Hosgeldinn canım cok soguk hava bugün evdeydim hep :))Ben geldimmm ♥♥ Nasılsınız gününüz nasıl geçti kızlarr
Gerçekten çok soğuk bizde metrodayız ama yinede donuyorum :)Hosgeldinn canım cok soguk hava bugün evdeydim hep :))
Pardon??retro_hippo hayırdır neyi beğenmedin?? Cıs adı yok diyoruz, buyurun konuşun o zaman banane
Ya salata var alsana..
Bu kısmı beğenmedim.. canım sopa istemiyor. Evet konusu açıldı konuştuk ama yemediğimizi de özellikle belirttik..Senin canın bunu istiyor bugün anlaşılan
Meselenin yemek olmadığını çok iyi biliyorsun, burda okuyup insanların canı istiyor bunun farkında olamayacak biri değilsin. İstediğinizi yazın beni bağlamıyor artıkBu kısmı beğenmedim.. canım sopa istemiyor. Evet konusu açıldı konuştuk ama yemediğimizi de özellikle belirttik..
Tamam o zmn neyi sorguluyorsun anlamadım.. işime gelmedi o an beğenmedim e tıkladım.. bunun neyini sorguluyorsun ki?Meselenin yemek olmadığını çok iyi biliyorsun, burda okuyup insanların canı istiyor bunun farkında olamayacak biri değilsin. İstediğinizi yazın beni bağlamıyor artık
Hiç bir şeyini ilgilenmiyorum artıkTamam o zmn neyi sorguluyorsun anlamadım.. işime gelmedi o an beğenmedim e tıkladım.. bunun neyini sorguluyorsun ki?
Ki ben yazdım zaten açlıktan kötü kötü yazdım çıkıyorum diye..
Tamam canım menülere bakarımm artıkZipzip- sen artık müsaitsin menüleri devralır mısın canım.
Bizde görelimmi o güzel cemaliniCnm biraz zaman geçince gidersin, geçmiş olsun.
Kuaförden çıkınca kendimi ayrıca güzel hissettim. Küçük emrahın bir filminde Oya Aydoğan yapıyordu ya ‘ben dünyanın en gözel garısıyım’ , tam o moddaydım yani
Rakibeeeeee nirdesin senMerabalar 6.takimin çıtırlari
Ben geldiim
Ne yazmışsınız oku oku yeni geldim guncele
Bence deBizde görelimmi o güzel cemalini
Deli kizRakibeeeeee nirdesin senbeni geçmek için yağlarını mı aldırıyon napıyon korkuyorum senden
Sana bu hafta serbest izin verdim sana bendensinKonus kızbana da yarin ye de, hatta ısrar falan et
nasıl çıktı canısıKizlar ilk kez vucut ölculerimi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?