Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aayyyyyy yarın yazacağım tüm mesajlarınıza cevabımı :) çok çok mesaj var cevap vermem gereken :) geç oldu ben kaçar... muccckkkk..

engin tecrübelerini bekliyoruz nurom aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerlerimmmm

olumunekankayizsmile Şeniz

günaydın kızlaaaaar opuyorumnanaktan

bakalım bugün birinci olabilecek miyizaklinialirimsmile

Şeniz Şeniz

arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM :sinifsinif:
merhaba.... takım içinde nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bilmiyorum ama . her hafta kilo verilecek diyede bişi yoktur bazan verilir bazan duraklama dönemi olur bazanda artı olur ..eyvahedigeldismile kilo verme işi bir bütündür ....a.s
o yüzden ben 500gr için sizin pis bogaz oldugunuzu sanmıyorum ..eyvahedigeldismile 57 kiloylada şişko olunmaz ......a.s.

ablam toplu sonuç listelerini ne yapacağız . benim yeni evimde internet yok şuanda .ALLAH kısmet ederse 2 ay sonra bağlanacak . takımlara yazayım mı 17:00 a kadar bildirim yapmalarını yoksa senin yapabilme imkanın varmı ?

günaydın nazlım ecem elifim sizler varsınız galiba ....

kıslar reglim bayada şişim bu hafta + dayım ama sabit yazmanızı istiyorum beni ...nazlım olurmu . takımı engellemek istemem ..

sen takımı hallet akşam kini ben yaparım nazlım Şeniz
exelden geçiremem ama göz kararı yaparım hehe ..

günaydin kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.iki gündürki giremedim nete kizmayin bana.hemencik kilomu yazim.
76,2 bu hafta regl var o yüzden cikolatalari hüplettimklava:klava::kedi:

Günaydın Yavru Ceylanlar bayanssulusmile
Simerenya / 92,6 / 91,2 / 1,4 / 1,51 %

Bu arada damadınız oy birliği ile kabul gördümü? Aeben ablişimden karakter tahlili alacaktım ?:asigim:

tebrik ederim ablacım çok güzel yazmışsınalkisalkisalkis:lepi:Şeniz
ağzına sağlık...

Bu arada damadınız oy birliği ile kabul gördümü? Aeben ablişimden karakter tahlili alacaktım ?:asigim:

canımcım fotosu nerde ben de merak ettim profiline baktım ama göremedim...

tebrikler canim.

kilo veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum.
simdilik ciktim ben 1 saate gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…