Sütü seviyor olman güzel benim aklıma bile gelmez yıllardır süt içmiyorum :))))lahmacun da çok yakıyor midemi aslında aklıma geldi ama süt icesim gelmis heralde
Anladım canım o zaman sabahı bekle sabah içersinEvet canım . Sabahlarım içersem. Bünye çok etkileniyor. Ama çok severim.
çok severim hemde:))) badem sütü falan değişik çeşitleri var çok güzelSütü seviyor olman güzel benim aklıma bile gelmez yıllardır süt içmiyorum :))))
sütyen sallayan emoji hangisi ya
Badem sütü nasıl ki merak ettim hiç denk gelmedim :)çok severim hemde:))) badem sütü falan değişik çeşitleri var çok güzel
Canım geçmiş olsun şimdilik. İyi bir not alırsın inşallah.Eti' nin yulaflı bari kırmızı olan özellikle çok lezzetli bir masum atıştırmalık. Zorda kalınca özellikle disardaysam ben de filtre kahveyle yiyorum. Hurma ve elma tatlandiriyor onu. İyi yapmışsın şeytana uymamışsin.bugünlük sınav da bitti birdaha pazartesi ve perşembe son iki sınavim kaldı çalışmak için zamanım da var gelebilirim artık takıma rahatımhindistan cevizli süt ve etinin yulaf barından yedim akşam yemeği niyetine , su sınav zamanı tüm düzenim kayıyor arkadaşlar pizza yedi bende hemen Migrostan süt ve bar aldım atlattım
Cogunluk bayrak sanıyor zaten :))ay ben bunu hep bayrak sanıyordum şuan farketim
teşekkür ederim Elhan ablacım evet bende ondan aldım kuruyemisli sütle çok güzel gitti.Canım geçmiş olsun şimdilik. İyi bir not alırsın inşallah.Eti' nin yulaflı bari kırmızı olan özellikle çok lezzetli bir masum atıştırmalık. Zorda kalınca özellikle disardaysam ben de filtre kahveyle yiyorum. Hurma ve elma tatlandiriyor onu. İyi yapmışsın şeytana uymamışsin.
Tatlım badem sütünün tarifi çok kolay...evde de yapılıyor. Bak tarif geliyor
Favorilerime ekledimTatlım badem sütünün tarifi çok kolay...evde de yapılıyor. Bak tarif geliyor
Evde badem sütü yapımı
1 su bardağı çiğ badem
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı vanilya
1tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı badem bir gece önceden 2 su bardağı su ile ıslatılır. Yumuşamış bademler süzülür ve kabukları soyulur. Daha sonra süzülmüş su ve kabuksuz bademler tekrar birleştirilerek blenderdan geçirilir. Üzerine 1 bardak daha su eklenerek karıştırılır. İnce bir süzme bezi veya tülbent yardımıyla bademler süzülür. Badem sütünün içine aroma vermesi için tarçın veya vanilya ekleyebilirsiniz
NOT: Artan badem tortusunu atmayın, kurabiye ve kekleriniz için badem unu yaparak tüketebilirsiniz.
Hepsi bu kadar
Aynen bende kendime inanamıyorumGüne gidip cayla dönmek Süpersin
Tatlım harika gidiyorsun tebrik ederim seni.Aynen bende kendime inanamıyorum21 gün şekersiz saolsun.. 18.gün..
Sınavların bitince gelirsin sınavlarında basarılar diliyorum canımKızlar haftasonu açıköğretim sınavlarım var az girebiliyorum normalde otobüste giriyordum şimdi otobüste çalışmalıyım başka zaman yok
teşekkür ederimTatlım badem sütünün tarifi çok kolay...evde de yapılıyor. Bak tarif geliyor
Evde badem sütü yapımı
1 su bardağı çiğ badem
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı vanilya
1tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı badem bir gece önceden 2 su bardağı su ile ıslatılır. Yumuşamış bademler süzülür ve kabukları soyulur. Daha sonra süzülmüş su ve kabuksuz bademler tekrar birleştirilerek blenderdan geçirilir. Üzerine 1 bardak daha su eklenerek karıştırılır. İnce bir süzme bezi veya tülbent yardımıyla bademler süzülür. Badem sütünün içine aroma vermesi için tarçın veya vanilya ekleyebilirsiniz
NOT: Artan badem tortusunu atmayın, kurabiye ve kekleriniz için badem unu yaparak tüketebilirsiniz.
Hepsi bu kadar
Başarılar dilerim canım. Azim zaman mekan dinlemiyor.Kızlar haftasonu açıköğretim sınavlarım var az girebiliyorum normalde otobüste giriyordum şimdi otobüste çalışmalıyım başka zaman yok
Saol cnm birde bana sorTatlım harika gidiyorsun tebrik ederim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?