Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzel resmini buldum morgananin da koyayım dedim
ah keşke görsen pantolonlu evet iyi ama çıkarınca löp diye tasiyo spora gitmeyi düşünüyorum belediyeye bakalım sınavlar bitsin hele bi
Aynen canim sporla toparalamaya calis
bu arada cok sevdim seni yane guzel hossohbet birisin

Aynen canim sporla toparalamaya calis
bu arada cok sevdim seni yane guzel hossohbet birisin
kilolarimiz yakındı gel spor kankisi olalım hedefin kaç kg ben de seni çok sevdim canım teşekkür ederim sen de çok tatlı sohbetin varrr seni görünce death note geliyor aklıma

Oh maşallah. Allah artırsın eksileri. Yarın çarşamba ne var.
Kayseri ye geçecez 1 günlüğüne eşimle erciyes kayak merkezine yolda ödem olabilir turla gidiyoruz kahvaltı ve öğlen zorlayacak beni 5.40 gibi evden çıkıcaz.
Salı da yılbaşı var sanırım çarşamba yazdım
Ne kadar dikkat etsemde malesef kaçıyor yılbaşında annemin doğum günü birde kapanışta pasta var

Sen planını programını yap gün içinde sağlıklı seçimler yaparsın hiç korkma. Yolculukta niye ödem olsun. Sıcak bir şeyler iç bağırsaklar çalışmaya devam eder. Çiş yapmakta sıkıntı yaşar sıvı alımı yapamam diye mi endişelendin? Abartmazsin . Doğum günü için de yiyor gibi yapar oyalanirsin sonra çaktırmadan tabağını götürürsün.

kilolarimiz yakındı gel spor kankisi olalım hedefin kaç kg ben de seni çok sevdim canım teşekkür ederim sen de çok tatlı sohbetin varrr seni görünce death note geliyor aklıma
Spor pek yapamiyorum canim ya ama haftaya rakibe olalim

tesekkur ederim bende
Yaaa death note dedin kalbimden vurdun beni anime izler misin sen

anladım canım. İyi gezmeler çok güzel bir plan .karin tadını çıkar . Çok yağmıştır şimdi.yazları bile karlı erciyes.
Gez toz diyetim var diye strese girersen daha çok şişersin. Şimdiden iyi eğlenceler size..

Aslında yılbaşında evdeyiz ama bakalım. Birşeyler hazırlarım çocuklara. Yer miyim bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. Benim de doğum günüm ocakta.az kaldı. Keto pasta yaparım kendi şerefime.. oh miss.. Gerçi hiç tatlı yapamadım bu diyetteyken. Karatay da tatlım günkurusu idi. Kaymak ceviz ile.

Cnm başka rakipler seçildi ama ben senle de rakip olmak istiyorum bu hafta..

Spor pek yapamiyorum canim ya ama haftaya rakibe olalim

tesekkur ederim bende
Yaaa death note dedin kalbimden vurdun beni anime izler misin sen
tamamdır canim lisede çok izlerdim akame ga kill, one punch Man onlara bakardım ama şimdi bayadir izlemiyorum aslında izlemek istiyorum ama dizi film anime o tür şeylerde kararlıyım da mesela liste oluşturup aralarından seçip öyle başlarım sınavlar bir bitsin de liste yapıp baslayayim çok özledimmm

Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsun

Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…