- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
gözdeme özenm bende profilimde albüm oluşturdum ilk hedef orda göreceğiniz kırmızı elbisenin içine girebilmek. ozaman yine fotomu eklerim. ikinci hedefim 60 kg.ı görmek inş. 3 hedefim Rabbim bir bebişlr nasib ettikten sonra bileeee kilomu korumak inş.
haklısın canım en önemlisi insanın nerde yaşadığı değil yaşadığı yerde mutlu olması ne güzel sen buna sahipsina.s. tokileri bende çok seviyorum . aileler için tam bir yaşam alanı şeklinde yapıyorlar bütün ihtiyaçların sosyal tesisler oluyor. hemde dediğin gibi genelde mazbut aileler oturuyor. ama ankaranın şu ulaşım çilesi bizim gibi çok dışarda olanlar için çevre semt ten daha çok ulaşımı ön planda tutmamıza neden oluyor.
bu arada bende çok seviyorum moganı nişanlıyken çok sık giderdik evlendik daha hiç götürmedi kocam beni dur ben ona bir hatırlatayımsositososito
(yahu hiç isteğimiz bitmiyor bu kadın illeti olrak adam bolu sınırına kadar bütün ankarayı gezdirdi yetmedi boluya da gidiyoruz. ben daha nankör gölbaşına götürmedi diye sızlanıyorumalsanaalsanasmile)
gelebilrsem inş. bizde memnun oluruzmogana geleceksen bize de bekleriz...memnun oluruz...gerçektenolumunekankayizsmile
bu arada hangi bölümdeydin sen branş olarak?CADIARZU
gelebilrsem inş. bizde memnun oluruz
2 ay sonra arapça öğretmeni olarak mzun olcam inş..
kaydirigubbakcemile3 durucum aynı kaderi paylaşıyoruz ama boğa kadını hırslı ve azimlidir unutma bunu.
vee yerim seniiiiiiiiolumunekankayizsmile
kızlarrrr kilo bildirimini yaptım şimdi çıkıyorummm. Bugünde yola çıkacağız, giremezsem buraya hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
güle güle sinem iyi tatiller güzelim ..olumunekankayizsmilekızlarrrr kilo bildirimini yaptım şimdi çıkıyorummm. Bugünde yola çıkacağız, giremezsem buraya hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
toparlanıyoruzzz simoşummm
benim ağız yaralarıma karbonatla deva bulmaya çalışıyorummm
ece gece yarılarına kadar ders çalışıyorrr
eşimin mide bulantıları iki gündürrr düzeldi birşeyler yiyebiliyorr
osomm çarşam ba gitti ya ankarayaaa dün hastanelik olmuş sabaha kadar karın ağrısın dan uyuyamamış oda arkadaşı gazi tıpta okuyor dün gaziye götürmüşşş
hocası muayene etmişş çokmu stresli günler yaşadın demişş
çocuğun mideye vurmuş sıkıntısııı a.s
yani bu aralar bize bir dokun bin ah işit hallerin deyizzz :roflol:
üstümüzden tır geçmiş gibiyizz ama düzelecezzz birazcık zamannn zamana ihtiyacımız varrr a.s
günaydın kızlar.. :) bayanssulusmile 75 kiloyum..
76,0/ 75,0/1,0/1,32%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?