selam kıslar...
dün çok yagundurm giremedim bugünde işe kaptırdım bu saat oldu nasılsınız ne var ne yok ...aşayiş berkemalmi?::))))
nirde bu kıs kocayamı kaçtı dediniz ha. lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:şükür kıııızz bizde nirne bu kız diyoduk :)
evet aynennn :) dedik kaptı kocasını da kaçtımı yoksamm :roflol: kaçak bu saate kadar gelirdi nerde acaba dedik..nirde bu kıs kocayamı kaçtı dediniz ha. lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
simoşum ben fotolarında yasinin fotosunu göremedim bilmiyorumkismile
SAĞOL FATUM İYİYİM CANIM SEN NASILSINnazlım taze ve güzel gelin nasıllar bugünnnn
öyle fena kaş göz işaretleri yapma kız . biz sadece televizyon izliyoruz şuanda daha şey edemedik ben çok korkuyorum çünkü ....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:Sadece televizyonmu :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
çok fanesınızŞeniz Şeniz
eminim tv seyrederler :jeyyar: :jeyyar:
2 tane yasin var hangisi?? hahahahahah.. nedense kendimi öküz gibi hissettim hahahahahhahah..
yazdım nazcım özelden. Güzel çocuk :) ama önemli olan iç güzelliği..
ben kaçtım .. Nazlım ne korkması kıs ... şimdiki aklım olaydı o yaşlarda ha hay ....lülülülülülü
ben kaçar yarın cuma fıstıklar hemde yarın bizim takımın günü tüm takımların hesapbını biz yapıcaz .aklınızda olsun nazlım müsaidmisin yarın . Bende gelirim
simoş kaçmışşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?