Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günü erken bitirmen güzel olmus ama regl için yapacak birsey yok cumaya denk gelmesi azıcık kötü olmıs belki tartıya cok yansımaz

Günü erken bitirmen güzel olmus ama regl için yapacak birsey yok cumaya denk gelmesi azıcık kötü olmıs belki tartıya cok yansımaz
Ben hep erken kapatıyorum canım, o çok iyi oluyor. Ama adet olaydım iyiydi, bazen tartıya yansımıyor, bakalım yarın görcez.

Yeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldum
Bence çok iyi bir kaptansın. Diyet ile ilgili konuları bilip bilmemekle lakalı değil zaten durum. Burda önemli olan senin motiven. Ben daha önce başka takımdaydım ve inan o kadar bunalıyordum ki. Sayfaya girmek istemiyordum. Ama burda senin kaptanlığınla az da kilo versem veremesem de gayet motive gidiyorum. Bence iyi ki varsın.

Tesekkur ederim canım böyle düşünmenize cook sevindim sende iyi ki varsın ❤

Kız gümüsle sen bana neden sataşmadın bugün
Artı mısın yoksa

Gulumse24

Yeğenim var 3 yaşında,annesi foto çekerken anne gümüsliyeyim mi diyo,sen yazdıkça o geliyo aklıma
Gümüslesin hep bıcırık çok tatlıymış.Allah bağışlasın canım miniğinizi.
Bakalım gümüslecim bugün ne aksiyon yaşadı. Bugün sporu vardı dur gelsin biriktirmiştir o şimdi toptan sataşir

Ben hep erken kapatıyorum canım, o çok iyi oluyor. Ama adet olaydım iyiydi, bazen tartıya yansımıyor, bakalım yarın görcez.
Pastelim kuzum reglzede mi oldun tatlım sen de vah kuzum bu işler sırayla...yaşasan bir türlü yaşamasan ayrı bir dert... Yine de benim gibi bayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum. az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki neyse hadi bakalım pastelim yarın güzel haberlerle gel...

bugünlük sınav da bitti birdaha pazartesi ve perşembe son iki sınavim kaldı çalışmak için zamanım da var gelebilirim artık takıma rahatım hindistan cevizli süt ve etinin yulaf barından yedim akşam yemeği niyetine , su sınav zamanı tüm düzenim kayıyor arkadaşlar pizza yedi bende hemen Migrostan süt ve bar aldım atlattım

Burda daha önce bu konuyu konusmustuk sanki kızlar onu beyaz bayrak sanmıstı

Lahmacun yada baska bir yemek yeseydin canım atıstırmalık olmus biraz

Khjn
Ben de erken yedim 5 te ama hala elim boşta gibi bugün. Su içiyorum 3 lt ye tamamlayacağım inşallah. Kahve etkilemese bir fincan içerdim ya sabaha artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…