Geçmiş olsun. Beden hemen kesmeye alışamıyor malesef. Kolay değil unutmak. Limonlu su çok içersem ben de de oluyor. Bir de ödem atıcı çayı fazla kaçırınca oluyor bende.Şu an için en büyük sıkıntım spor yapamamak.. o da baş dönmem yüzünden ☹
Sen iyi ol sporu sonra yaparsın canimŞu an için en büyük sıkıntım spor yapamamak.. o da baş dönmem yüzünden ☹
Osmaniye@Ytmz tatlım hangi ülkede yaşıyorsun merak ettim.
Digerine benziyo izledim 5 puan dakikası canımKızlar ben az önce leslie fast walking videosunu yaptım. Bunun puanı kaç
Digerine benziyo izledim 5 puan dakikası canım
Düm benim yaptığım adını bilmiyorum valla bakmadım canım hareketler hemen hemen aynıDiğeri bosteed olan mı?
TamamDigerine benziyo izledim 5 puan dakikası canım
Bugun sen paylasmissin izledim cokk guzel herkes kendine hedef belirlemesi takip etmesi icin cok guZel bir yontemİyi akşamlar.
Sizinlede paylaşmak istedim bu videodaki çizelgeyi çıkarttım ben eşime.
İnş uygulayıp hedefime varmak istiyorum.
Sadece kilo verme hedefi değil hayatımızda kendimizde değiştirmek istediğimiz herşey için bir hedef belirliyebiliriz.
Nego sen özellikle bak lütfen seveceğini düşünüyorum
SupersinLeslie 3 mile yapıldı.. ♥
5 puandan hesaplayalimKızlar ben az önce leslie fast walking videosunu yaptım. Bunun puanı kaç
Evde bekunis varsa 2 tane iç olmadı sabah aç karna gün kurusu ye canım üstüne sıcak su içYa ben yarından çok umutsuzum.karnim davul gibi. 3-4 gündür WC yoködemler gitmedi.
Bugun sen paylasmissin izledim cokk guzel herkes kendine hedef belirlemesi takip etmesi icin cok guZel bir yontem
Supersin
5 puandan hesaplayalim
Videoya baktım canım hareketler hemen hemen aynı buda hareketli güzelmişOlurmu öyle şey en çok yapanlar bilir
Moralini bozma belki sabah wc ye çıkarsin .olmazsada haftaya guzel eksi ile gelirsinYa ben yarından çok umutsuzum.karnim davul gibi. 3-4 gündür WC yoködemler gitmedi.
Seni izlemiyordum aslinda 90 lara bakiyorum bazen orda videoyu paylasmissin bende izledim videoyuSen beni başka nerelerden izliyon acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?