hangisine yanayım hangisini çekeyim Allah beterinden korusun diyor ve kahvemi yudumluyorur
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum
nasıl çalışcam bugün yaiki üç saat arayla majezik içsem ağır mı gelir acaba
gitmek istemiyorum hiç dermanım yok ama iki müdür de erkek.ne dicem adamlara çok kanıyorum gelemicem mi diyim.anavatan kan ağlıyo mu diyimYoğun efkar üflüyosun burnuma burnumaişe gitmiyonmu bugün
etol var o daha ağırSaçmalama yaaa 4 saatten önce içilmez 6 saatte bir alırsın başka ağrı kesici var mı?
Ooo etol severimetol var o daha ağır
etol kurtarıcım yaOoo etol severimyud sen birini işte her ilacın işlevi ayrı
Devamı gelir inş AllahAaaa ilk defa adım geçiyo bu derecelerde
Dağ koşusu sonrası yürüşte yazdım seneneeKız sen sporunu yapsanaoradan da yetiyor masallah
Ortalıgı b.k götürüyodu tamda kaytaracak günü buldun cumaları iznini kaldırıyorum bi daha olmasınBugün kaytarmak istedim
Dağ koşusu sonrası yürüşte yazdım seneneesende pireler uçuşurken ben spora gittim bikeremmm
Masallah ben daha yeni kendime gelebildimSen oyle sanaltı buçukta kalktım evimi de miss gibi yaptım bir kerem
Merhabalar
Bulamiyorum canım hatirladinmi beni 8takimdan
Tebrik ederim seni ne güzel gidiyor kilolarin ❤
Hosbulduk kaptanim 12takimdayim bende
Derece almış eski takım arkadasim tebrik edeyim dedim 100lu kilolardan geldi maşallah başarısını takdir ediyorum
Birinci olmuşuz tebrik ederim herkesiBulamiyorum seni ayrıca canım tebrikler
Masallah ben daha yeni kendime gelebildim
Bizede gellllSen oyle sanaltı buçukta kalktım evimi de miss gibi yaptım bir kerem
Spordan geldim evi sadece topladım şimdi yemek yiyip kayınvalideye gidicem yarın temizlik beni bekliyor bugün spor çok ağır geçti çok Yoruldum hiç iş yapasım yokSen oyle sanaltı buçukta kalktım evimi de miss gibi yaptım bir kerem
Canım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bugün sopasiz bir gün rehavate kapılmayın kızlar.Günaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Çenemize , parmağimiza kuvvet o zaman.Her zamanki tezimiz doğru. Ne kadar çok konuşup aktif olursak o kadar güzel dereceler yapıyoruz. Durmak yok
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnnnnnnn koguşşşşşş kalkkkkkkkkkkkkk kahvaltııııı hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben spora gidiyommmm yiyin için masayı toplayın hayırlı sabahlarrrrrrrr günümüz aydınnnn olsunnnn
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar kilo verenlerin hepsini tebrik ediyorum
Beni tebrik edenler çok teşekkür ederim evim tadilatta ondan sebep fazla aktif olamıyorum ama diyete devam inşallah
Dun geceden beri bak milleti sen dondurma ye fiye ikna etmeye calisiyorum kaptandan izni kaptin hadi yine iyisin ama sakın artı gelme bu hafta kendimi suclu hissederim
Neyseki sabah oldu da ben de bugün dondurma yicem
Günaydın canım süpersin 65 i görmüssünGünaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
Bugün kendim için belirledigim tartı günüm ve 65.70 çıktım
3 4 gündür 2 öğün besleniyorum daha hızlı gitmeye başladı
Bugün yapacagım canım kilom fazla değil ama sıkılasmam gerekiyorGünaydın zipzip kaptan, dün çok yoruldun dinlen bugun ama zıplamaktan yırtamazsın ona göre
Günaydın canım ❤Günaydın
Ne güzel belki birincide olursunAaaa ilk defa adım geçiyo bu derecelerde
Günaydın canım gecmis olsun oglunaGünaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Günaydın canım ne güzel oğlunla uyumussunKızçelerimmm günaydınnnnn ❤ Akşam oğlumla sarılıp uyudukne güzel uyandım bu sabah, şükürler olsun
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Sabaha kalkamıyorum canım geceden yapayım dedimEllerine sağlık canım, gece gece uğraşmışsın.
Kesinlikle canım burda aktif oldukca derecede beraberinde geliyorHer zamanki tezimiz doğru. Ne kadar çok konuşup aktif olursak o kadar güzel dereceler yapıyoruz. Durmak yok
Bu haftaya listeye almıs olsam yüzden 6 ya bölünecekti canım ama listede olsaydın derece gelirdi sanaAa listede olsam birinciydim dimi
Günaydın canım ❤günaydın
Günaydın canım mutlu hafta sonlarıGünaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Tünaydın canım ❤Tunaydin kizlar
Öyle yapıyorum canım simdilikAh ahhh anne evinde olduğun icin o, sefasını sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?