Yazan oldu mu bilmiyorum ama o rakipler değişti canım. Dilos değil seninki.@Diloslara selam canim rakip olmuşuz tanisalimmi
Biz kertme yaptık herkese, o gelir seni bulurBen birini bulamadım mümkünse birileri beni bulsun. Sistem degişmiş hiçbirşey anlamadım
Hadi bakalım mali.. kaybeden yandı öbürünün diline düşer aylarca ona göreee
Kendi tartı gününe göre kaç günde kaç kilo gitti canım, tebrik ederim bu aradaGünaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
Bugün kendim için belirledigim tartı günüm ve 65.70 çıktım
3 4 gündür 2 öğün besleniyorum daha hızlı gitmeye başladı
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.Günaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Çok sevindim canım, çok güzel yapmışsınız.Kızçelerimmm günaydınnnnn ❤ Akşam oğlumla sarılıp uyudukne güzel uyandım bu sabah, şükürler olsun
Deliii, bari başka şeyle pisletseydin. Gözümün önüne istemsizce görüntü geldi
Hadi bakalım mali.. kaybeden yandı öbürünün diline düşer aylarca ona göreee
Gel gel ben seni buldum bile rakibem kaç kilosun bakem sen kaç verdin bu haftaBen birini bulamadım mümkünse birileri beni bulsun. Sistem degişmiş hiçbirşey anlamadım
bu ara benden bi cacık olmaz zaten o da anlicakE dün bana çıkmıştı maliyi eklemeyelim dedim ilaç kullanıyo diye kendi görmedimi acaba
bu ara benden bi cacık olmaz zaten o da anlicak
sen de olmasanağır kanamalıyım derdim büyük
hangisine yanayım hangisini çekeyim Allah beterinden korusun diyor ve kahvemi yudumluyorurGripliyken bide pifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?