Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ammaaann korkacak ne var.. alıcaksınız kırmızı şarap güzel yemek eşliğinde mum ışığında sonrası aganigi.. :))

Ahahahaha burada bekar çocuklar var ayıp yaniiiii annem duymasın gözlerimi kapatıyorum okumuyorum ben :jeyyar:lülülülülülü

simoşşşş kıııızz tarlada ne ekip biçiyonn gelsene buraya 2 sohpet edeceydik..

Burdayım müfettiş gecıııııtttt nuroşum kaydirigubbakcemile3 5,30 da mesai bitiyor ozamana kadar buralardayım akşamda gelirim zaten nete, ablam çine gitti bugün az önce konuştuk varmış oteline, fuar var şirketleriyle oraya gittiler, 15 gün yok, özledim ablamı :1closedeyes:

Ahahahaha burada bekar çocuklar var ayıp yaniiiii annem duymasın gözlerimi kapatıyorum okumuyorum ben :jeyyar:lülülülülülü

okuma sen simoşşş kapat gözlerini .. ne yapayım ama korkuyorum ...:kedi:eyvahedigeldismileakannehirakannehir

okuma sen simoşşş kapat gözlerini .. ne yapayım ama korkuyorum ...:kedi:eyvahedigeldismileakannehirakannehir

tek korkak ben değilmişim kaydirigubbakcemile3 acıcak diye az kaçıp adamı delirtmemiştim :roflol:

hiç bişey olmuyo nazlım korkçak bişey yok

evvveeet bu konularda tecrübeli ablişler yardımcı olsunlar kuzuşum sana kıyamam yaaa korkma hayatım sen, keşke balayına gidebilseydinizde belki ozaman ultra romantik bir ortam oluşabilirdi :jeyyar:

kız nazlı senin kına gecen bizim burda olmuş ya :)
evet canım kına gecem yenibosnadaydı . yakın sayılır size
tek korkak ben değilmişim kaydirigubbakcemile3 acıcak diye az kaçıp adamı delirtmemiştim :roflol:

hiç bişey olmuyo nazlım korkçak bişey yok
bende kaçıyorum valla beni kovacak yakında evden ... yok yok yavaş yavaş hazırlamaya başladım kendimi ...
evvveeet bu konularda tecrübeli ablişler yardımcı olsunlar kuzuşum sana kıyamam yaaa korkma hayatım sen, keşke balayına gidebilseydinizde belki ozaman ultra romantik bir ortam oluşabilirdi :jeyyar:
keşke gidebilseydik ama kısmet işte . en kısa zamanda bu işi halletmem lazım ...korkunun ecele faydası yok .

vaalla nedense ben hiç korkmadım korkanlarada anlam veremezdim. ayrıca milletin salak saçma anlattıkları gibi de değil yani yok efendim kan gövdeyi götürüyomuş fln hikaye yani.
sen dediğim gibi bi ortam hazırla ondan sonrası... daha da yazamıyom millet mana bulcek :))) ufak çocuklarda var ayıp olmasın :)))

heeee kesin kapamışındır gözlerini.. bakıyom muhabbet hemen ilgini çekmiş :)))

Ahahahahahaha hemende kuru iftiraya maruz kalıyorummmm kaydirigubbakcemile3 hayırdır derler adama nuroooo hanımmm, seviyoruzzz herhalde, hem üstelik ; kocaya muhalefet olmaz, mutlak itiaat olacak :jeyyar: kocacığım öyle söylüyor :jeyyar:

kız ben yenibosnadayım ama kocasinan alçağı olarak geçiyo sizin bulunduğunuz yere 5 dk :) nefes almaya bize gelseydiniz olurdu o derece yani :)

tamam canım tavsiyelerine uyacağımmm .ben en iyisi içip sarhoş olayım ...

Ufak çocukların merakı vardır belki, öğrenmek istiyorlardır belki sırnaşık şey
Ahahahaha illaki bana sataşmadan duramayacak cadıııı noluceeeek Şeniz

ne iş yapıyor mustakbel damat adayımız bakalım ? :umursamaz: hemen veremeyiz öyle :umursamaz: araştırmak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…