Ya bilmiyorum utandim su annasıl çıktı canısı
Sıkıntı yok canım isteyen istediğini yazar tabi kiNego kuzum surda muhabbet ediyoruz ya herkes aklı başında insan herkes kendine zayıflıyor kim ne eder kendine eder maksat muhabbet bizimkisi yedigimizden canımızın çektiğinden degil
Cok ayip coookkkAyy fazla temiz olmuş burasi azçık pisleteyim
o benim rakibeim canim rakier degisti
ye sen yeeDun geceden beri bak milleti sen dondurma ye fiye ikna etmeye calisiyorum kaptandan izni kaptin hadi yine iyisin ama sakın artı gelme bu hafta kendimi suclu hissederim
Neyseki sabah oldu da ben de bugün dondurma yicem
kiz ben temizledim ya geceOrtalıgı b.k götürüyodu tamda kaytaracak günü buldun cumaları iznini kaldırıyorum bi daha olmasın
bana ozel yasak
evet ya bende ilkkez yedim fazla abarti bence o kdar da guzel degildi kumru da oyleRüyan için hayır diyelim hayır cıksın
Bizim kızlarda rüyasında cok yemek yiyor sen yememişssin yine
Boyozuda ilk defa yedim izmire gidince cok sarmadı beni :))
Way be ayni fikirdeyizCanımaaa guzummmm ye ye nedir o 21 günlük şekersiz yalanı boşverin ya sağlıklı herşeyi ölçülü ye gitsin
Gidecek gidecek ericez kuzum merak etme zamanla herşeyYa bilmiyorum utandim su an
yazayim iyi mi kotu mu siz deyin
Ggs:90
Bel:75
Kalca:95
Gobek:93bu ne gobek yaw
Ayy unuturmuyum hiç kebaplar dondurmalar havada ucusuyoduTartı gecesi sürekli yerdik rüyalarımızda hatırlıyor musun
GıcıkCok ayip coookkk
Bu aksam sana temizleteyim de gör
ye sen yee
Ben mecbur 59 u heklicem
kiz ben temizledim ya gece
Pril piril yaptim her yeri
bana ozel yasak
Aklim varken yazin yeseymisim ya simdi bekle ki 59 gelsin
evet ya bende ilkkez yedim fazla abarti bence o kdar da guzel degildi kumru da oyle
Ama bomba icin ayni seyi diyemicem o cok guzeldi
Way be ayni fikirdeyizilk kez
Onu yemedimevet ya bende ilkkez yedim fazla abarti bence o kdar da guzel degildi kumru da oyle
Ben dönünce evde yaptım oda cok guzel oldu hatta hazirindan daha guzel olmustuOnu yemedim
Neden boyatmaya devam ediyorsun canım. Erken yaşta boyatmazdim dediğin için soruyorum, bırakamaz misinCnm saçlarım çok döküldüğü için mevcut renkten devam ediyorum, 7.0 kumral ama biraz toparlasın kendi saç rengime yakın daha açık ton tercih etmeyi düşünüyorum. Hatta ombre bile yaptırabilirim üstüne
Cnm mümkün olduğunca boyatma saçlarını. Ben şimdiki aklım olsa asla erken yaşta boyatmazdım.
Aman kaptanim bende diyorum yeme diye zaten ama tutturdu bi magnum diye yaptgi kacamaklar yetmezmis gibiGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Yonahime 59 u görmeden yiyemez canım ona izin yok :))
Günaydın canım süpersin 65 i görmüssün
Bugün yapacagım canım kilom fazla değil ama sıkılasmam gerekiyor
Günaydın canım ❤
Ne güzel belki birincide olursun
Günaydın canım gecmis olsun ogluna
Günaydın canım ne güzel oğlunla uyumussun
Günaydın canım ❤
Sabaha kalkamıyorum canım geceden yapayım dedim
Kesinlikle canım burda aktif oldukca derecede beraberinde geliyor
Bu haftaya listeye almıs olsam yüzden 6 ya bölünecekti canım ama listede olsaydın derece gelirdi sana
Günaydın canım ❤
Günaydın canım mutlu hafta sonları
Tünaydın canım ❤
Öyle yapıyorum canım simdilik
Sorunun cevabını aldım, beyazlar yüzünden.Cnm ben doğumdan sonra hep kendim boyadım, önceden de ara ara gidiyordum iş yoğunluğundan dolayı. Beyazlarım baya arttı, kendim boyadığımda hem renk oturmuyor, alacalı oluyor saçlarım.Üstelik zahmetli, beyazlarda tam kapanmayabiliyor. Kendime güzellik yapayım dedim ☺
Beni bosver simdiAman kaptanim bende diyorum yeme diye zaten ama tutturdu bi magnum diye yaptgi kacamaklar yetmezmis gibiYonahime
İyiyim kuzumGittin mi canım işe,şu an nasılsın.
Ölçülerin gayet güzel canımYa bilmiyorum utandim su an
yazayim iyi mi kotu mu siz deyin
Ggs:90
Bel:75
Kalca:95
Gobek:93bu ne gobek yaw
O bombayi bende ilk kez gecenlerde yedim aman tanrimmm didim ama bence evde de yapilabilir o daCok ayip coookkk
Bu aksam sana temizleteyim de gör
ye sen yee
Ben mecbur 59 u heklicem
kiz ben temizledim ya gece
Pril piril yaptim her yeri
bana ozel yasak
Aklim varken yazin yeseymisim ya simdi bekle ki 59 gelsin
evet ya bende ilkkez yedim fazla abarti bence o kdar da guzel degildi kumru da oyle
Way be ayni fikirdeyizilk kez
Geçmiş olsun canom, bir geldi tam geldi senin halaİyiyim kuzumilaç aldım öğlen,birazdan gene alcam
3 gün nasıl dayaniyorsun canım yaa, vücut kaldırmaz gibi geliyor bana. Bugün sadece kahvaltı yaptım, daha bir şey yiyemedim, midem ağrıdı açlıktan.Orucluydum kizlar bugun 3. Gunum yarin tekrar yemeye baslicam insallah
Ya valla su kpss bitince anca kuzum cunku baksana sadece aksamlari şöyle bi girebiliyorum öyle de olmaz. Tam iletisimde olmak lazim. Bide sınav yaklastikca calisma tempomu arttırcam ondanBeni bosver simdisen ne zaman tam dönüş yapican buraya
Ben de not aldım, izleyeceğim.Belgeseli yeni bitirdim valla gazman gibi gaz doluyum yiyeni gebertirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?