Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım geçmiş olsun şimdilik. İyi bir not alırsın inşallah.Eti' nin yulaflı bari kırmızı olan özellikle çok lezzetli bir masum atıştırmalık. Zorda kalınca özellikle disardaysam ben de filtre kahveyle yiyorum. Hurma ve elma tatlandiriyor onu. İyi yapmışsın şeytana uymamışsin.

teşekkür ederim Elhan ablacım evet bende ondan aldım kuruyemisli sütle çok güzel gitti.
Z zipzip badem sütü hindistan cevizi sütü falan Migroslarda var çok güzel:)

teşekkür ederim Elhan ablacım evet bende ondan aldım kuruyemisli sütle çok güzel gitti.
Z zipzip badem sütü hindistan cevizi sütü falan Migroslarda var çok güzel:)
Tatlım badem sütünün tarifi çok kolay...evde de yapılıyor. Bak tarif geliyor
Evde badem sütü yapımı

1 su bardağı çiğ badem

3 su bardağı su

1 tatlı kaşığı vanilya

1tatlı kaşığı tarçın

1 su bardağı badem bir gece önceden 2 su bardağı su ile ıslatılır. Yumuşamış bademler süzülür ve kabukları soyulur. Daha sonra süzülmüş su ve kabuksuz bademler tekrar birleştirilerek blenderdan geçirilir. Üzerine 1 bardak daha su eklenerek karıştırılır. İnce bir süzme bezi veya tülbent yardımıyla bademler süzülür. Badem sütünün içine aroma vermesi için tarçın veya vanilya ekleyebilirsiniz

NOT: Artan badem tortusunu atmayın, kurabiye ve kekleriniz için badem unu yaparak tüketebilirsiniz.
Hepsi bu kadar

Favorilerime ekledim

teşekkür ederim favorilere ekledim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…