Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok olmamış canım, gayet güzel bir kahvaltı. Kahvaltıyı sağlam yapmak akşam çok yemeyi de engelliyor. Hem gün içinde yakmış oluyoruz zaten.

Kızlar ben de oğlanı sinemeya götüreceğim. Ne zamandır rafadan tayfayi bekliyor gösterime girecek diye. Akşam yine gelirim, belki gündüz fırsat bulamam.

Bu arada dün akşam brokoli yedim, yemez olaydım. Bütün gece gazdan kivrandim. Şimdi de wcden çıkamıyorum, bağırsakları bozdu.

Of evet bende sevmem uzun kalmayı sıkıntı basar bana
Reformer a mı gidiyorsun yoksa
Icersem yeşil çay oda 3 4 güne 1 fincan bitkileri sevmiyorum.
Spor ile eskiden aram iyiydi bu ara sadece leslie yapıyorum o da hergün değil ama büroda sürekli kalkıp dolanıyorum
Günaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Geçmiş olsun canım
Eşim mali müşavir de bu aralar geç geliyor, bugun önden yiyeceğim içim rahat etmese de
Ayy darısı başıma bende 7 martta sınava gircem
Kızın adına çok sevindim canım.
Mucize ilaç sanırım
Kendi tartı gününe göre kaç günde kaç kilo gitti canım, tebrik ederim bu arada
Omu unuttum desem bir kontrol edeyim söylerim
Canım kilon kaç senin ?
Plates için çok erken olabilir . Ağrı yapıyorsa topuk yürüyüş te yapma canım

Evet reformere gidiyorum canım. Ay bitirmeye mi giriyorsun, başlatmaya mi? Hersey gönlüne göre olsun Doymak bilmeyen tesmere ayrı gicigim, turmoba ayrı

Günaydınnnn mutlu hafta sonları
Herkese mutlu haftasonları
Pilates de ilk zamanlarda yapamadığın hareketleri sonra çok rahat yapabilir hale geliyorsun.

nasıl çalışcam bugün yaiki üç saat arayla majezik içsem ağır mı gelir acaba
Majezik karaciğeri çok kötü yönde etkilşyormuş canım. Kayınvalidem geçenlerde doktora gitti rahatsızlanıp, doktor o zaman söyledi. Karaciğere inanılmaz zarar veriyormuş. 15 gün geçse bile vücutta etkisi kalabiliyormuş.

Herkese mutlu haftasonları

Pilates de ilk zamanlarda yapamadığın hareketleri sonra çok rahat yapabilir hale geliyorsun.

Evet artık daha rahat oluyor da iste her seferinde bir üst hareket katınca, söyle instg gibi estetik olamıyorum

Evet reformere gidiyorum canım. Ay bitirmeye mi giriyorsun, başlatmaya mi? Hersey gönlüne göre olsun Doymak bilmeyen tesmere ayrı gicigim, turmoba ayrı
Reformer a bende gitmiştim çok keyifli :) .
Başlatmaya canım çok zorlaştı başta aksattım işte zorken üstüne düşmeye başladım

Evettt gördüm sonunda devamı da gelecek allahın izniyle

Bu eşleşmeler spor için mi canım?
Ben biraz daha fazla düşünüyorum hedefimi inşallah

Çok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.
Elhan abla iyi hatırlattın sopamı bırakıp gideyim
Canım geçmiş olsun şimdi nasıl?
Hafta sonu kaçırmayın sakın, kaçamak hakkı dündü bitti

Eki Görüntüle 2570138
Off ben dün kaçamak yapmadımHakkım bitti mi

Reformer a bende gitmiştim çok keyifli :) .
Başlatmaya canım çok zorlaştı başta aksattım işte zorken üstüne düşmeye başladım

Evet çok keyifli gerçekten. Allah yardımcın olsun, zaten zordu, dahasını niye yaptılar ki

Bu eşleşmeler spor için mi canım?

Ben biraz daha fazla düşünüyorum hedefimi inşallah

Canım geçmiş olsun şimdi nasıl?

Off ben dün kaçamak yapmadımHakkım bitti mi

Hakkın bitti canim, pzt artı olmazsa Cuma hedefe daha rahat ulaşırsın diye o liste değişti canim, yeni eşleşmeleri Zipzip- soyler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…