Sen niye bize resim atmıyorsun senide bi görseydikya kızKesinlikle abla mesela benim basen felaketust bedenim baya ince belim zaten vucuda gore cok ince
Ama gobek var meselabide basen inanamiyorum bazen bu kiloya bu basenler ne diye
o kdae iddiali degilim hahhahBak zıplamada benden iyisi yok söyleyeyim
senin boy kilo kac canim olculerin neKesinlikle abla mesela benim basen felaketust bedenim baya ince belim zaten vucuda gore cok ince
Ama gobek var meselabide basen inanamiyorum bazen bu kiloya bu basenler ne diye
Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?
Çok teşekkürler, yok yok 17-18 yaşındaki çocuklar arabaları karıştırmış. Söylediklerine göre abileri anahtarı vermiş gidin arabamı çekin diye modelleri de aynı. Bunlar da benim arabamı adamın arabası sanıp çalıştırıyorlar ve saçma bir şekilde anahtarlar uyuşuyor. Gözümün önünde denediler şok oldum. Buna da şükür
Teşekkürler canımm, İzmir'de oturuyorum
Hadi hayırlısı
Alıntıların arasına yazmışım
Gülümse' nin bi tane oluşunda hemfikiriz.Anammmm ben kime sataşıyorum hele bak arkamdan dedikodum yapılmış hepinize teesüf ederimbiride çıkıp dememiş Gülümse 1 tanedir diye ben bene GURBAN olim canım ben iyiki varım
5000 yapmışlığım varBenim nickin ortaya cıkıs sebebi olur zıplama :))
Günlük ne kadar yapabilirsin
1.62 boy 62 kgo kdae iddiali degilim hahhah
senin boy kilo kac canim olculerin ne
O biraz zor canimSen niye bize resim atmıyorsun senide bi görseydikya kızyüzünü kapat istersen
Benimde hadi yarisalim yarindan itibaren5000 yapmışlığım var
Çok sağol canım pazar öğlen bitiyorSınavların bitince gelirsin sınavlarında basarılar diliyorum canım
Tamam. Zaten birden fazla yapınca insan yürüyemiyor sonraBenimde hadi yarisalim yarindan itibarenama uzun zamandır yapmiyorum günlük 1000 ile baslarim:))
Canım çok geçmiş olsun. Çok çabuk iyi olsun inşallah.Teşekkür ederim. Sağolasın
bende varimmmmTamam. Zaten birden fazla yapınca insan yürüyemiyor sonratamam yarından itibaren başlayalım.
İnşallah canımCanım çok geçmiş olsun. Çok çabuk iyi olsun inşallah.
Tamam. Zaten birden fazla yapınca insan yürüyemiyor sonratamam yarından itibaren başlayalım.
Tamam o zaman yarin basliyoruzbende varimmmm
21 gün şekersiz yapıyorun cnm 18.gündeyim..Naparsın vücut işte.ama kahve metabolizma hızlandırır. Annem ablam çok içer birşey olmaz mesela yatar uyurlar.
Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?
Kahve lazım erimek için
Nasıl bir diyet yapıyorsun?
Sonrası da mi iki öğün şeker yiyeceksin. Orda bitter filan yazmıştın yoksa ben mi karıştırdım21 gün şekersiz yapıyorun cnm 18.gündeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?