor bizim...yarınki tartıyı etkilemez umarım. Dün gece mevzusu geçmiş karnabahirin aklıma takıldı...
Ögretmen aradı durumu iyi fena değil dedi türkçeden 55 almışBen dün akşam 19:00 gibi eve geldim, sofra kur/topla, bulaşık yıka, çamaşır yıka, çamaşır katla, bugünün yemeğini yap, ütü yap derken 1 den sonra yattım. Kendim için bişey yapamamışım mesela
cnm çok üzüldüm. Çocuklar okula gitti deyince sevinmiştimkuzuma acil şifalar olsun. inşallah
Yapmadı kuzum.Haşlandigindan olabilir bol da pul biber ekliyorum bol limon da var Ohhh mis... maydanoz, dereotu, taze nane... Okulda çay yerine kaynar su içiyorum ince bir dilim limonla. Her teneffüs lavabodayim. Böbrekler dur durak bilmiyor.Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir abla
Bugün sişlik yapmamıs zaten
Günaydın canım ❤günaydın
günaydın zipzipimGünaydın canım ❤
Etmez miyiz cnm, tabi ki ederiz. Canı sağolsun, sağlıklı olsunda notlar bir şekilde hallolur. İnşallah düzgün bir doktora denk gelirsiniz artık cnmÖgretmen aradı durumu iyi fena değil dedi türkçeden 55 almışcanı sağolsun konulardan çok geri kaldı doktorda sabah şehir dışından gelmiş bugun hasta almıyormuş yarına kaldık artık sagol kuzum Allah razı olsun dua edin inş Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?