Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O bombayi bende ilk kez gecenlerde yedim aman tanrimmm didim ama bence evde de yapilabilir o da
Cikolata manyaklariyizevet canim evde yaptim baya aynisi oldu
3 gün nasıl dayaniyorsun canım yaa, vücut kaldırmaz gibi geliyor bana. Bugün sadece kahvaltı yaptım, daha bir şey yiyemedim, midem ağrıdı açlıktan.
3 gun hic bisi yemeden mi oruc tutuyor
Ya valla su kpss bitince anca kuzum cunku baksana sadece aksamlari şöyle bi girebiliyorum öyle de olmaz. Tam iletisimde olmak lazim. Bide sınav yaklastikca calisma tempomu arttırcam ondan
Ay dogru canim unutmusum onuolsun aksamlari gel mutlu oluyorum seni gorunce

Su an 61 kiloyum canim 6 kilo daha versem hedefe kdar
Ama sadece gobek ve belden gitse nolur yani gogus kalca ayni kalsa
Victoria secret mankeni oluyum diyosun yani ah yavrum bi kere genlerde yok bizim o ama yine de sporla zayiflayinca valla sıkılasinca tas gibi oluyosun bence
Sadece ruslar ugrasmadan öyleler biz ugrasarak neydek
Olsun calisan demir pas tutmaz onlar da yaslaninca cok cirkin oluyolar sevmiyorum onlari sevmicem

Ya aslinda goruntude belim daha ince gorunuyo ölcunce sasirdim ben en fazla 70 cikar diyodum
Ama kalcada mesela bu bikac gündür baya gitmis 10 gun oncesiyle bile asiri bi fark var

ben de sevmiyorum o Ruslari

3 gün nasıl dayaniyorsun canım yaa, vücut kaldırmaz gibi geliyor bana. Bugün sadece kahvaltı yaptım, daha bir şey yiyemedim, midem ağrıdı açlıktan.
İnsan sabah kahvaltı yapmayınca akşama kadar aç kala biliyor ama kahvaltı yapınca öglene acıkıyor canım

Akşam yemeği yedim, bulaşıkları yıkamam lazım ama bir ağırlık çöktü anlatamam cnm ☺ Haberleri izliyorum şimdi.
Kuzum makinan yokmu senin neden elinde yıkıyorsun ona ayırdıgın zamanı kendine ayırırdın valla makinaları üretenden Allah razı olsun

Ya bilmiyorum utandim su an

yazayim iyi mi kotu mu siz deyin
Ggs:90
Bel:75
Kalca:95
Gobek:93bu ne gobek yaw
canım boy kilona göre harika vücudun , ölçüler de gayet iyi accuk göbek fazla. bak mesela benim boy 170 kilo 62 ama gel gör ki kalça 96 cm , o yüzden kilo vermek istiyorum aslında mesela anne tarafımda halalarimda basenli beller incedir genetik dedikleri doğru zayıfladıkça çok daha iyi olacak o ölçüler

Hiç bir şeyini ilgilenmiyorum artık
Nego Gerginsin canım bence çünkü annesin.
İnsanın evi yansın çocuğu hasta olmasın der annem hep. Çaresiz dert vermesin rabbim kuralcısın anlıyorum ama arkadaşımız art niyetle söylemediğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…