Valla canım ağrıdan kıvranıyorumGümüslesin hep bıcırık çok tatlıymış.Allah bağışlasın canım miniğinizi.
Bakalım gümüslecim bugün ne aksiyon yaşadı. Bugün sporu vardı dur gelsin biriktirmiştir o şimdi toptan sataşir
Pastelim kuzum reglzede mi oldun tatlım sen devah kuzum bu işler sırayla...yaşasan bir türlü yaşamasan ayrı bir dert... Yine de benim gibi bayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum. az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki neyse hadi bakalım pastelim yarın güzel haberlerle gel...
AaaBurda daha önce bu konuyu konusmustuk sanki kızlar onu beyaz bayrak sanmıstı
Ne diyorsunKhjn
Ben de erken yedim 5 te ama hala elim boşta gibi bugün. Su içiyorum 3 lt ye tamamlayacağım inşallah. Kahve etkilemese bir fincan içerdim ya sabaha artık.
İnşallah etkilemiyordurKahve olumsuz mu etkiliyor canım
Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsunlahmacun da çok yakıyor midemi aslında aklıma geldi ama süt icesim gelmis heralde
ay ben bunu hep bayrak sanıyordum şuan farketim
Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.Kızlar haftasonu açıköğretim sınavlarım var az girebiliyorum normalde otobüste giriyordum şimdi otobüste çalışmalıyım başka zaman yok
canım lahmacun çekti iyimi sipariş verdimValla canım ağrıdan kıvranıyorumolsam da kurtulsam. O emoji neymiş hiç görmedim haberim yok
Aaa
Ne diyorsunben kahveyi hiç kesmiyorum. Bugün 4 tane içtim
İnşallah etkilemiyordur
Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsun
Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.
Bu saatte olmasa güzel olurdu canım 1 tane yiyeceksin değil mi :))canım lahmacun çekti iyimi sipariş verdim
evet kaptanım 1 lahmacun bir ayran yarım saat sonra da yürüyüşe cikicam eve gelince de 40dk pilates :)Bu saatte olmasa güzel olurdu canım 1 tane yiyeceksin değil mi :))
Geç kalmadıysam bir bardak alayım xBergamotlu çayımda var sıcak
Ne güzel birşey yapıyorsun öyleBugün ve yarın aşırı yoğun geçecek. Görme engelliler için kitap seslendiriyorum. Yarına kadar bitmesi gerekAma ben canımı sıkmıyorum mutluyum çünkü başarıcam.
Bakma bakma 20 ₺ cikGidince bir bakayım o zaman
Hipo meyve yiyio musun şekersiz günlerde.Aynen bende kendime inanamıyorum21 gün şekersiz saolsun.. 18.gün..
Bu saatte,bu mübarek perşembedecanım lahmacun çekti iyimi sipariş verdim
ay evet yiyesim kaçtıBu saatte,bu mübarek perşembede
O zaman hiç bakmayım sütü sevmiyorum zatenBakma bakma 20 ₺ cik
Ben de fiyatını görünce soğudumO zaman hiç bakmayım sütü sevmiyorum zaten
Ohh iyi oldu ferahladımay evet yiyesim kaçtıarkadasa paslayayim bari oda bana yarın ismarlar
Sporla eritirsin o zaman sadece gec olmasa güzel olurmusevet kaptanım 1 lahmacun bir ayran yarım saat sonra da yürüyüşe cikicam eve gelince de 40dk pilates :)
Görüşürüz canımKızlar merhaba, ancak gelebildim ama duramayacagim. Yatmadan uğrarım belki. Öpüyorum hepinizi
aklıma hala bacaklarımzn aynı olması takıldı, en üstten mi olcuyosun? 58 cm miydi senin en üst kısımOhh iyi oldu ferahladım
yok yemiyorum ama yarın cuma arkadaşa ismarlatirim yerim acımam:)Sporla eritirsin o zaman sadece gec olmasa güzel olurmus
Görüşürüz canım❤
İyi aksamlar canım gecmis olsun neyseki bulunmusİyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Teşekkür ederimmİyi aksamlar canım gecmis olsun neyseki bulunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?