Su an 61 kiloyum canim 6 kilo daha versem hedefe kdarÖlçülerin gayet güzel canım
Ne belgeseli canimBelgeseli yeni bitirdim valla gazman gibi gaz doluyum yiyeni gebertirim
O zaman bölgesel çalış canım, plank yapabiliyorsan tavsiye ederim, ciddi toparlıyor göbeğiSu an 61 kiloyum canim 6 kilo daha versem hedefe kdar
Ama sadece gobek ve belden gitse nolur yanigogus kalca ayni kalsa
Cikolata manyaklariyizO bombayi bende ilk kez gecenlerde yedim aman tanrimmm didim ama bence evde de yapilabilir o da
3 gun hic bisi yemeden mi oruc tutuyor3 gün nasıl dayaniyorsun canım yaa, vücut kaldırmaz gibi geliyor bana. Bugün sadece kahvaltı yaptım, daha bir şey yiyemedim, midem ağrıdı açlıktan.
Ay dogru canim unutmusum onuYa valla su kpss bitince anca kuzum cunku baksana sadece aksamlari şöyle bi girebiliyorum öyle de olmaz. Tam iletisimde olmak lazim. Bide sınav yaklastikca calisma tempomu arttırcam ondan
Victoria secret mankeni oluyum diyosun yani ah yavrum bi kere genlerde yok bizim oSu an 61 kiloyum canim 6 kilo daha versem hedefe kdar
Ama sadece gobek ve belden gitse nolur yanigogus kalca ayni kalsa
Yuruyus disinda bisi yapamiyorum canim artik ilerde belki sporla toparlarimO zaman bölgesel çalış canım, plank yapabiliyorsan tavsiye ederim, ciddi toparlıyor göbeği
Yaaa yerim bende seni sizi cook özlüyorum mutlu oluyorum gorübceCikolata manyaklariyizevet canim evde yaptim baya aynisi oldu
3 gun hic bisi yemeden mi oruc tutuyor
Ay dogru canim unutmusum onuolsun aksamlari gel mutlu oluyorum seni gorunce
Tmm canım@happy_mom_ ile rakipsin canım
Victoria secret mankeni oluyum diyosun yani ah yavrum bi kere genlerde yok bizim oama yine de sporla zayiflayinca valla sıkılasinca tas gibi oluyosun bence
Sadece ruslar ugrasmadan öyleler biz ugrasarak neydek
Olsun calisan demir pas tutmaz onlar da yaslaninca cok cirkin oluyolarsevmiyorum onlari sevmicem
İnsan sabah kahvaltı yapmayınca akşama kadar aç kala biliyor ama kahvaltı yapınca öglene acıkıyor canım3 gün nasıl dayaniyorsun canım yaa, vücut kaldırmaz gibi geliyor bana. Bugün sadece kahvaltı yaptım, daha bir şey yiyemedim, midem ağrıdı açlıktan.
Sağol kuzumGeçmiş olsun canom, bir geldi tam geldi senin hala
Akşam yemeği yedim, bulaşıkları yıkamam lazım ama bir ağırlık çöktü anlatamam cnmIyi akşamlar canlar 1 saat zumba yaptım şimdi yeşil çay içiyorum sizler neler yapiyosunuz
Sağlık olsun da canımYuruyus disinda bisi yapamiyorum canim artik ilerde belki sporla toparlarim
1 saat zumba nasıl yaptınIyi akşamlar canlar 1 saat zumba yaptım şimdi yeşil çay içiyorum sizler neler yapiyosunuz
Sağol kuzumtarlusal işte böyle kötü yanları var 2 aylık adet olunca yoğun geliyo
Kuzum makinan yokmu senin neden elinde yıkıyorsun ona ayırdıgın zamanı kendine ayırırdın valla makinaları üretenden Allah razı olsunAkşam yemeği yedim, bulaşıkları yıkamam lazım ama bir ağırlık çöktü anlatamam cnm ☺ Haberleri izliyorum şimdi.
Yaa sagol canimSağlık olsun da canımölçülerin iyi zaten bence
Cnm bulaşık makinası var ama az olunca yıkamak daha mantıklı oluyor.Kuzum makinan yokmu senin neden elinde yıkıyorsun ona ayırdıgın zamanı kendine ayırırdın valla makinaları üretenden Allah razı olsun
canım boy kilona göre harika vücudun , ölçüler de gayet iyi accuk göbek fazla. bak mesela benim boy 170 kilo 62 ama gel gör ki kalça 96 cm , o yüzden kilo vermek istiyorum aslında mesela anne tarafımda halalarimda basenli beller incedir genetik dedikleri doğru zayıfladıkça çok daha iyi olacak o ölçülerYa bilmiyorum utandim su an
yazayim iyi mi kotu mu siz deyin
Ggs:90
Bel:75
Kalca:95
Gobek:93bu ne gobek yaw
Hiç bir şeyini ilgilenmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?