- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aayyyyyy yarın yazacağım tüm mesajlarınıza cevabımı :) çok çok mesaj var cevap vermem gereken :) geç oldu ben kaçar... muccckkkk..
Günaydın şekerlerimmmm
günaydın kızlaaaaar opuyorumnanaktan
bakalım bugün birinci olabilecek miyizaklinialirimsmile
GÜnaydın hayırlı sabahlar.....
Ve hayırlı cumalar .......
GÜnaydın hayırlı sabahlar.....
Ve hayırlı cumalar .......
merhaba.... takım içinde nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bilmiyorum ama . her hafta kilo verilecek diyede bişi yoktur bazan verilir bazan duraklama dönemi olur bazanda artı olur ..eyvahedigeldismile kilo verme işi bir bütündür ....a.sarkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM :sinifsinif:
sen takımı hallet akşam kini ben yaparım nazlım Şenizablam toplu sonuç listelerini ne yapacağız . benim yeni evimde internet yok şuanda .ALLAH kısmet ederse 2 ay sonra bağlanacak . takımlara yazayım mı 17:00 a kadar bildirim yapmalarını yoksa senin yapabilme imkanın varmı ?
sen takımı hallet akşam kini ben yaparım nazlım Şeniz
exelden geçiremem ama göz kararı yaparım hehe ..
merhaba.... takım içinde nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bilmiyorum ama . her hafta kilo verilecek diyede bişi yoktur bazan verilir bazan duraklama dönemi olur bazanda artı olur ..eyvahedigeldismile kilo verme işi bir bütündür ....a.s
o yüzden ben 500gr için sizin pis bogaz oldugunuzu sanmıyorum ..eyvahedigeldismile 57 kiloylada şişko olunmaz ......a.s.
Günaydın Yavru Ceylanlar bayanssulusmile
Simerenya / 92,6 / 91,2 / 1,4 / 1,51 %
Bu arada damadınız oy birliği ile kabul gördümü? Aeben ablişimden karakter tahlili alacaktım ?:asigim:
Günaydın Yavru Ceylanlar bayanssulusmile
Simerenya / 92,6 / 91,2 / 1,4 / 1,51 %
Bu arada damadınız oy birliği ile kabul gördümü? Aeben ablişimden karakter tahlili alacaktım ?:asigim:
ecem ben demetevlerdeyim canım aeben ablam dikmendeymiş sen nerdesin?
canımcım fotosu nerde ben de merak ettim profiline baktım ama göremedim...
tebrikler canim.
kilo veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum.
simdilik ciktim ben 1 saate gelicem.
ecem ben demetevlerdeyim canım aeben ablam dikmendeymiş sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?