- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
yazdım nazcım özelden. güzel çocuk :) ama önemli olan iç güzelliği..
evet o nazlıcığım :asigim:
ammaaann korkacak ne var.. alıcaksınız kırmızı şarap güzel yemek eşliğinde mum ışığında sonrası aganigi.. :))
fotolara baktım nazcım süper olmuşsunuz :lepi: Ama belirtmeden geçemicem nişan pastanız iştahımı kabarttı :) çokk güzelmiş :)
simoşşşş kıııızz tarlada ne ekip biçiyonn gelsene buraya 2 sohpet edeceydik..
Ahahahaha burada bekar çocuklar var ayıp yaniiiii annem duymasın gözlerimi kapatıyorum okumuyorum ben :jeyyar:lülülülülülü
SİmoŞŞŞ doĞru kİŞİyİmİ gÖrmÜŞÜm Şekerİm enİŞtemİz yasİn karamı
simoş kaçmışşş...
hoş çocuk eniştemiz allah sahibine simoşuma bağışlasın inşallah
okuma sen simoşşş kapat gözlerini .. ne yapayım ama korkuyorum ...:kedi:eyvahedigeldismileakannehirakannehir
Ahahahaha burada bekar çocuklar var ayıp yaniiiii annem duymasın gözlerimi kapatıyorum okumuyorum ben :jeyyar:lülülülülülü
okuma sen simoşşş kapat gözlerini .. ne yapayım ama korkuyorum ...:kedi:eyvahedigeldismileakannehirakannehir
evet canım kına gecem yenibosnadaydı . yakın sayılır sizekız nazlı senin kına gecen bizim burda olmuş ya :)
bende kaçıyorum valla beni kovacak yakında evden ... yok yok yavaş yavaş hazırlamaya başladım kendimi ...tek korkak ben değilmişim kaydirigubbakcemile3 acıcak diye az kaçıp adamı delirtmemiştim :roflol:
hiç bişey olmuyo nazlım korkçak bişey yok
keşke gidebilseydik ama kısmet işte . en kısa zamanda bu işi halletmem lazım ...korkunun ecele faydası yok .evvveeet bu konularda tecrübeli ablişler yardımcı olsunlar kuzuşum sana kıyamam yaaa korkma hayatım sen, keşke balayına gidebilseydinizde belki ozaman ultra romantik bir ortam oluşabilirdi :jeyyar:
heeee kesin kapamışındır gözlerini.. bakıyom muhabbet hemen ilgini çekmiş :)))
evet canım kına gecem yenibosnadaydı . yakın sayılır size
bende kaçıyorum valla beni kovacak yakında evden ... yok yok yavaş yavaş hazırlamaya başladım kendimi ...
keşke gidebilseydik ama kısmet işte . en kısa zamanda bu işi halletmem lazım ...korkunun ecele faydası yok .
vaalla nedense ben hiç korkmadım korkanlarada anlam veremezdim. ayrıca milletin salak saçma anlattıkları gibi de değil yani yok efendim kan gövdeyi götürüyomuş fln hikaye yani.
sen dediğim gibi bi ortam hazırla ondan sonrası... daha da yazamıyom millet mana bulcek :))) ufak çocuklarda var ayıp olmasın :)))
vaalla nedense ben hiç korkmadım korkanlarada anlam veremezdim. ayrıca milletin salak saçma anlattıkları gibi de değil yani yok efendim kan gövdeyi götürüyomuş fln hikaye yani.
sen dediğim gibi bi ortam hazırla ondan sonrası... daha da yazamıyom millet mana bulcek :))) ufak çocuklarda var ayıp olmasın :)))
Ahahahahahaha hemende kuru iftiraya maruz kalıyorummmm kaydirigubbakcemile3 hayırdır derler adama nuroooo hanımmm, seviyoruzzz herhalde, hem üstelik ; kocaya muhalefet olmaz, mutlak itiaat olacak :jeyyar: kocacığım öyle söylüyor :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?