Günü erken bitirmen güzel olmus ama regl için yapacak birsey yok cumaya denk gelmesi azıcık kötü olmıs belki tartıya cok yansımazHanımlar ben 17’de günümü bitirdim. Ama büyük ihtimal acıkır ve 21’e doğru ev yoğurdu yerim. Adet de olmadım şiştim kaldım. Bakalım hayırlısı. Sporumu yaptım, ödem için çay içtim inşallah faydası olur.
Ben hep erken kapatıyorum canım, o çok iyi oluyor. Ama adet olaydım iyiydi, bazen tartıya yansımıyor, bakalım yarın görcez.Günü erken bitirmen güzel olmus ama regl için yapacak birsey yok cumaya denk gelmesi azıcık kötü olmıs belki tartıya cok yansımaz
Bence çok iyi bir kaptansın. Diyet ile ilgili konuları bilip bilmemekle lakalı değil zaten durum. Burda önemli olan senin motiven. Ben daha önce başka takımdaydım ve inan o kadar bunalıyordum ki. Sayfaya girmek istemiyordum. Ama burda senin kaptanlığınla az da kilo versem veremesem de gayet motive gidiyorum. Bence iyi ki varsın.Yeteri kadar sizinle ilgilenmiyorum diyetle ilgili eksik bilgim var gibi geliyor bazen o yüzden kaptanlıgı iyi yapamıyorum diye düşünüyordum canım ama siz memnunsunuz bu duruma cook mutlu oldum
Tesekkur ederim canım böyle düşünmenize cook sevindim sende iyi ki varsın ❤Bence çok iyi bir kaptansın. Diyet ile ilgili konuları bilip bilmemekle lakalı değil zaten durum. Burda önemli olan senin motiven. Ben daha önce başka takımdaydım ve inan o kadar bunalıyordum ki. Sayfaya girmek istemiyordum. Ama burda senin kaptanlığınla az da kilo versem veremesem de gayet motive gidiyorum. Bence iyi ki varsın.
Tesekkur ederim canım böyle düşünmenize cook sevindim sende iyi ki varsın ❤
Güne gidip cayla dönmek SüpersinGünü erken kapattım bende.. güne gittim.. hiç bir şey yemeden döndüm bi çay
Gümüslesin hep bıcırık çok tatlıymış.Kız gümüsle sen bana neden sataşmadın bugün
Artı mısın yoksa
Gulumse24
Yeğenim var 3 yaşında,annesi foto çekerken anne gümüsliyeyim mi diyo,sen yazdıkça o geliyo aklıma
Pastelim kuzum reglzede mi oldun tatlım sen deBen hep erken kapatıyorum canım, o çok iyi oluyor. Ama adet olaydım iyiydi, bazen tartıya yansımıyor, bakalım yarın görcez.
Burda daha önce bu konuyu konusmustuk sanki kızlar onu beyaz bayrak sanmıstıbayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum.az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki neyse hadi bakalım pastelim yarın güzel haberlerle gel...
Lahmacun yada baska bir yemek yeseydin canım atıstırmalık olmus birazbugünlük sınav da bitti birdaha pazartesi ve perşembe son iki sınavim kaldı çalışmak için zamanım da var gelebilirim artık takıma rahatımhindistan cevizli süt ve etinin yulaf barından yedim akşam yemeği niyetine , su sınav zamanı tüm düzenim kayıyor arkadaşlar pizza yedi bende hemen Migrostan süt ve bar aldım atlattım
Şimdi gördüm cnm, teşekkür ederimEmeklerinin karşılığını görürsün inşallah canım.iyi çalışmalar.
Waayy gozlerim yasardi
Beyaz bayrak dimi oBurda daha önce bu konuyu konusmustuk sanki kızlar onu beyaz bayrak sanmıstı
Ben de erken yedim 5 te ama hala elim boşta gibi bugün. Su içiyorum 3 lt ye tamamlayacağım inşallah. Kahve etkilemese bir fincan içerdim ya sabaha artık.Ben hep erken kapatıyorum canım, o çok iyi oluyor. Ama adet olaydım iyiydi, bazen tartıya yansımıyor, bakalım yarın görcez.
Ben de şimdilik iyi sabaha belli olur . Bugün azcık çok kaçırdım. Turşu filan .hayırlısı bakalım.
Kahve olumsuz mu etkiliyor canımKhjn
Ben de erken yedim 5 te ama hala elim boşta gibi bugün. Su içiyorum 3 lt ye tamamlayacağım inşallah. Kahve etkilemese bir fincan içerdim ya sabaha artık.
lahmacun da çok yakıyor midemi aslında aklıma geldi ama süt icesim gelmis heraldeLahmacun yada baska bir yemek yeseydin canım atıstırmalık olmus biraz
Evet canım . Sabahlarım içersem. Bünye çok etkileniyor. Ama çok severim.Kahve olumsuz mu etkiliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?