- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Buna yaşamak mı denirPasta dürüm yemeyen ölüyo mu
Kız ilk hafta getirdi kaç haftadır buzlukta.. Şimdide ortada masada ne cısslar vae yemiyom bilsen..Varlıkta yokluk çekmek rabbim o kaaa nimet vermiş hepsinin hesabını soracak ben sana sayısız nigmet verdim sen yemedin aç be aç öldün
Kız niye kendini aç bırakıyorsun yavaş verin sağlıklı verin kendine eziyet zulüm resmen ben yapamamYaaa ben çıkim çok açım bugün 20.gün.. artık dayanıcak halim kalmadı galiba.. kötü kötü konuşuyorum..
Seninki tam imtihan hipoKız ilk hafta getirdi kaç haftadır buzlukta.. Şimdide ortada masada ne cısslar vae yemiyom bilsen..
Canımaaa guzummmm ye ye nedir o 21 günlük şekersiz yalanı boşverin ya sağlıklı herşeyi ölçülü ye gitsinKız ilk hafta getirdi kaç haftadır buzlukta.. Şimdide ortada masada ne cısslar vae yemiyom bilsen..
Gittin mi canım işe,şu an nasılsın.yani sebebi söylemezsem sanki keyfi izin yapıyomuşum hissi uyandırır gibime geliyo
Şu an ben de ordayım, oğlum yiyor ben izliyorumBurger kingteyim su an kizlar yiyor ben izliyorum
Ben de kestirmek istiyorum ama gidemiyorum. Ensemde dikiş var diye.Kızlar kuaföre geldim, saçımı boyatıyorum. Allahımm nasıl mutlu hissediyorum bakıma girdim diye
Ya salata var alsana..Şu an ben de ordayım, oğlum yiyor ben izliyorum
bende izliyordum en sonunda dayanamadım gerçi çok kotu seyler yemedim ama yedim işte :/ arkadaş çevremi değiştiricrm artık yaŞu an ben de ordayım, oğlum yiyor ben izliyorum
Vala o kadar resim gösterdim en son dip boya yaptırdımKuaförde 9 saat kalıp açlıktan öldüğümü bilirimama değer kimbilir nasıl değişecek havan
Bence bugün ve yarını atlat evde bal varsa muzun üstüne dök 1 tatlı kaşığı ye yq da kakaolu süt iç 21 i tamamla en azındanYarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi ben
Kusma var işin içinde o yüzden evde beklemek risk olurdu canım, enfeksiyon vs de olabilirdi ama şükür üşütmüş dedi. Daha yeni ateş düşürücü verdim biraz rahat etsin diyeGeçmiş olsun canım hastaneye götürmektense ayaklarının altına limon sür koltuk altına sirkeli su yap tuğçenin öyle atlattım ilaç vermektense küçücük bünyeye
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım
Ben onu tost makinesinde yapıyorum, çok güzel oluyor yumurtalı ekmekKendime ödül olarak yaptığım kahvaltı..
Uyanınca ılık limonlu
2 yumurtayı aldım çırptım.. bir dilim ekşi mayalı ekmeği bulayıp bikaç damla sıvı yağ ile tavada pişirdim oldu sana yumurtalı ekmek..
Kalan yumurtayı bi küçük domatesi küp pişirip tavada birleştirdim.. oldu omlet..
Birkaç parça peynir ve limonlu tarçınlı yeşil çay ile tükettim..
Şimdi bunu niye buraya yazdım.. ayy vicdan yaptım çok mu oldu diye
Canım üşütme dedi, araştırma hastanesine gittik bu sefer, uzak ama. Diğeri çok kalabalık olur diyeCanım bize de haber ver müsait olunca, insalalh önemli biseyi yoktur.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
SağolÇok geçmiş olsun.
Ateşi var hala ateş düşürücü verdim şimdi, üşütmüş başım da ağrıyor diyorCanım geçmiş olsun şimdi nasıl?
Kaçamak günleri cuma canım,sen bilirsin hedefe çabuk varmak istiyorsan sık dişiniOff ben dün kaçamak yapmadımHakkım bitti mi
Sağol canımGecmis olsun cnm
Senin canın bunu istiyor bugün anlaşılanYaa öyle ne tadı var.. benim de canım aşırı döner dürüm istiyo.. hatayın ki çok meşhurdur..
Aferin sana emeklerini at çöpebugünkü menüm facia :/ ben yarın başlayayım en iyisi su yılbaşını da bı atlatsakgideyim de spor yapayım
Cnm biraz zaman geçince gidersin, geçmiş olsun.Ben de kestirmek istiyorum ama gidemiyorum. Ensemde dikiş var diye.
Diyette çok oluyor bu tür rüyalar. Bilinçaltı patlak veriyor bir şekilde. Hele ki sen günlerce oruç tutuyorsun . Rüyada bari biraksaydin nolurdu sanki. Rüya sonuçta bunun sınavını verdim diye seviniyor musun kuzum?Yaa kizlar ben size ruyami anlatmayi unuttum izmirdeyim annemlerde yagmurlu bir gun. Karsiyakaya inmisim evde misafirlerimiz var. Kahvaltiya oranin meshur simitvisinden simit almaya gitmisim 15 simit 10 boyoz aliyorum. Citir citir sicacik Allah'im sana geliyorummm. Sanki gercekten yanimdaymis gibi kokusunu hissettim. Otobuse bindim eve donuyorum. Diyorumki hayir hasibe bozamazsin diyetini bir yanimda diyorki bu zamana kadar hic kacamak yapmadin azicik ucundan ye. Kendi kendime sinava cekiyordum. Neyseki eve varmadan uyandim
Pazartesi bitiyo.. yarın son..Vala o kadar resim gösterdim en son dip boya yaptırdımadam sinir olmuştur ama ilerisi için röflemi yenileyecem. Değişiklik yapmayacam ona karar verdim
Bence bugün ve yarını atlat evde bal varsa muzun üstüne dök 1 tatlı kaşığı ye yq da kakaolu süt iç 21 i tamamla en azından
Evet canım fitness antreman sev beniii
Kız niye kendini aç bırakıyorsun yavaş verin sağlıklı verin kendine eziyet zulüm resmen ben yapamam
Şu an ben de ordayım, oğlum yiyor ben izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?