Arkadaş değilmişiz biz ececiğim, teklif gönderdim, kabul edersen, albümümü sadece arkadaşlarım görsün diye ayarlamıştımda :kedi:
şekerciğimmm arkadaşlık daveti gönderdim sana da kabul ettinmi ki
biliyorum o tokileri hatta bende istemiştim ama ben okula eşim işe ordan çookk zor gideriz diye olmadı sonra ama nasip Allah gönlüme göre verdi ikinci evim ilki de demetteydi ama o bildiğin tıkış tıkış binaların arasındaydı.ben de dikmendeydim gölbaşı tokiye taşındım ekimde...buralar da çok güzel parklar var da ondan sordum acaba yakınmıyızdır diye...:kedi:
teşekkür ederimmm canımmmay asıl sen kusura bakma ben bilmiyordum
ama yine de söliim Allah bağışlasın:kedi:
kabul ettimmm tatlımm hatta eniştemizi bile gördümmaklinialirimsmile
maşalllaaaahhhh yanyana çookkk güzel durduğunuza eminim görenler kıskanıyordur.
Allah tamamıa erdirsin:Saruboceq:
günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
biliyorum o tokileri hatta bende istemiştim ama ben okula eşim işe ordan çookk zor gideriz diye olmadı sonra ama nasip Allah gönlüme göre verdi ikinci evim ilki de demetteydi ama o bildiğin tıkış tıkış binaların arasındaydı.
şimdiki cemre parkının yakınında bir site. sitenin çok güzel şirince bir bahçesi var. sol yanımızda başka bir park var çok büyük olmasa da güzel. sağ yanımızda da cemre parkı var. arkamızda da kocamann bir cami var(külliye aslında kütüphanesivs. de var). daha ne isterim Rabbim bu dünyada cenneti nasip etti, inş hakkını layıkıyla verebiliriz.tabi parkların hakkını da sporlakaydirigubbakcemile2
cemre parkını eşimden duydum çok bekarlığında arkadaşıyla giderlermiş(erkek tabi ki)
evlenince 1 kez götürmüştü beni güzel oralar.. ama biz burayı özellikle istedik hem mogana yakın hem dikmenin o soğuk (her açıdan) havası yok...hem düzayak hem heryer yeşil..ve asıl sebep burası biraz daha mazbut...insanları daha sıcak (gölbaşı küçük bir yer olduğundan daha huzur verici...Göl olması da benim deniz diye avunmamı sağlıyo...komşularım da çok iyiler çok şükür Rabbime daha ne isterim ki...:Saruboceq:
hepınıze gunaydın sekerlerrr
bu hafta herkezde bı durgunluk var hatta kaçamak yapanlar cogalmış sankı
aksıne bu hafta ben bogazımla mucade verıyorum yenı badıler alıyorum ama bıraz dar onları ıcıne gırmek ıcınde hırs yaptım rıske attım bıraz ama okadar para verınce azmedıyosun onu anladımkaydirigubbakcemile3
haftaya lısteye bomba gıbı donerım ınsallah hafta sonunuda böle atlatayımdaa
bahar gelınce n eguzel yaa eve gıdıyorum koşturarak hemen duruyu parka cıkarıyorum allahım nasıl keyıflenıyo bı gormelısınızz haftaya bakıma gırıyorum nasıpse mayıs yaklastı kızımın dogumgununde guzel olmalıyım neyse benden haberler bölee
simoşun ayakları yere basmıyo gordugum kadarıylaa eyyy aşkkkkk sen ne guzel bıseysın yaa
hala kocama ılk gunku gıbı aşığım hiç azalmadıı inşalahh senınde bölee sürer canım
naz'ada evlılık yaramıs 1 kılo almışşş dahada alırsın 1 2 kılokaydirigubbakcemile3evlenen herkezde olur bu hayat düzene gırınce ozellıkle erkekler cabuk kılo alıyolarr
Ahahahahahaha hakikaten öyle yasini bu hafta sonu dağaaa kaldıracağıııımmm, yetti gari diyerek laelaelaelaelae
Ya sahi nurocum ve elifciğim yasinin bölükten ev arkadaşı izine çıkıyormuş, 2 hafta yokmuş, bende buna yemek yapıp vermek istiyorum, ne yapsamki, yemek te yapmayı bilmiyorum yaaaaaaaaa :mymeka:
Günaydın abla ne var ne yok , nasıl oldunuz ailecek ?
kaydirigubbakcemile3 durucum aynı kaderi paylaşıyoruz ama boğa kadını hırslı ve azimlidir unutma bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?