Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nego kuzum surda muhabbet ediyoruz ya herkes aklı başında insan herkes kendine zayıflıyor kim ne eder kendine eder maksat muhabbet bizimkisi yedigimizden canımızın çektiğinden degil
Sıkıntı yok canım isteyen istediğini yazar tabi ki

Ayy fazla temiz olmuş burasi azçık pisleteyim

Cok ayip coookkk
Bu aksam sana temizleteyim de gör
R O S E B U D selam canim rakip olmuşuz tanisalimmi
o benim rakibeim canim rakier degisti
Dun geceden beri bak milleti sen dondurma ye fiye ikna etmeye calisiyorum kaptandan izni kaptin hadi yine iyisin ama sakın artı gelme bu hafta kendimi suclu hissederim
Neyseki sabah oldu da ben de bugün dondurma yicem
ye sen yee
Ben mecbur 59 u heklicem
Ortalıgı b.k götürüyodu tamda kaytaracak günü buldun cumaları iznini kaldırıyorum bi daha olmasın
kiz ben temizledim ya gece
Pril piril yaptim her yeri
Yonahime Yonahime 59 u görmeden yiyemez canım ona izin yok :))
bana ozel yasak
Aklim varken yazin yeseymisim ya simdi bekle ki 59 gelsin
Rüyan için hayır diyelim hayır cıksın
Bizim kızlarda rüyasında cok yemek yiyor sen yememişssin yine
Boyozuda ilk defa yedim izmire gidince cok sarmadı beni :))
evet ya bende ilkkez yedim fazla abarti bence o kdar da guzel degildi kumru da oyle
Ama bomba icin ayni seyi diyemicem o cok guzeldi
Canımaaa guzummmm ye ye nedir o 21 günlük şekersiz yalanı boşverin ya sağlıklı herşeyi ölçülü ye gitsin
Way be ayni fikirdeyizilk kez

Gıcık

Neden boyatmaya devam ediyorsun canım. Erken yaşta boyatmazdim dediğin için soruyorum, bırakamaz misin

Aman kaptanim bende diyorum yeme diye zaten ama tutturdu bi magnum diye yaptgi kacamaklar yetmezmis gibi Yonahime

Sorunun cevabını aldım, beyazlar yüzünden.

O bombayi bende ilk kez gecenlerde yedim aman tanrimmm didim ama bence evde de yapilabilir o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…