Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuaförde 9 saat kalıp açlıktan öldüğümü bilirim ama değer kimbilir nasıl değişecek havan
Vala o kadar resim gösterdim en son dip boya yaptırdım adam sinir olmuştur ama ilerisi için röflemi yenileyecem. Değişiklik yapmayacam ona karar verdim
Yarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi ben
Bence bugün ve yarını atlat evde bal varsa muzun üstüne dök 1 tatlı kaşığı ye yq da kakaolu süt iç 21 i tamamla en azından

Geçmiş olsun canım hastaneye götürmektense ayaklarının altına limon sür koltuk altına sirkeli su yap tuğçenin öyle atlattım ilaç vermektense küçücük bünyeye
Kusma var işin içinde o yüzden evde beklemek risk olurdu canım, enfeksiyon vs de olabilirdi ama şükür üşütmüş dedi. Daha yeni ateş düşürücü verdim biraz rahat etsin diye
Çok çok geçmiş olsun canım
Sağol canım
Ben onu tost makinesinde yapıyorum, çok güzel oluyor yumurtalı ekmek
Canım bize de haber ver müsait olunca, insalalh önemli biseyi yoktur.
Canım üşütme dedi, araştırma hastanesine gittik bu sefer, uzak ama. Diğeri çok kalabalık olur diye
Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Çok geçmiş olsun.
Sağol
Canım geçmiş olsun şimdi nasıl?
Ateşi var hala ateş düşürücü verdim şimdi, üşütmüş başım da ağrıyor diyor
Off ben dün kaçamak yapmadımHakkım bitti mi
Kaçamak günleri cuma canım,sen bilirsin hedefe çabuk varmak istiyorsan sık dişini
Gecmis olsun cnm
Sağol canım
Yaa öyle ne tadı var.. benim de canım aşırı döner dürüm istiyo.. hatayın ki çok meşhurdur..
Senin canın bunu istiyor bugün anlaşılan
bugünkü menüm facia :/ ben yarın başlayayım en iyisi su yılbaşını da bı atlatsak gideyim de spor yapayım
Aferin sana emeklerini at çöpe

Ben de kestirmek istiyorum ama gidemiyorum. Ensemde dikiş var diye.
Cnm biraz zaman geçince gidersin, geçmiş olsun.

Kuaförden çıkınca kendimi ayrıca güzel hissettim. Küçük emrahın bir filminde Oya Aydoğan yapıyordu ya ‘ben dünyanın en gözel garısıyım’ , tam o moddaydım yani

Diyette çok oluyor bu tür rüyalar. Bilinçaltı patlak veriyor bir şekilde. Hele ki sen günlerce oruç tutuyorsun . Rüyada bari biraksaydin nolurdu sanki. Rüya sonuçta bunun sınavını verdim diye seviniyor musun kuzum? Nedir bu nefsimizin elimizden çektikleri diyeceğim de... zamanında bize yasattiklarina saysin artık. Şişko şişko gezdirdi bizi çıtır hatunların yanında....ama kuzum gerçek hayatta tamam da rüyada biraz sal gitsin nolcek sanki...

Pazartesi bitiyo.. yarın son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…