Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız ben yenibosnadayım ama kocasinan alçağı olarak geçiyo sizin bulunduğunuz yere 5 dk :) nefes almaya bize gelseydiniz olurdu o derece yani :)

benim evimde çok yakın kınanın olduğu yere .. kocasinan merkez mahalesi diye geçiyor. sitelerde oturuyorum şimdi

Ufak çocukların merakı vardır belki, öğrenmek istiyorlardır belki sırnaşık şey
Ahahahaha illaki bana sataşmadan duramayacak cadıııı noluceeeek Şeniz

bakıyorum her mesajımı sıkı takip ediyon bi yerlere de kaçmadın :jeyyar: :roflol: yirimmm kız ben senii yiriimmm Şeniz ama önce büyümen lazım sonra konuşuruz bunları a.s :roflol: :roflol: ohhhh ne gıcığım yahuuu kendi hallerime gıcık oldum vesselamm

Ufak çocukların merakı vardır belki, öğrenmek istiyorlardır belki sırnaşık şey
Ahahahaha illaki bana sataşmadan duramayacak cadıııı noluceeeek Şeniz

merak et simoşum ben hiç merak etmezdim bunları çekinirdim hep sormaya . keşke merak etseydimde sorsaydım ....

delikafadulden Ahahahaha ben adam olmam yahuuuuu:jeyyar: azıcık anlatsaydın be nurooocuğummm öyle bilgisiz evlenmeyelim şakkıdı:jeyyar:lülülülülülü

tamam canım tavsiyelerine uyacağımmm .ben en iyisi içip sarhoş olayım ...

ayy kız çok içipte uyuyup kalmayasın :roflol: daha önce şarap içmediysen ağır ağır 1 kadeh yeter, içtiysen bünyen kaldırırsa 2-3 kadeh iç gitsin :roflol: ben 1 şişeyi içiyom banamısın demiyo.. eşim uyuyo ben cin gibiyim :1shok: :roflol: adamada çok içirtme heee :jeyyar:

merak et simoşum ben hiç merak etmezdim bunları çekinirdim hep sormaya . keşke merak etseydimde sorsaydım ....

Oyyyy kıyamammm yaa, nazlıcığım ama bak kararını vermissin korkmayacaksın ki artık üzülme sen, korkulacak birşey yokmuş aklinialirimsmile elif ve nuro ablalarımız öyle diyorlar lülülülülülü somut ve müspet sonuçlar istiyoruz, tezinizi doğrulayın kardeşim, neden korkmayalımmm lülülülülülü:jeyyar:

Hava Üstteğmen nurocuğummm turkbayragi
Verinnn yaaa çok aşığğğııım :asigim:

ooooooooooooooooooooo beğendim işini kızımıza uygun olumunekankayizsmile kaygana varmı? yoksa miss gibi olur.. gerçi sizin bolca tayininiz çıkar kaygana olsada yanınızda olmaz :) kaçırma elinden heee.. iyiymiş ben beğendim vereliniortak

benimki içmez kız bırak şarabı bugüne kadar ağzına kola sürmüş insan değil . onun için eyve suyu yada limonata alıyoruz hep...

delikafadulden Ahahahaha ben adam olmam yahuuuuu:jeyyar: azıcık anlatsaydın be nurooocuğummm öyle bilgisiz evlenmeyelim şakkıdı:jeyyar:lülülülülülü

aammmaannn sanki bilmiyon.. üniversite okumuş kızzssınn. :roflol: hem böyle umumi yerlerde de anlatılmaz be simoşum :)

Kayınvalideciğim ankara'da. Ankaralılar zaten. Ama yasinin tayini istanbul olmuş. Daha 6 yıl istanbuldaymış, malatyadan geldi zaten istanbula...6 yıl sonra yüzbaşı olacak, ozamanda tayin için 5 memleket var, istanbul-ankara-ayvalık-antalya-kütahya ...bunlardan birini seçmeliymiş, öyle işte... kayınvalideceğimmi yoksa kayganamı henüz bilemiyorum bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler :Saruboceq: bu arada bizim paydos zamanı geldi, akşam gelirim nete devamını konuşuruzŞeniz Bu arada müspet tez sonuçlarınızı istiyoruz nazlıyla lülülülülülü

ozaman nazcım romantik bi gece ayarlıcan mum ışığında müzikli yemekli dans falan edeceğiniz romantik bi gece.. sonrasında da kendini bırak kocanın kollarına sırnaşık şey devamı geliyo merak etme.. aklına korkuyu getirmezsen herşey olağan ve çok güzel devam eder..
bize çocukluğumuzdan itibaren bu olayı anormal bişeymiş gibi anlatıyolar ama hiç düşünüldüğü gibi değil salak saçma sözlerle böyle insanları daha çok kasıyolar..

hayırlısı olsun canım benim ALLAH gönlüne göre göre versin canım .... benimde paydos saatimmm geldi yarın görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi ...

daha önce hiç içmedim bana 1 kadeh yeter sanırım ....Şeniz

Oyyyyy kıyamam yaaa, öldüm gülmekten heeee, nuroşum nazlıcığım üçümüzünde rabbim hep böyle gülmesini sağlasın inşallah :Saruboceq: altıma kaçıracaktım gülmekten, demek dik şarabııı heeee lülülülülülü nurooo söylemesi kolay, yanan muma elini uzat bakalım sıcaklığını nasıl hissedeceksin , ahirette 13248653386433 kat fazla ateş var, hemde yerden harlıyor böyleee, ateşşş biziii çağırıyorrrrrrrr lülülülülülü ona göre dikkatli olmak lazım

daha önce hiç içmedim bana 1 kadeh yeter sanırım ....Şeniz

yeter yeter.. istersen sonrasında da ağzına bi sakız atarsın içmeyene kokar ohaoldumsmile o görmeden bile içsen olur ama çabuk içme de çarpmasın.. 15-20 dakikada 1 kadehi içebilirsin. sonrada 1 kaç tane sakız at ağzına kokmasın. :)

haklsıın canım aklımızı karıştırıyorlar hep böyle .... rahatladım biraz ...

ahahahahhahh simooooşşşş çok yaşa gülüüm benimm.. çok güldürdün beni :)))) ben kalp temizliğine çok inanırım bitanem. benim kalbim inanki çok temiz çok da merhametliyimdir.. Allah affetsin ama içiyorum napayım o da benim kusurum. ama çok içmiyorum.. mesela yılmaşından beri evde duran bi şarap var evde ama içmiyorum duruyo orda öylece..
ayrıca nazlı şifa niyetine 1 kadeh içecek onun günah olacağını düşünmüyorum.

yok kız o işin espirisi ben içemem . içki sevmiyroum .

amin simoşum inşallah hep beraber güleriz böyle bende koptum akşam akşam . ben kaçar kızlar yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…