kız ben yenibosnadayım ama kocasinan alçağı olarak geçiyo sizin bulunduğunuz yere 5 dk :) nefes almaya bize gelseydiniz olurdu o derece yani :)
Ufak çocukların merakı vardır belki, öğrenmek istiyorlardır belki sırnaşık şey
Ahahahaha illaki bana sataşmadan duramayacak cadıııı noluceeeek Şeniz
Ufak çocukların merakı vardır belki, öğrenmek istiyorlardır belki sırnaşık şey
Ahahahaha illaki bana sataşmadan duramayacak cadıııı noluceeeek Şeniz
ne iş yapıyor mustakbel damat adayımız bakalım ? :umursamaz: hemen veremeyiz öyle :umursamaz: araştırmak lazım .
bakıyorum her mesajımı sıkı takip ediyon bi yerlere de kaçmadın :jeyyar: :roflol: yirimmm kız ben senii yiriimmm Şeniz ama önce büyümen lazım sonra konuşuruz bunları a.s :roflol: :roflol: ohhhh ne gıcığım yahuuu kendi hallerime gıcık oldum vesselamm
tamam canım tavsiyelerine uyacağımmm .ben en iyisi içip sarhoş olayım ...
merak et simoşum ben hiç merak etmezdim bunları çekinirdim hep sormaya . keşke merak etseydimde sorsaydım ....
Hava Üstteğmen nurocuğummm turkbayragi
Verinnn yaaa çok aşığğğııım :asigim:
ayy kız çok içipte uyuyup kalmayasın :roflol: daha önce şarap içmediysen ağır ağır 1 kadeh yeter, içtiysen bünyen kaldırırsa 2-3 kadeh iç gitsin :roflol: ben 1 şişeyi içiyom banamısın demiyo.. eşim uyuyo ben cin gibiyim :1shok: :roflol: adamada çok içirtme heee :jeyyar:
delikafadulden Ahahahaha ben adam olmam yahuuuuu:jeyyar: azıcık anlatsaydın be nurooocuğummm öyle bilgisiz evlenmeyelim şakkıdı:jeyyar:lülülülülülü
benimki içmez kız bırak şarabı bugüne kadar ağzına kola sürmüş insan değil . onun için eyve suyu yada limonata alıyoruz hep...
ooooooooooooooooooooo beğendim işini kızımıza uygun olumunekankayizsmile kaygana varmı? yoksa miss gibi olur.. gerçi sizin bolca tayininiz çıkar kaygana olsada yanınızda olmaz :) kaçırma elinden heee.. iyiymiş ben beğendim vereliniortak
:bbo: :bbo: o zaman sen iç.. dik şarabı kafana :roflol:
Kayınvalideciğim ankara'da. Ankaralılar zaten. Ama yasinin tayini istanbul olmuş. Daha 6 yıl istanbuldaymış, malatyadan geldi zaten istanbula...6 yıl sonra yüzbaşı olacak, ozamanda tayin için 5 memleket var, istanbul-ankara-ayvalık-antalya-kütahya ...bunlardan birini seçmeliymiş, öyle işte... kayınvalideceğimmi yoksa kayganamı henüz bilemiyorum bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler :Saruboceq: bu arada bizim paydos zamanı geldi, akşam gelirim nete devamını konuşuruzŞeniz Bu arada müspet tez sonuçlarınızı istiyoruz nazlıyla lülülülülülü
daha önce hiç içmedim bana 1 kadeh yeter sanırım ....Şeniz
daha önce hiç içmedim bana 1 kadeh yeter sanırım ....Şeniz
ozaman nazcım romantik bi gece ayarlıcan mum ışığında müzikli yemekli dans falan edeceğiniz romantik bi gece.. sonrasında da kendini bırak kocanın kollarına sırnaşık şey devamı geliyo merak etme.. aklına korkuyu getirmezsen herşey olağan ve çok güzel devam eder..
bize çocukluğumuzdan itibaren bu olayı anormal bişeymiş gibi anlatıyolar ama hiç düşünüldüğü gibi değil salak saçma sözlerle böyle insanları daha çok kasıyolar..
Oyyyyy kıyamam yaaa, öldüm gülmekten heeee, nuroşum nazlıcığım üçümüzünde rabbim hep böyle gülmesini sağlasın inşallah :Saruboceq: altıma kaçıracaktım gülmekten, demek dik şarabııı heeee lülülülülülü nurooo söylemesi kolay, yanan muma elini uzat bakalım sıcaklığını nasıl hissedeceksin , ahirette 13248653386433 kat fazla ateş var, hemde yerden harlıyor böyleee, ateşşş biziii çağırıyorrrrrrrr lülülülülülü ona göre dikkatli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?