Nego geçmiş olsun oğlana çok mu kötü?
Canım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bugün sopasiz bir gün rehavate kapılmayın kızlar.
Çok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.Günaydın canım gecmis olsun ogluna
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
Bu hafta sıfır kaçamak cuma günüm var bayram edecemmm
Geçmiş olsun canım hastaneye götürmektense ayaklarının altına limon sür koltuk altına sirkeli su yap tuğçenin öyle atlattım ilaç vermektense küçücük bünyeyeÇok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.
Elhan abla iyi hatırlattın sopamı bırakıp gideyim
Yok cnm riske atamam listeyi zaten.. bu haftaki eksi beni mutlu etti tabi hemde çok.. ama 3 haftadır da hem sabit hem artıydı.. Yani biraz değişken bir kilom var bu ara.Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
@Yonahime 59 u görmeden yiyemez canım ona izin yok :))
Günaydın canım süpersin 65 i görmüssün
Bugün yapacagım canım kilom fazla değil ama sıkılasmam gerekiyor
Günaydın canım ❤
Ne güzel belki birincide olursun
Günaydın canım gecmis olsun ogluna
Günaydın canım ne güzel oğlunla uyumussun
Günaydın canım ❤
Sabaha kalkamıyorum canım geceden yapayım dedim
Kesinlikle canım burda aktif oldukca derecede beraberinde geliyor
Bu haftaya listeye almıs olsam yüzden 6 ya bölünecekti canım ama listede olsaydın derece gelirdi sana
Günaydın canım ❤
Günaydın canım mutlu hafta sonları
Tünaydın canım ❤
Öyle yapıyorum canım simdilik
Çok çok geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Cook gelmedi bana Afiyet olsun canımKendime ödül olarak yaptığım kahvaltı..
Uyanınca ılık limonlu
2 yumurtayı aldım çırptım.. bir dilim ekşi mayalı ekmeği bulayıp bikaç damla sıvı yağ ile tavada pişirdim oldu sana yumurtalı ekmek..
Kalan yumurtayı bi küçük domatesi küp pişirip tavada birleştirdim.. oldu omlet..
Birkaç parça peynir ve limonlu tarçınlı yeşil çay ile tükettim..
Şimdi bunu niye buraya yazdım.. ayy vicdan yaptım çok mu oldu diye
Cnm sonuçları merak ediyorum, göz altlarım çok çöktü. Işık dolgusu düşünmüştüm ama yağ dolgusu daha mı iyi olur diye de aklıma takılıyor. Cesaret edemiyorum sonuçtan memnun kalmazsam diye...Canım benim çoook çok tebrik ederim kendim düşmüş kadar sevindim aynı kiloda veda yapalım inşallah
Ha bi de ne dicem estetisyen Dr a gittim yüzün zayıf dedi ama doldurucak biraz göz altına filan... yani kızlar yüzüm zayıfladı diyenler şimdi herrr şeye çare var siz kilo verin yeter ki
Evde yaparken mutlaka güzel tabanlı bir spor ayakkabı kullan canım, sert zemin daha kötü eder seni.Dün hava güzeldi okuldan sonra biraz yürüdüm evle arayı açınca dönerken çok zor yürümeye başladım
Topuğumun ağrısı yayıldı iyice ayağıma akşam hiç basamadım. Dışarda yürümeyi bu geçene kadar yapmamam lazım.
Lesli deniycem o bu kadar olmaz heralde evdeki zeminle.
Onda da olursa sadece ısınıp egzersiz yapmam lazım plates yada.
Neyin var canım, geçmiş olsunsen de olmasanağır kanamalıyım derdim büyük
Spordan geldim evi sadece topladım şimdi yemek yiyip kayınvalideye gidicem yarın temizlik beni bekliyor bugün spor çok ağır geçti çok Yoruldum hiç iş yapasım yok
Çok rahatsızım gelecek durumda değilim desen ayrınti sorarlar mi canım.gitmek istemiyorum hiç dermanım yok ama iki müdür de erkek.ne dicem adamlara çok kanıyorum gelemicem mi diyim.anavatan kan ağlıyo mu diyim
Burda olduğunu bilsem hatırlatır mıydım ah ayarsız çenemÇok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.
Canım bize de haber ver müsait olunca, insalalh önemli biseyi yoktur.Çok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?