Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah bebek gibisin suura

ya ben senin adını bilmiyorum bilmiyorumkismile

bende boğa kadınıyım boğazımı durduramıyorum anneme dıyorum ama yınede yakandımmm:kedi:

yerim ben seni yerimmmm Şeniz

bende boğayım bende kaydirigubbakcemile3

mogana geleceksen bize de bekleriz...memnun oluruz...gerçektenolumunekankayizsmile
bu arada hangi bölümdeydin sen branş olarak?CADIARZU

aebenim ablam sen kilonu yazdın mı ? benmi gözden kaçırdım acaba

Günaydın kızlarr..... En son kiloma bakayım bi sonrada kilo bildirimini anında yapacağım. geçen hafta bildirim yapmadığım için karıştırdım birden.....

gelebilrsem inş. bizde memnun oluruz
2 ay sonra arapça öğretmeni olarak mzun olcam inş..

ay hadi maşallah benim kardeşim de ank ünv ilhyt fak mezun olacak bu sene haziranda inş..ben de aöf ilhyt tan dgs ile ilitam a geçmeye çalışıyorum inş...:Saruboceq:

kızlarrrr kilo bildirimini yaptım şimdi çıkıyorummm. Bugünde yola çıkacağız, giremezsem buraya hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan

kız bugidi gebertecem seniii
yaa o buzdolabındaki tencerenin kulpundan çekersee
o tencere bebişimin kafasına geçerseee lmaz:

bu aradaaa çok tatlı bebişim allah analı babalı büyütmek nasip eylesinnn :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 durucum aynı kaderi paylaşıyoruz ama boğa kadını hırslı ve azimlidir unutma bunu.
vee yerim seniiiiiiiiolumunekankayizsmile

boğa kadını ve kilolar kaçınılmaz oluyor galiba kaydirigubbakcemile3

senin ne zaman doğum günün?

durunun ne zaman bigudi?

kızlarrrr kilo bildirimini yaptım şimdi çıkıyorummm. Bugünde yola çıkacağız, giremezsem buraya hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan

hayırlı yolculuklar tatlım kilon içinde tebrikleralkisalkisalkis

kıslar bnde dersaney gdyorum öpüyorum hepiniziolumunekankayizsmile

Çok geçmiş olsun ablacığımmm rabbim beterlerinden saklasın opuyorumnanaktan

aebenciğm ablacığım gözden kaçırdın sanırım mesajımı kilon kaç ablam senide yazayım listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…