Aynen canim sporla toparalamaya calisgüzel resmini buldum morgananin da koyayım dedim
ah keşke görsenpantolonlu evet iyi ama çıkarınca löp diye tasiyo spora gitmeyi düşünüyorum belediyeye bakalım sınavlar bitsin hele bi
Ben de onu soracaktım tam...araya bir şey giriyorum unutuyorum sonra...Kilom 96 canım. Sen evli misin çoluk çocuk var mı ? Ne iş yaparsın ? Ben evliyim 3 çocuğum var. Öğretmenim. Shonerduft ne demek?
kilolarimiz yakındı gel spor kankisi olalım hedefin kaç kgAynen canim sporla toparalamaya calis
bu arada cok sevdim seni yane guzel hossohbet birisin
Kayseri ye geçecez 1 günlüğüne eşimle erciyes kayak merkezine yolda ödem olabilir turla gidiyoruz kahvaltı ve öğlen zorlayacak beni 5.40 gibi evden çıkıcaz.Oh maşallah. Allah artırsın eksileri. Yarın çarşamba ne var.
Sen planını programını yap gün içinde sağlıklı seçimler yaparsın hiç korkma. Yolculukta niye ödem olsun. Sıcak bir şeyler iç bağırsaklar çalışmaya devam eder. Çiş yapmakta sıkıntı yaşar sıvı alımı yapamam diye mi endişelendin? Abartmazsin . Doğum günü için de yiyor gibi yapar oyalanirsin sonra çaktırmadan tabağını götürürsün.Kayseri ye geçecez 1 günlüğüne eşimle erciyes kayak merkezine yolda ödem olabilir turla gidiyoruz kahvaltı ve öğlen zorlayacak beni 5.40 gibi evden çıkıcaz.
Salı da yılbaşı var sanırım çarşamba yazdım
Ne kadar dikkat etsemde malesef kaçıyor yılbaşında annemin doğum günü birde kapanışta pasta var
Spor pek yapamiyorum canim ya ama haftaya rakibe olalimkilolarimiz yakındı gel spor kankisi olalım hedefin kaç kgben de seni çok sevdim canım teşekkür ederim sen de çok tatlı sohbetin varrr seni görünce death note geliyor aklıma
anladım canım. İyi gezmeler çok güzel bir plan .karin tadını çıkar . Çok yağmıştır şimdi.yazları bile karlı erciyes.Kayseri ye geçecez 1 günlüğüne eşimle erciyes kayak merkezine yolda ödem olabilir turla gidiyoruz kahvaltı ve öğlen zorlayacak beni 5.40 gibi evden çıkıcaz.
Ne kadar dikkat etsemde malesef kaçıyor yılbaşında annemin doğum günü birde kapanışta pasta var
Afiyet olsun canimKahvem bu saate kaldı
Afiyet olsun canım kahvenindemi saati var kızKahvem bu saate kaldı
Cnm başka rakipler seçildi ama ben senle de rakip olmak istiyorum bu hafta..anladım canım. İyi gezmeler çok güzel bir plan .karin tadını çıkar . Çok yağmıştır şimdi.yazları bile karlı erciyes.
Gez toz diyetim var diye strese girersen daha çok şişersin. Şimdiden iyi eğlenceler size..
Aslında yılbaşında evdeyiz ama bakalım. Birşeyler hazırlarım çocuklara. Yer miyim bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. Benim de doğum günüm ocakta.az kaldı. Belki o gün pastamdan yerim.
Yok kız.. genelde öğlen içerdim kahveyi.. ama bugün bi fırsat bulup içimedim onu diyorum.Afiyet olsun canım kahvenindemi saati var kız
tamamdır canimSpor pek yapamiyorum canim ya ama haftaya rakibe olalim
tesekkur ederim bende
Yaaa death note dedin kalbimden vurdun benianime izler misin sen
Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsunKayseri ye geçecez 1 günlüğüne eşimle erciyes kayak merkezine yolda ödem olabilir turla gidiyoruz kahvaltı ve öğlen zorlayacak beni 5.40 gibi evden çıkıcaz.
Afiyet olsun kuzucuk...Ertesi gün okul yoksa saat maat dinlemem ben de...iç keyfini çıkar...hatta hüpplet sesi buralara gelsin.Yok kız.. genelde öğlen içerdim kahveyi.. ama bugün bi fırsat bulup içimedim onu diyorum.
Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsunKayseri ye geçecez 1 günlüğüne eşimle erciyes kayak merkezine yolda ödem olabilir turla gidiyoruz kahvaltı ve öğlen zorlayacak beni 5.40 gibi evden çıkıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?