Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

misafir geldiğinde adet olmaktan nefret ediyorum

bir süpürge yaptım kasıklarıma ağrı girdi çok fena ,adet olsam da geçse

Hep bu terbiyesiz hormonlarının suçu. Kaç kere söyledik misafir gelince sukoyverme diyeee dimi elifim :jeyyar:

gözdoş ben senin arkadaşlarını göremiyorum ama

arkadaş listene girince ana sayfaya dönüyorum

aaaaa nedenki dur ayarlarıma bakayım tekrardan, bütün özelliklerimi sadece arkadaşlarım yapmıştım ama dur bir daha bakayım

Eeeee tamam sorun yok, nazlı nuro hasbiş ablam falan hepsi görebildiler acaba senin facedemi bir sorun varki elifimbilmiyorumkismile

Sineeeem ateşşşş seniii çağırıyorrrr lülülülülülü

Gözdemmmm o ateş beni bu sıralar çok çağırıyor ya........ Seviyorum alkol almayı ama şu diyete engel olur bol kalorili diye içmiyorum.... Ama abantta mangal eşliğinde güsel olabilerrrr.....:içelim:

selam kıslar keyifler yerinde mi bakalım bnde bugü,n dsrdaydım havda cok güzeldi ya acık alısveriş yaptım ayy zayıfladgım artık belli oluyo cok sevindimzemuszemus

selam kıslar keyifler yerinde mi bakalım bnde bugü,n dsrdaydım havda cok güzeldi ya acık alısveriş yaptım ayy zayıfladgım artık belli oluyo cok sevindimzemuszemus

harikasın sen sultanımmmopuyorumnanaktan bizim keyifler güzel hamdolsun, bayağı güldük bugün, geçmişe bir göz at istersen sempatiksalakcinni

Gözdemmmm o ateş beni bu sıralar çok çağırıyor ya........ Seviyorum alkol almayı ama şu diyete engel olur bol kalorili diye içmiyorum.... Ama abantta mangal eşliğinde güsel olabilerrrr.....:içelim:

uzat mangala ateşi sıcağı hisset sinemimmm kaydirigubbakcemile3 ahahaha seviyorum yaaa siziii vallahi pek seviyorum olumunekankayizsmile

simoşum baktım bazılarını göremiyorum

sultancım hoşgeldin

pntuthn hoşgeldin sende

slm sultancığımmm hoşgeldinnnn ne zamandır görüşemiyoduk çok özledim yaaaa senideolumunekankayizsmile

harikasın sen sultanımmmopuyorumnanaktan bizim keyifler güzel hamdolsun, bayağı güldük bugün, geçmişe bir göz at istersen sempatiksalakcinni

anam ne cok konusmusnuz ve möhüm meseleler kaynatılmıs ohh keyifler yerinde ne güzel daha okuyamadgım cok sayfa var bellilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…