Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok kız o işin espirisi ben içemem . içki sevmiyroum .

amin simoşum inşallah hep beraber güleriz böyle bende koptum akşam akşam . ben kaçar kızlar yarın görüşürüz

ammmaann içeceğin altı üstü 1 kadeh şarap yahuuu. o seni sarhoş bile etmezki.. ama sen bilirsin.. daha rahat olursun diye demiştim :)
ben içeyim ozaman dermişim :))) ama bugün cuma gecesi içilmez hafta sonu içerim :))
:içelim:

ne o leynn müspet tez sonucu???? ok akşama konuşuruz şeker :)

cadı nuronun dediği gibi kan gövdeyi falan götürmüyor ondan korkmanıza gerek yok kaydirigubbakcemile3

daha ne anlatalım sana :roflol:

BıR DAHA GELıRSEM EĞER...
BıR DAHA GELıRSEM EĞER... Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama, ıkincisinde daha çok hata yapardım! K...usursuz olmaya çalışmazdım, sırtüstü yatardım... Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar; Çok az şeyi ciddiyetle yapardım! O kadar temiz olmazdım, daha çok risk alır, daha çok seyahat eder, Daha fazla güneşin doğuşunu seyreder, daha çok dağa tırmanır, Daha çok nehir aşardım... Görmediğim yerlere gider, daha çok dondurma, daha az bezelye yerdim! Problemlerin daha gerçekçi olurdu hayali problemlerim ise daha az. Hayatın her anını gerçekçi ve üretken yaşayan insanlardandım. Elbette mutlu anlarım oldu ama yalnız mutlu anlarım olmasına çalışırdım. Farkında mısınız bilmem; yaşam budur zaten... Anlar, sadece anlar. Siz de anı yaşayın şimdiyi yakalayın. Termometresi, bir şişe suyu, şemsiyesi ve paraşütünü almadan Dışarıya çıkmayan insanlardandım. Eğer yeniden başlayabilseydim, daha hafif seyahat ederdim. Eğer yeniden başlayabilseydim, ilkbaharda ayakkabılarımı fırlatır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım. Bir şansım daha olsaydı eğer. Ama şimdi seksenbeşimdeyim ve biliyorum ki... ölüyorum Jorges Luis Borges

canım benim kalbinin temizliğinden asla şüphem yok, yahuuu bazen diyorumki iyiki kilo almışımda sizlerle tanışmışım kardeş gibi olduk artık, herşeyimizi paylaşıyoruz

yok kız o işin espirisi ben içemem . içki sevmiyroum .

amin simoşum inşallah hep beraber güleriz böyle bende koptum akşam akşam . ben kaçar kızlar yarın görüşürüz

Görüşürüz nazlıcığım öptümmm Şeniz

Yılbaşından kalma diyerek örnek verdiğin şarabımı ahahahaha birde diyorki bak yılbaşından beri kaldı elimi sürmedim laynnn daha yılbaşı geçeli etse etse 3 ay oldu, vaaaayyyy beeee sabıra bakkk üc aydır dolap bekliyor şarappppp ahahahaha kaydirigubbakcemile3 seviyorum kızııııım seniiiii olumunekankayizsmile ahahahaha bu arada haftasonu sanki günah değilll sempatiksalakcinni

cadı nuronun dediği gibi kan gövdeyi falan götürmüyor ondan korkmanıza gerek yok kaydirigubbakcemile3

daha ne anlatalım sana :roflol:

ispatları alalım elif hanım öyle bol keseden söylemlere yer yok, tezinizi savunun sempatiksalakcinni

nasıl anlatayım kuzu sana ne olup bittiğini kaydirigubbakcemile3

evlen de gör aklinialirimsmile

misafir geldiğinde adet olmaktan nefret ediyorum

bir süpürge yaptım kasıklarıma ağrı girdi çok fena ,adet olsam da geçse

Ohoooooooo ben yokken bolca kaynatmışsınız, okurken gülmekten yerlere yattım kaydirigubbakcemile3

Şarap filan muhebbeti geçmiş benimde içesim geldi..... Bu şarap koca olmadan da içiliyo di mi? kaydirigubbakcemile3
Yanlış bişey yapmayalımdasempatiksalakcinni

yok canım şarap tek bir amaca hizmet ediyor sadece :gerdeğe hazırlamak :roflol: :roflol:

gözdoş ben senin arkadaşlarını göremiyorum ama

arkadaş listene girince ana sayfaya dönüyorum

Sineeeem ateşşşş seniii çağırıyorrrr lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…