Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa oyle mi sagol canim
Pek bilmiyorum bu ölcu mevzusunu tek bilgidim 90.60.90
Evet dedigin gibi boyuma gore yani 1.62boya 61 kg kilom fazla baya ama bu acidan hic bakmamistim
Dedigin gibi genetikte cok etkili

Yaa oyle mi sagol canim
Pek bilmiyorum bu ölcu mevzusunu tek bilgidim 90.60.90
Evet dedigin gibi boyuma gore kilom fazla baya ama bu acidan hic bakmamistim
Dedigin gibi genetikte cok etkili
kesinlikle canım boy kiloya göre ölçüler çok iyi keşke benimde bel gitmese de bacak popiş gitse

Bu konuyu kapatalım, arkadaşı önceden beri tanıyorum, o da beni. Ne demek istediğimi gayet iyi anlayacak bir insan
Ben burda kaptan değilim sonuçta, motive olalım diye uğraşan biriyim, şimdi akşam ki mesajları okudum, akşamdan beri diyete uygun olmayan yiyecek isimleri konuşulmuş, herkesin iyiliği için yazmayın canımız istiyor diyoruz, bunun bana ne katkısı var? Yok.
Madem herkes yazmakta beis görmüyor, beni ilgilendiren bir durum da yok o zaman. Bende herkes gibi sohbetime bakarım olur biter
Konunun uzamasına da gerek yok, kimse bir şey yazmasın lütfen, gerginliğe gerek yok.
Gerginliğimin nedeninin de çocuğumla hiç bir ilgisi yok, tamamen burda ki duruma tepkiydi

Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi
Her halimizle guzeliz ya
aslında çok sorun ediyorum sanki göbekten üstü ve göbekten aşağısı farklı insanlara ait bugün aynanın karşısına geçtim inceledim kendimi bı alıcı gözüyle bildiğin iki farklı insan gibiyim ya ,üst bacaklarım nedense çok yağlı acaba bir sorun mu var hastalık mı falan diye düşünmeye başladım ,20 dk bacak pilatesi yapıyorum bugün de yapıcam yine 2.5 kgyla ama o yağlar nasıl erir bilmiyorum burda kimseyi de habire yazıp sıkmak istemiyorum ama cok taktım kafaya yaşım da genç doğum yapsam ne olacak halim kim bilir

Bilinc altima oyle bir islemiski abla ruyamda bile kacamak yapamiyorum yaparsam bile vicdan azabi cekiyorum agiz tadiyla yiyemiyorum
3 gün nasıl dayaniyorsun canım yaa, vücut kaldırmaz gibi geliyor bana. Bugün sadece kahvaltı yaptım, daha bir şey yiyemedim, midem ağrıdı açlıktan.
Seviyeler sistemli gidiyor cnm vucudu alistiriyor 3 gunluk oruclara. Simdiye kadar zorluk yasamadim ama bu son 2 orucumun son gunu cnm acayip bir seyler yemek istedi adetime denk geldigi icin mi bilemiyorum

Kiz ikide bi profil degisiyosun basim dondu

bence de takmissin canim eminim oyle abartilacak gibi degildir o yuzden onemsememeye calis yani boyuna kilona gore en fazla ne kadar olabilir ki
Bosver bunlari zayiflamana sporuna bak

İradene maşaallah diyorum, 4 ay boyunca herkes yapamaz böyle

rishrose tatlı kız rekabet dolu bir haftaya hazır mısın
Evet canım hazırım yaşasın rekabet...
Canımsın Meryem öpüyorum seni tatlı rakibem
Hoşgeldin canım
Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
Bugün kendim için belirledigim tartı günüm ve 65.70 çıktım
3 4 gündür 2 öğün besleniyorum daha hızlı gitmeye başladı
Ooo rakibem sen hızlı çıktın . Azcık dur yahu..
Günaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Umarım çabuk iyileşir.
Kızçelerimmm günaydınnnnn Akşam oğlumla sarılıp uyuduk ne güzel uyandım bu sabah, şükürler olsun
Ayy ne mutlu sana. kaç yaş senin kuzu

Amin inşaallah

Neyse ki listede değilsin canım ne yedin bakiyim.
listede olsam yemem zaten geçen yaz listede bayram olunca ev yapımı tatlı bile yemedim liste beni coook tutuyordu hep kacamaksiz giderdim ama başkalarının canı çekmesin söylemeyim yarın 21 gün şeker orucuna baslicam
Kiz ikide bi profil degisiyosun basim dondu

bence de takmissin canim eminim oyle abartilacak gibi degildir o yuzden onemsememeye calis yani boyuna kilona gore en fazla ne kadar olabilir ki
Bosver bunlari zayiflamana sporuna bak
güzel resmini buldum morgananin da koyayım dedim
ah keşke görsen pantolonlu evet iyi ama çıkarınca löp diye tasiyo spora gitmeyi düşünüyorum belediyeye bakalım sınavlar bitsin hele bi

Hızlıyim tatlı kız
beni yarın ve çarşamba gecesi yavaşlatacak onun dışında tam gaz devam cumaya göre de eksideyim bugün adım sayım çok güzel birde.leslie yapma planım var .
Kaç kilosun

Hızlıyim tatlı kız
beni yarın ve çarşamba gecesi yavaşlatacak onun dışında tam gaz devam cumaya göre de eksideyim bugün adım sayım çok güzel birde.leslie yapma planım var .
Kaç kilosun
Oh maşallah. Allah artırsın eksileri. Yarın çarşamba ne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…