hayırlısı olsun canım benim ALLAH gönlüne göre göre versin canım .... benimde paydos saatimmm geldi yarın görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi ...
yok kız o işin espirisi ben içemem . içki sevmiyroum .
amin simoşum inşallah hep beraber güleriz böyle bende koptum akşam akşam . ben kaçar kızlar yarın görüşürüz
Kayınvalideciğim ankara'da. Ankaralılar zaten. Ama yasinin tayini istanbul olmuş. Daha 6 yıl istanbuldaymış, malatyadan geldi zaten istanbula...6 yıl sonra yüzbaşı olacak, ozamanda tayin için 5 memleket var, istanbul-ankara-ayvalık-antalya-kütahya ...bunlardan birini seçmeliymiş, öyle işte... kayınvalideceğimmi yoksa kayganamı henüz bilemiyorum bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler :Saruboceq: bu arada bizim paydos zamanı geldi, akşam gelirim nete devamını konuşuruzŞeniz Bu arada müspet tez sonuçlarınızı istiyoruz nazlıyla lülülülülülü
Oyyyy kıyamammm yaa, nazlıcığım ama bak kararını vermissin korkmayacaksın ki artık üzülme sen, korkulacak birşey yokmuş aklinialirimsmile elif ve nuro ablalarımız öyle diyorlar lülülülülülü somut ve müspet sonuçlar istiyoruz, tezinizi doğrulayın kardeşim, neden korkmayalımmm lülülülülülü:jeyyar:
ahahahahhahh simooooşşşş çok yaşa gülüüm benimm.. çok güldürdün beni :)))) ben kalp temizliğine çok inanırım bitanem. benim kalbim inanki çok temiz çok da merhametliyimdir.. Allah affetsin ama içiyorum napayım o da benim kusurum. ama çok içmiyorum.. mesela yılmaşından beri evde duran bi şarap var evde ama içmiyorum duruyo orda öylece..
ayrıca nazlı şifa niyetine 1 kadeh içecek onun günah olacağını düşünmüyorum.
yok kız o işin espirisi ben içemem . içki sevmiyroum .
amin simoşum inşallah hep beraber güleriz böyle bende koptum akşam akşam . ben kaçar kızlar yarın görüşürüz
ammmaann içeceğin altı üstü 1 kadeh şarap yahuuu. o seni sarhoş bile etmezki.. ama sen bilirsin.. daha rahat olursun diye demiştim :)
ben içeyim ozaman dermişim :))) ama bugün cuma gecesi içilmez hafta sonu içerim :))
:içelim:
ne o leynn müspet tez sonucu???? ok akşama konuşuruz şeker :)
cadı nuronun dediği gibi kan gövdeyi falan götürmüyor ondan korkmanıza gerek yok kaydirigubbakcemile3
daha ne anlatalım sana :roflol:
Ohoooooooo ben yokken bolca kaynatmışsınız, okurken gülmekten yerlere yattım kaydirigubbakcemile3
Şarap filan muhebbeti geçmiş benimde içesim geldi..... Bu şarap koca olmadan da içiliyo di mi? kaydirigubbakcemile3
Yanlış bişey yapmayalımdasempatiksalakcinni
nasıl anlatayım kuzu sana ne olup bittiğini kaydirigubbakcemile3
evlen de gör aklinialirimsmile
eyvahedigeldismile korkuyorum bende burada artistlik yaptığıma bakma elifim eyvahedigeldismile
yok canım şarap tek bir amaca hizmet ediyor sadece :gerdeğe hazırlamak :roflol: :roflol:
Ohoooooooo ben yokken bolca kaynatmışsınız, okurken gülmekten yerlere yattım kaydirigubbakcemile3
Şarap filan muhebbeti geçmiş benimde içesim geldi..... Bu şarap koca olmadan da içiliyo di mi? kaydirigubbakcemile3
Yanlış bişey yapmayalımdasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?